xarispao Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα επειδή δε γνωρίζω που να ψαξω πλην των μεγάλων καταστημάτων τεχνολογίας για οθόνη εξωτερική του καλύμματος(προσοψης)αλλά κ του πίσω εξωτερικου καλύμματος,μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια ιστοσελίδα εσωτερικού να ψαξω????
corsair04 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα επειδή δε γνωρίζω που να ψαξω πλην των μεγάλων καταστημάτων τεχνολογίας για οθόνη εξωτερική του καλύμματος(προσοψης)αλλά κ του πίσω εξωτερικου καλύμματος,μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποια ιστοσελίδα εσωτερικού να ψαξω???? δεν νομίζω να βρεις γιατί είναι κινεζικά όποτε ψάξε σε ebay, alliexress και αν !! αλλιως εδω Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2016 από corsair04
xarispao Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δυστυχώς επικοινωνησα αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο ούτε κ σε άλλα 10 μαγαζιά που μιλησα από το πρωί!
corsair04 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς επικοινωνησα αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο ούτε κ σε άλλα 10 μαγαζιά που μιλησα από το πρωί! δυστυχώς τα κινεζικά tablet υστερούν σε ανταλλακτικά με μια ματιά που έριξα στο ebay,ali δεν βρήκε κάτι πρέπει να ανοιχτεί και να ψάξεις να βρεις κάποιο oem επίσης αγγελια μήπως βρεις κάποιο άλλο tablet χαλασμένο με λειτουργικό το digitizer και το battery cover (πρόσφατα εiχα μια ανάλογη εμπειρία με μια μπαταριά για ένα mls) Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2016 από corsair04
coolerman Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) εσωτερικά επάνω στην καλωδιοταινία(κοντά στον connector) συνήθως αναγράφει κάποιο p/n. δέν ξέρω αν αυτό αυτό σου είναι συμβατά(μπορείς να μιλήσεις με τον πωλητή και να σου πεί τον κωδικό του) το πλαστικό "κουστούμι" του είναι λίγο απίθανο να βρεθεί,τι έχει και θέλεις να το αλλάξεις;; Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2016 από coolerman
xarispao Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον καταρχην. Δεν ενδιαφέρονται για αγορά από εξωτερικό γιατί δεν έχω ανάλογη εμπειρία κ δεν θα ήθελα να δοκιμασω!έσπασε η οθόνη όπως γράφω στο θέμα εξωτερικά το κάλυμμα όχι από μέσα.
jonkal Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Χάρη αναλαμβάνουμε να σου το επισκευάσουμε. Για περισσότερες λεπτομέρειες pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα