driftingcris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλημερα αλανια. Το θεμα μου ειναι το εξης. Στο pc της υπογραφης, σημερα μου εβγαλε οτι εχει driver update για την 5870. Ωραια λεω και το παταω. Παταω εγκατασταση, και δεν γινεται τιποτα. Ξεκιναει το cnext.exe, το οποιο τραβαει σταθερα 25% cpu usage. Και πολυ απλα δεν γινεται τιποτα. Ειπα να κατεβασω το update απο την amd και να το περασω. Οταν μου εδωσε ειδοποιηση, ηταν για την εκδοση 16.15.2211. Στην amd μου βγαζει την εκδοση 15.7 Ξερει κανεις τι φαση?
Physiciant Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μόλις τώρα αυτό κοιτούσα και γω στο δεύτερο pc που έχει την 6870. Το driver update είναι για τις καινούργιες κάρτες, όχι γι' αυτές που θεωρούνται πλέον legacy. Οπότε μη κάνεις τίποτα. Δε νομίζω να ξαναβγεί update για τις συγκεκριμένες κάρτες.
Occultist Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Είναι - δεν είναι ο συγκεκριμένος driver με υποστήριξη και για τις παλιές κάρτες (δεν το έψαξα), driver περνάμε μόνο με την κλασσική χειροκίνητη διαδικασία : <Κλείνουμε σε κάθε βήμα antivirus>, Τρέχουμε πρόσφατη έκδοση DDU->restart in safe mode->clean recommended, Run crimson setup με δεξί κλικ και "run as administrator". Αυτά και τα ξαναλέμε.
driftingcris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μόλις τώρα αυτό κοιτούσα και γω στο δεύτερο pc που έχει την 6870. Το driver update είναι για τις καινούργιες κάρτες, όχι γι' αυτές που θεωρούνται πλέον legacy. Οπότε μη κάνεις τίποτα. Δε νομίζω να ξαναβγεί update για τις συγκεκριμένες κάρτες. Αυτο φανταστηκα και εγω, αλλα ηθελα να ειμαι σιγουρος. Ευχαριστω Είναι - δεν είναι ο συγκεκριμένος driver με υποστήριξη και για τις παλιές κάρτες (δεν το έψαξα), driver περνάμε μόνο με την κλασσική χειροκίνητη διαδικασία : <Κλείνουμε σε κάθε βήμα antivirus>, Τρέχουμε πρόσφατη έκδοση DDU->restart in safe mode->clean recommended, Run crimson setup με δεξί κλικ και "run as administrator". Αυτά και τα ξαναλέμε. Το θεμα φιλε μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω το update για να το κατεβασω. Αλλιως ξερω την διαδικασια. Anyway, λογικα παιζει αυτο που ειπε ο Physisiant
Occultist Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Αυτο φανταστηκα και εγω, αλλα ηθελα να ειμαι σιγουρος. Ευχαριστω Το θεμα φιλε μου ειναι οτι δεν μπορω να βρω το update για να το κατεβασω. Αλλιως ξερω την διαδικασια. Anyway, λογικα παιζει αυτο που ειπε ο Physisiant Υπάρχει κανονικά διαθέσιμο στο amd.com ως 16.3.2 Δεν είναι patch, αν αυτό εννοείς. Δες τις υποστηριζόμενες και άμα σε πιάνει κατέβασέ το.
driftingcris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Οχι δεν με πιανει γτ εχω μια 5870. Απο την αλλη, στο radeon settings δεν μου δινει την 16.3. Μου δινει την 16.15, την οποια δεν την βρισκω καν στον γοογλη
Occultist Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Οχι δεν με πιανει γτ εχω μια 5870. Απο την αλλη, στο radeon settings δεν μου δινει την 16.3. Μου δινει την 16.15, την οποια δεν την βρισκω καν στον γοογλη E, μην περιμένεις άλλους driver για αυτήν την κάρτα. Παρα-είναι παλιά...
driftingcris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ε ναι λογικο ειναι. Αν δεν κανω λαθος 7 χρονων εγινε
Occultist Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Για να είσαι με 5870 το 2016, δεν το κόβω να είσαι gamer...Αλλά τι ψάχνεις για driver τότε; Βάλε εκεί τον τελευταίο legacy για το λειτουργικό σου και άσ' το...Youtube, browsing, ταινίες, το ίδιο θα τα βλέπεις.
driftingcris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Βρε gamer είμαι Απλα αφραγκος Τεσπα, ευχαριστω και παλι για την βοήθεια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα