mathimatikos19 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Καλησπερα σε ολους.Οπως αναφερομαι και στον τιτλο εχω το κλασσικο προβλημα που το wifi δεν πιανει απο τον πρωτο οροφο στον τριτο.Διαβασα αρκετες αποψεις μεσα στο φορουμ και θελω να παρω μια οριστικη αποφαση για το τι να κανω..Ειμαι κοντα στην αγορα των συγκεκριμενων powerline και access point https://www.skroutz.gr/s/2581972/TP-LINK-TL-PA4010-Kit.html http://www.skroutz.gr/s/5992272/TP-LINK-TL-WA801ND-New.html Μπορει καποιος να μου πει μια γνωμη αναφορικα με αυτα? Επισης το σπιτι εχει τριφασικο ρευμα και διαφορετικα ρολογια.Θα δουλεψουν αυτα? (Ο πατερας μου ειναι ηλεκτρολογος οποτε καλοδεχουμενη καποια λυση για περασμα καλωδιου ethernet απο τον πρωτο στον τριτο). Ευχαριστω εκ των προτερων!
corsair04 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 1. power line μπορείς να βάλεις μόνο εάν το οίκημα παίρνει ρεύμα από το ίδιο ρόλοι της ΔΕΗ 2. extender προϋπόθεση να βρίσκεις το δίκτυο και αυτή η συσκευή το ενισχύει ορισμένες έχουν πολύ καλά αποτελέσματα και σχετικά μικρό κόστος 3. καλώδιο που είναι καλύτερο όλων εφόσον υπάρχει η δυνατότητα αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις απορρίπτεται λόγο άλλων ενοίκων και εγκατάστασης ( τρύπες στερέωση .....)
mathimatikos19 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 1. power line μπορείς να βάλεις μόνο εάν το οίκημα παίρνει ρεύμα από το ίδιο ρόλοι της ΔΕΗ 2. extender προϋπόθεση να βρίσκεις το δίκτυο και αυτή η συσκευή το ενισχύει ορισμένες έχουν πολύ καλά αποτελέσματα και σχετικά μικρό κόστος 3. καλώδιο που είναι καλύτερο όλων εφόσον υπάρχει η δυνατότητα αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις απορρίπτεται λόγο άλλων ενοίκων και εγκατάστασης ( τρύπες στερέωση .....) Τελικα ξαναρωτησα τους δικους μου και εχει ιδιο ρολοι..Οσο για το καλωδιο μιλουσα για καποια πατεντα στην υπαρχουσα εγκατασταση του σπιτιου.( Το σπιτι ειναι μονοκατοικια)
isay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 powerline σε 3 ορόφους ειναι ρίσκο. Μου εχει τυχει να παιξει (μάλιστα υπογειο - 3ος) αλλά μου εχει τυχει να μην παίζει και στον απο πάνω όροφο. Ακομα κι αν παίζει θα εχεις χαμηλές ταχύτητες. Το καλώδιο ethernet ειναι η βέλτιστη επιλογή. Αφου ο πατέρας σου ειναι ηλεκτρολόγος θα βρει τρόπο να ρίξει καλώδιο από τον πρώτο στον τρίτο. Στο τέλος του καλωδίου κοτσάρεις και ένα access point και καθάρισες. Με λίγα λογια, απο άποψη ποιοτικού αποτελέσματος ρίχνεις καλώδιο ενω από ελάχιστη παρεμβατικότητα με πιθανότητα αποτυχίας αγοράζεις powerlines. Για τα powerlines μπορείς να αγοράσεις το αλλο κιτ (δες παρακατω) που ο ένας δεκτης ειναι παραλληλα access point (ασύρματο και εσνύρματο). Πιο ακριβό κιτ αλλά γλυτώνεις τα λεφτά του access point και εχεις λιγοτερες ρυθμίσεις. https://www.skroutz.gr/s/3535570/TP-LINK-TL-WPA4220-Kit.html
mathimatikos19 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Θα διαβασω και αλλες κριτικες και θα αποφασισω τι θα κανω
isay Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 κριτικες; Εγινε το insomnia oscar competition και δεν το πήραμε χαμπάρι;
mathimatikos19 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Εννοουσα αποψεις τιποτα παραπανω..
Lolarikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Τελικά μονοκατοικία είναι το σπίτι ή πολυκατοικία;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα