sianosth1997 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς σήμερα το lg g4 τα έπαιξε εντελώς, ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί, κι δεν ανοίγει παρά bootάρει συνεχώς. Το έψαξα να δω εαν το αντιμετωπίζουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα και όλοι κατέληξαν να το στείλουν πίσω με την εγγύηση. Ακόμη ένα πρόβλημα τώρα, είναι ότι έχω την εγγύηση αλλά όχι την απόδειξη. Το είχα παραγγείλει από ένα μαγαζί από skroutz συγκεκριμένα το kaizer, αλλά την απόδειξη την έχω πετάξει εδώ και 4-5 μήνες. Έχω όμως το e-mail όπου φαντάζομαι επειβεβαιώνει ότι το αγόρασα. Θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω ως απόδειξη; Ευχαριστώ!!
Swimmer21 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, δυστυχώς σήμερα το lg g4 τα έπαιξε εντελώς, ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί, κι δεν ανοίγει παρά bootάρει συνεχώς. Το έψαξα να δω εαν το αντιμετωπίζουν κι άλλοι αυτό το πρόβλημα και όλοι κατέληξαν να το στείλουν πίσω με την εγγύηση. Ακόμη ένα πρόβλημα τώρα, είναι ότι έχω την εγγύηση αλλά όχι την απόδειξη. Το είχα παραγγείλει από ένα μαγαζί από skroutz συγκεκριμένα το kaizer, αλλά την απόδειξη την έχω πετάξει εδώ και 4-5 μήνες. Έχω όμως το e-mail όπου φαντάζομαι επειβεβαιώνει ότι το αγόρασα. Θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω ως απόδειξη; Ευχαριστώ!! Δοκιμασε ενα hard reset αλλα μαλλον για αλλαγη πλακετας πας, μιας και εισαι σε παλιοτερη παρτιδα που βγαζει αυτο το προβλημα.. Πριν γινει ανοιξες τιποτα WIFI κλπ ή έγινε στο άκυρο;
sianosth1997 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 δυστυχώς δεν δουλεύει με το reset. Δεν άνοιξα wifi, αλλά μόλις μπήκα στις ρυθμίσεις του wifi, για να ψάξω ένα ρούτερ, τότε το έκανε..
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Επικοινώνησε με το κατάστημα. Λογικά θα μπορούν να σου εκδόσουν ξανά ένα αντίγραφο της απόδειξης.
sianosth1997 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Σκεφτόμουν να πάω σε έναν Γερμανό, εάν τους έδειχνα το e-mail, δεν θα προχωρούσαν στην διαδικασία;
TheAccountant Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Σκεφτόμουν να πάω σε έναν Γερμανό, εάν τους έδειχνα το e-mail, δεν θα προχωρούσαν στην διαδικασία; εεερρμμμ να πας στον Γερμανο να κάνει τι? Που κολλάει αυτός? Επίσης αποδειξη πολυ πιθανα να μην χρειάζεσαι καν. Δεν εχουν περάσει 2 χρόνια απο την παρουσιαση της συσκευης καν... 1
@topos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πουθενα μην πας. Παρε τηλεφωνο στην lg,θα σου ζητησουν το imei και θα διασταυρωσουν αυτοι την ημερομηνια αγορας. Επιπλεων θα σου στειλουν κουριερ στην πορτα σου να το παραλαβει και μετεπειτα να στο παραδωσει. Εκανα ακριβως την ιδια διαδικασια για το g3 του αδερφου μου που και αυτος ειχε χασει την αποδειξη.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα