Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατα είχαμε ένα πρόβλημα με τα email της εταιρείας στα οποία είχαν γίνει κάποιες ανακατευθύνσεις χωρίς να τις έχουμε κάνει εμείς. Το παρατηρήσαμε λίγο αργά και δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα μέχρι τότε. Η hosting εταιρεία είναι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα ήταν η Justhost. 

Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μπορούν να μας παρέχουν logs από τυχόν τέτοιες ενέργειες έτσι ώστε να υπάρχουν καταγεγραμένα στοιχεία με ip κτλ όταν γίνονται τέτοιες αλλαγές (το προτιμότερο είναι να έρχονται και ενημερώσεις αλλά ας μείνουμε στην καταγραφή).

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν γνωρίζει κανείς την inwebpro.gr η οποία από ότι κατάλαβα χρησιμοποιεί servers της lamda hellix.

• Την έχει χρησιμοποιήσει κανείς (την inwebpro.gr)
  • Είχε ποτέ πρόβλημα; και αν ναι, ήταν σημαντικό πρόβλημα και ήταν αποδεκτή η επίλυση του (σε χρόνο κτλ);
  • Υπήρξε ποτέ κάποια θέμα hacking ή πρόσβαση στο control panel από κάποιον τρίτο;

Αυτές είναι οι βασικές ερωτήσεις μου. Τα θέματα με τα logs κτλ θα περιμένω κάποια απάντηση απο email που θα στείλω στου ίδιους.

Ευχαριστώ

edit: Αν έχετε και εμπειρία από dnhost.gr θα με ενδιέφερε

Επεξ/σία από thodoris1985
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μια διευκρίνιση στο προηγούμενο post με τις ερωτήσεις μου.

Η lamda hellix δεν παρέχει τους servers αλλά πιο συγκεκριμένα παρέχει μόνο το χώρο φιλοξενίας σε rackspace όπως επίσης ρεύμα, ψύξη καθώς και διασύνδεση στο internet μεσώ GR-ix.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα σου πω την εμπειρία μου συγκεκριμένα για την Dnhost:

Ένα συγκεκριμένο site που είχαμε σε άλλη εταιρεία (tophost), έπεφτε Σ-υ-ν-έ-χ-ε-ι-α και είχαμε τρελαθεί. Οι απαντήσεις της υποστήριξης ήταν αερολογίες, ένα "πασπαρτού" e-mail που στέλνουνε σε όλους και αφού το πρόβλημα δε λυνόταν, σκεφτήκαμε να το μεταφέρουμε στη Dnhost.

Οι άνθρωποι της υποστήριξης είναι απίστευτοι! Σου απαντούν κατευθείαν στο chat, δε χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο καν, και συγκεκριμένα στο πρόβλημα χακαρίσματος που είχαμε μου απάντησαν πολύ στοχευμένα, τι plugins μπορούσα να βάλω και μάλιστα μου βρήκαν επί τόπου κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας ένα malware που είχε μείνει σε ένα αρχείο. Έμεινα άναυδη με το επίπεδο υποστήριξή τους, και σημειωτέον από τότε το site είναι 24-7 online...

Μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβοί σε σχέση με papaki,tophost, κλπ. αλλά το αξίζουν!

• Like 1
Δημοσ.

θα συμφωνησω με την Marilena6,ειχα και εγω σελιδα στην tophost και συνεχεια υπηρχαν προβληματα...

Εδω και 5 περιπου χρονια εχω κανει πακετο στην inwebpro και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος , παει σφαιρα,πολυ καλες τιμες και απιστευτη τεχνικη υποστηριξη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...