redarmada Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 καλησπερα παιδια εχω τα Asus strix 7.1 μπηκα στη σελιδα της Site: Asus και εχει καποια firmware updates τα οποια διορθωνουν διαφορα θεματα ομως δεν ξερω ποια εκδοση firmware εχουν περασμενα τα ακουστικα μου και δεν εχει καποιο software στο οποιο να μπορω να δω.Η τελευταια firmware version ειναι η "Version 0208" η ερωτηση μου ειναι εαν εγκαταστησω αυτη την (τελευταια) εκδοση μονο και οχι τις προηγουμενες ολα τα fixes απο τις προηγουμενες εκδοσεις θα υπαρχουν στην τελευταια η πρεπει να εγκαταστησω καθε firmware εκδοση με την σειρα απο την αρχη;
SPANK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Όχι δεν θα έχεις πρόβλημα συνήθως με ολα τα software updates την τελευταία περνάς και εχει και ολα τα fix των προηγουμένων , εκτος των αλλων σε αρκετές περιπτώσεις αν πχ βάλεις το συγκεκριμένο τελευταίο firmware και το εχεις ήδη δεν σου συνεχίζει το update λέγωντας σου οτι υπάρχει ηδη 1
redarmada Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Nα σαι καλα σε ευχαριστω πολυ φιλε Spank!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα