Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν βγαζω ακρη φιλε μου...ακομα εχει αγνωστες συσκευες.δεν κρασαρει τωρα αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ...οτι να ναι

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγκατάσταση τους drivers τους έκανες?

Ενσύρματα ή ασύρματα δεν μπορείς να συνδεθείς?

Κάνε εγκατάσταση και τους drivers για ασύρματο και ενσύρματο. Για το ενσύρματο είναι ο τελευταίος driver Realtek...... και για το ασύρματο πρέπει να είναι ο Broadcom Wireless Lan.......

Δημοσ.

ωραια τα κανω και σου λεω.

αλλα παλι εξακολουθει να κρασαρει...και παλι εχει αλλες συσκευες σαν αγνωστες εκει οπως την εικονα

αυτα που λες ειναι για windows 7

πατα πανω απο τους drivers εχει μια μπαρα και διαλεξε win8....εχει μονο 2 drivers τους οποιους τους εχω βαλει αλλα τπτ...

Δημοσ.

Ναι σωστά αν επιλέξεις win 8 θα βρεις τους σωστούς drivers. Όμως o driver για το bluetooth παρουσίασε πρόβλημα πιο παλιά.

Πρέπει να εξετάσεις το hardware. Βάλε το HD Sentinel να δεις την υγεία του σκληρού και τρέξε το memtest αλλά όχι μέσα από τα win (μπορείς να το βρεις στο HirensBootcd). Αν δεν είναι κάποιο πρόβλημα με σκληρό/μνήμες τότε κάποιο άλλο περίεργ είναι είτε hardware είτε software. 

Δημοσ.

κοιτα απο τοτε που εβαλα τα 8αρια...το ενα ηχειο μου δεν βουλευει(δεν ξερω εαν ετυχε...αλλα πες οτι ετυχε) μετα αμα μιλαω σκαιπ και κουνησω την οθονη η καμερα κλεινει και ξανανοιγει.......και στην αρχη παντα πρεπει να το βαλω σε flight mode και μετα παλι σε κανονικη για να συνδεθω στο ασυρματα.

θα κανω και τα αλλα και θα σου πω.σε ευχαριστω

το HD Sentinel επιδοση 100% υγεια και 97% υγεια

τελικα τρεχω το memtest και περιμενω...ποση ωρα να το αφησω;

Δημοσ.

Δημιούργησε ένα bootable cd ή φλασάκι με το HirensBootCD αφού το κατεβάσεις από εδώ. Το bootable usb μπορείς να το δημιουργήσεις με το rufus. Αν δεν έχεις αρχοληθεί καθόλου με αυτά πες μου να το γράψω πιο αναλυτικά. Ξεκινάς το λάπτοπ ώστε να φορτώνει από το cd ή usb ανάλογα το τι επέλεξες. Μόλις φορτώσει το Hirens θα σου έχει κάποιες επιλογές. Μία από αυτές είναι και το memtest. Δες κάποιο βιντεάκι στο youtube. Δεν είναι κάτι δύσκολο. Καλό είναι να το αφήσεις κανά 2-3 ώρες. Κάπου λοιπόν θα γράφει και για errors. Αν είναι 0 τότε οι μνήμες είναι οκ.

Κουνώντας την οθόνη κλείνει η κάμερα αλλά έχεις κανονικά εικόνα στα win χωρίς κάποιο πρόβλημα?

Αν θέλεις ανεβασε μια φωτό από το HD Sentinel έχοντας επιλεγμένη την καρτέλα SMART.

Δημοσ.

εκανα boot με φλασακι το memtest το αφησα 15 λεπτα δεν εδειξε κανενα error

αμα κουνησω την οθονη οχι μονο η καμερα κλεινει.η οθονη κανονικα κομπλε ειναι.

post-127104-0-30763300-1459292184_thumb.png

Δημοσ.

Το memtest δεν το τρέχουμε 15 λεπτά αλλά ώρες. Να το τρέξεις 2-3 ώρες. Πρέπει να έχεις και λίγο υπομονή.

Μέσω του Samsung magician το λογισμικό δηλ. για samsung ssd μπορείς να δεις αν έχει το τελευαίο firmware. Μπορείς από εκεί να το κάνεις update. Στο παρακάτω λινκ θα υπάρχουν τα τελευταία firmware.

Τώρα ερωτησούλες. Παρατηρείς πότε σου πετά μπλε οθόνη? Όταν κουνάς την οθόνη π.χ. ή σε κάτι άλλο ή σε οτιδήποτε σε άκαιρο χρόνο?

Πότε ξεκίνησαν οι μπλε οθόνες?

Είχες άλλα win πριν ή πάντα τα win 8.1?

Δημοσ.

οχι δεν επηρεαζει η οθονη την μπλε οθονη. οι οθονες ξεκινησαν ετσι χωρις λογο...δεν εκανα κατι διαφορετικο.πριν ενα χρονο ειχα τα 7.μπλε οθονη πεταει μεσα στο πρωτο 15λεπτο...καπου εκει.μπορει και αμεσως εαν παιξω μουσικη...

γενικα σαν κατι να του ηρθε τωρα οτι κατι παει στραβα.

Δημοσ.

Δεν του ήρθε μόνο τώρα κάτι στραβά. Είχες και παλαιότερα μπλε οθόνη. Στη φωτό του bluescreenview έχεις επιλεγμένο. Ανέβασε και μια φωτό με επιλεγμένο π.χ. αυτό με την τελευταία ημερομηνία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ε ναι φιλος απο τοτε μου το κανει...δεν μου το εκανε πριν.

Επεξ/σία από nickvas19
Δημοσ.

Εγκατέστησε τον τελευταίο driver Της κάρτας γραφικών. Αν έχεις ήδη τον τελευταίο βάλε τον προηγούμεο driver.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...