dimitrisOP Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Θέλω να κάνω RMA το ποντίκι και πρέπει να το στείλω Δανία . Ρώτησα στο ταχυδρομείο και θέλουν 29€ !! Υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος να το στείλω?
zio10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Θέλω να κάνω RMA το ποντίκι και πρέπει να το στείλω Δανία . Ρώτησα στο ταχυδρομείο και θέλουν 29€ !! Υπάρχει κάποιος εναλλακτικός τρόπος να το στείλω? Τόσο πολύ;! Εγώ έχω στείλει μεγαλύτερο δέμα Αγγλία με 7-8€ με ταχυδρομείο και συστημένο κιόλας. Συγκεκριμένα οθόνες λάπτοπ. 1
dimitrisOP Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ναι μου ζήτησαν 29 ευρώ και απλά έκανα μεταβολή και έφυγα
zio10 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ναι μου ζήτησαν 29 ευρώ και απλά έκανα μεταβολή και έφυγα 100% υπάρχει φτηνότερος τρόπος με τα ΕΛΤΑ...εκτός αν είναι τόσο διαφορετικά τα πράγματα για τη Δανία! Τα έξοδα αποστολής δεν τα καλύπτουν ε;
seller.gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 θα το στειλεις σαν επιστολη.οχι σε κουτι δηλαδη αλλα σε φακελο κιτρινο. Εως-900 γραμμαρια και κοστιζει 11,20ευρω.
dimitrisOP Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μπορώ να το στείλω έτσι δηλαδή? Το βάρος μαζί με το φάκελο δεν ξεπερνάει τα 200 γραμμαρια 1
scullyist Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 θα το στειλεις σαν επιστολη.οχι σε κουτι δηλαδη αλλα σε φακελο κιτρινο. ΔΕΝ έχει σημασία αν είναι σε φάκελο ή σε κουτί, μέχρι 2 κιλά μπορείς να το στείλεις ως "επιστολικό" κι ας το βάλεις και σε κουτί. Όπως και ένα φάκελο μπορείς να τον στείλεις και "ως δέμα" αν θέλεις. Τα "(ως) Επιστολικό" ή "(ως) Δέμα", είναι η υπηρεσία/τρόπος αποστολής και ΟΧΙ το είδος της συσκευασίας. 2
Highlander Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Στέλνω δίσκους στην WD (Γερμανία αν θυμάμαι καλά) με κάπου 8€-9€.Δες που έχει γίνει το λάθος. Και συστημένο μάλιστα με tracking number.
kfyros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν έχει σχέση η Αγγλία - Γερμανία με τη Δανία. Τα 2 πρώτα είναι εμπορικοί προορισμοί , έχουν χαμηλότερες τιμές.
scullyist Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν έχει σχέση η Αγγλία - Γερμανία με τη Δανία. Τα 2 πρώτα είναι εμπορικοί προορισμοί , έχουν χαμηλότερες τιμές. 2
panos2171 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Υπάρχει μήπως κάποια οικονομική courier για μεταφορά δεμάτων προς εξωτερικό; Μέχρι στιγμής έχω βρει την ΤΝΤ αλλά ζητάει κάτι 80αρια και 100αρια για διαστάσεις περίπου μισού μέτρου κουτιών. Θυμάμαι ένα μέλος είχε γράψει για μια φθηνή με την οποία έστελνε Αγγλία αλλά δε μπορώ να βρω το ποστ.
karolpl Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2016 Γεια σε ολους!! Θέλω να υπολογίσω ποσα θα ειναι τα μεταφορικα με Ελτα για αντικειμενα που θα ανεβασω στο ebay, περίπου μεχρι 2 κιλα.Ξερει κανεις τον τροπο;Πρεπει να τα στελνω παντα συστημένα;
iordanis77 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2016 Εγω θα στειλω Κυπρο ενα δεμα 5 κιλων, τα μεταφορικα ειναι 30€... Οι ιδιωτικες κουριερ απ οτι ειδα ειναι πιο ακριβες απ τα ελτα. Γεια σε ολους!! Θέλω να υπολογίσω ποσα θα ειναι τα μεταφορικα με Ελτα για αντικειμενα που θα ανεβασω στο ebay, περίπου μεχρι 2 κιλα.Ξερει κανεις τον τροπο;Πρεπει να τα στελνω παντα συστημένα; Εως 2 κιλα το στελνεις σαν επιστολη και ειναι 12,5€ η β΄ προτεραιοτητα και 14€ η α'. Στέλνω δίσκους στην WD (Γερμανία αν θυμάμαι καλά) με κάπου 8€-9€.Δες που έχει γίνει το λάθος. Και συστημένο μάλιστα με tracking number. Με ποια εταιρια τους στελνεις??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα