BACK12345 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Ισως, απλα σε αυτες τις περιπτωσεις που δεν υπαρχει ιδιαιτερη αναγκη πιστευω πως ακομα και εαν εχει καποιος υψηλο budget ειναι καλυτερα να το ξοδεψει διαδοχικα.Ας πουμε αλλαζοντας κινητο ανα 2ετια. Την πρωτη θα εχει χειροτερη συσκευη προφανως, την δευτερη εφαμιλλη η και καλυτερη και την τριτη σαφεστατα καλυτερη με το ιδιο budget. Απο την αλλη το κινητο μπορει να χαθει/κλαπει/σπασει, να τα φτυσει η μπαταρια κοκ για να πεις οτι σιγουρα θα βγαλει 4τια. Αυτης της γνωμης ειμαι κι εγω, δηλαδη φτηνες συσκευες που τις αλλαζεις τακτικα παρα μια ακριβη που την κρατας 4ετια, αλλα αποψεις ειναι αυτες και υποθετω ο ενδιαφερομενος εχει τους δικους του λογους που σκεφτεται ετσι 1
@topos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αυτης της γνωμης ειμαι κι εγω, δηλαδη φτηνες συσκευες που τις αλλαζεις τακτικα παρα μια ακριβη που την κρατας 4ετια, αλλα αποψεις ειναι αυτες και υποθετω ο ενδιαφερομενος εχει τους δικους του λογους που σκεφτεται ετσι Ναι, βεβαιως.Ο καθενας προφανως αγοραζει οτι προτιμαει και οτι σηκωνει η τσεπη του. Σαν υποθεση εργασιας το ανεφερα μηπως δεν το ειχε σκεφτει ο topic starter. Απλα δεν ξερω πως μπορεις να απαντησεις ρεαλιστικα σε ενα προαπαιτουμενο 4ετιας... Ισως μονο στο μηλοφωνο να ειχα περισσοτερη εμπιστοσυνη για να βγαλει αυτη την περιοδο-κατασκευαστικα εννοω.
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Καλησπερα...μετα απο 4 χρονια περιπου κατοχος samsung galaxy s2 εφτασε η ωρα να αγορασω αλλο κινητο τηλεφωνο εως 400 ευρο.να κρατισει οπως αυτο για αλλα τοσα χρονια..τι προτεινετε και γιατι?επεισης εχετε γνωμη για το p8 Huwaei και την ο8ονη του η συγκριση του με το s6 samsung?ευχαριστω To Huawei P8 ειναι ενα τιμιο για τα λεφτα του κινητο.Το εχω δει απο φιλο που το ειχε παρει απο την προσφορα του Κωτσοβολου στα 200ευρω σε gold και μου αρεσε παρα πολυ. Το μονο κακο που εχει αυτο το κινητο ειναι το Sar(ακτινοβολια)αν δεις.Αν δεν σε πειραζει/χρησιμοποιεις hands free κλπ ειναι ενα τιμιο για τα χρηματα του κινητο. Ριξε μια ματια και στις αγγελιες μπας και βρεις απο την προσφορα του Κωτσοβολου κανενα σφραγισμενο μεχρι 250-260 αντι για σκρουτζομαγαζα(αν δεν σε πειραζει αυτο)και αν σου αρεσει τοσο χτυπα το. Αλλωστε γλυτωνεις και αρκετα χρηματα απο τα 400ευρω που μπορεις να αγορασεις κατι αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα