Dublintouch Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλησπερα...μετα απο 4 χρονια περιπου κατοχος samsung galaxy s2 εφτασε η ωρα να αγορασω αλλο κινητο τηλεφωνο εως 400 ευρο.να κρατισει οπως αυτο για αλλα τοσα χρονια..τι προτεινετε και γιατι?επεισης εχετε γνωμη για το p8 Huwaei και την ο8ονη του η συγκριση του με το s6 samsung?ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 1.https://www.skroutz.gr/s/7541851/Motorola-Moto-X-Style-32GB.html 2.https://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html 3.https://oneplus.net/gr/oneplus-2 4.https://www.skroutz.gr/s/6260915/Samsung-Galaxy-S6-32GB.html 5.https://www.skroutz.gr/s/7621585/Meizu-MX5-32GB.html 6.https://www.skroutz.gr/s/7801410/LG-V10-32GB.html Αυτα απο Ελλαδα. Δεν ειναι με τη σειρα.
Dublintouch Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 αρχικα ευχαριστω μονο κ μονο π απαντησες....για το huwaei ουτε λογος οποτε το αφηνουμε....τωρα οσο για το motorola και τα lg δν μ κανουν κλικ για καποιο λογο...αν ηταν να διαλεγες εσυ απο τα αλλα 3 πιο θα ηταν αυτο....?
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 αρχικα ευχαριστω μονο κ μονο π απαντησες....για το huwaei ουτε λογος οποτε το αφηνουμε....τωρα οσο για το motorola και τα lg δν μ κανουν κλικ για καποιο λογο...αν ηταν να διαλεγες εσυ απο τα αλλα 3 πιο θα ηταν αυτο....? Τα καλυτερα αφηνεις εξω 1
Dublintouch Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 ε δεν ειναι του γουστου μου τι να κανω
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλα δεν ειπα να κανεις τπτ Την γνωμη μας ρωτησες την γνωμη μου σου ειπα
Dublintouch Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 ναι ρε τρελε εννοειτε δεν απαντησα ''αγριεμενα'' εννοειτε γ αυτο το εγραψα αλλωστε για να παρω γνομες
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Λογικα τα βγαζεις εκτος επειδη ειναι μεγαλα;;Θες κατι σε πιο μαζεμενο ;;; Δωσε μερικες πληροφοριες ακομα για το τι χαρακτηριστικα θες να εχει η συσκευη..Σε τι δινεις πολυ σημασια κ τι δεν σε νοιαζει και τοσο
Dublintouch Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 κοιτα φαντασου εχω ακομη το galaxy s2 το ειχα παρει πριν 4 χρονια κουτας 480 eyro κ ειχα μινει πληρως ευχαριστιμενος....σκεφτομουν να παω σε κατι πιο οικονομικο οπως huawei p8 το οποιο μ εχει κολισει για καποιο λογο...και οχι παλι σε samsung mono k mono logo timhs tous....τωρα αν μ βγει σ καλο η οχι δεν ξερω....παιχνιδια δν πολυ παιζω...κλασικη χρηση κανω....facebook messenger viber internet κανενα στοιχηματικο site klp...και οποτε χρειαστει καμια φωτο (ευχαριστημενος απο του s2) οχι selfie ολη την ωρα σαν αλλα κλαρινα...
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 To p8 που σου αρεσει ειναι μια χαρα τηλεφωνο κ θα σε καλυψει σε αυτα που ζητας σιγουρα.. Μιας κ ρωτας για την οθονη του P8,την εχω δει σε καταστημα κ δεν με τρελανε αλλα δεν την λες κ χαλια,για τα δικα μου ματια σιγουρα ειναι κατωτερη απο του s6 Σε αυτες τις τιμες (μιας κ ειπες θες κατι οικονομικο) υπαρχει και το nexus 5x το οποιο εχει κ αυτο πολυ καλη καμερα,καλο λογισμικο,θα παρεις αναβαθμισεις αλλα να ξερεις θα εχεις μονο 32gb και απο μπαταρια δεν λεει κ πολλα και ειναι πλαστικουρα(σε περιπτωση που κοιτας κ εμφανιση).Το θεωρω καλη περιπτωση για καποιον που θελει καλο,οικονομικο τηλεφωνο για να κρατησει πολλα χρονια.. Επισης υπαρχει και το lggflex 2 αλλα λογικα δεν θες μεγαλο τηλ(ειναι μαζεμενο παντως για τις ιντσες του)... Εγω θα κοιτουσα και το xperia Z3+ μιας κ μου αρεσει η σειρα Ζ γενικα αλλα δεν ξερω τι παιζει με την εγγυηση..Αν σε ενδιαφερει σαν τηλ ψαξτο ...Εχει δυνατο επεξεργαστη/καρτα γραφικων/ειναι ομορφο/αδιαβροχο/καλη μπαταρια/καλο ηχο/καλη καμερα/ποιοτικο και πιστευω με τετοια χαρακτηριστικα θα σε βγαλει ανετα καμποσα χρονακια... Ειναι λιγο μπερδεμα η επιλογη κινητου το ξερω, ειδικα για καποιον που δεν αλλαζει συχνα συσκευες κ θελει ενα τηλ για αρκετα χρονια..
kataramenos32 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Πραγματικα δεν βρισκω κατι καλυτερο απο το Moto X Style για καποιον που κραταει χρονια τις συσκευες του 2
chios Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 One plus 2 το έχει φίλος απίθανο τηλέφωνο. Μετά mx5 ή moto.
@topos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 κοιτα φαντασου εχω ακομη το galaxy s2 το ειχα παρει πριν 4 χρονια κουτας 480 eyro κ ειχα μινει πληρως ευχαριστιμενος....σκεφτομουν να παω σε κατι πιο οικονομικο οπως huawei p8 το οποιο μ εχει κολισει για καποιο λογο...και οχι παλι σε samsung mono k mono logo timhs tous....τωρα αν μ βγει σ καλο η οχι δεν ξερω....παιχνιδια δν πολυ παιζω...κλασικη χρηση κανω....facebook messenger viber internet κανενα στοιχηματικο site klp...και οποτε χρειαστει καμια φωτο (ευχαριστημενος απο του s2) οχι selfie ολη την ωρα σαν αλλα κλαρινα... Βασικα για αυτα που αναφερεις ακομα και ενα κινητο της ταξης των 150ευρω(π.χ samsung j5) θα στα υπερκαλυψει.
Fronimitis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Βασικα για αυτα που αναφερεις ακομα και ενα κινητο της ταξης των 150ευρω(π.χ samsung j5) θα στα υπερκαλυψει. Σημερα ναι.Για 4 χρονια ομως οχι. Εγω θα σου ελεγα να ξαναπροτιμησεις samsung galaxy μιας και εισαι ευχαριστημενος,κι αφου δεν LG,Motorola. Οτι και να προτιμησεις παρε ναυαρχιδα.Μην ψαχτεις με lite,mini κτλ. 1
@topos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Σημερα ναι.Για 4 χρονια ομως οχι. Εγω θα σου ελεγα να ξαναπροτιμησεις samsung galaxy μιας και εισαι ευχαριστημενος,κι αφου δεν LG,Motorola. Οτι και να προτιμησεις παρε ναυαρχιδα.Μην ψαχτεις με lite,mini κτλ. Ισως, απλα σε αυτες τις περιπτωσεις που δεν υπαρχει ιδιαιτερη αναγκη πιστευω πως ακομα και εαν εχει καποιος υψηλο budget ειναι καλυτερα να το ξοδεψει διαδοχικα.Ας πουμε αλλαζοντας κινητο ανα 2ετια. Την πρωτη θα εχει χειροτερη συσκευη προφανως, την δευτερη εφαμιλλη η και καλυτερη και την τριτη σαφεστατα καλυτερη με το ιδιο budget. Απο την αλλη το κινητο μπορει να χαθει/κλαπει/σπασει, να τα φτυσει η μπαταρια κοκ για να πεις οτι σιγουρα θα βγαλει 4τια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα