Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 13 λεπτά πριν, Simon_says είπε δεν ξερω τι μπορει να ειναι απο αυτα που λες ,αλλα ψυχολογικο δεν ειναι, ψυχολογικο ειναι οταν στον επι πολλα χρονια οδοντογιατρο μου δεν με εχει πονεσει ποτε, αλλα καθε φορα που παω ομως τρεμω επειδη ενας οδοντογιατρος στα νιατα μου με ειχε πεθανει! αυτο ειναι ψυχολογικο, και δεν αποβαλλω σταγονες "Σταγόνες" ήταν τρόπος του λέγειν, μπορεί να αποβάλλεις το 1/4 - 1/2 της χωρητικότητας της κύστης σου, οπότε θα μπορούσες να αντέξεις περισσότερο χρόνο... Κάνε πείραμα, ένα πρωί μετά την τουαλέτα (με άδεια την κύστη), πιες αμέσως 3-4 ποτήρια νερό (τουλάχιστον 750-100ml) και χρονομέτρησε σε πόση ώρα θα ξαναπάς (σε λεπτά). Εννοείται μην πας αμέσως, κρατήσου όσο μπορείς περισσότερο. 'Όταν δεις ότι δεν αντέχεις άλλο πήγαινε και απέβαλλε τα ούρα σε ένα δοχείο και ζύγισε τα! Αυτό για να δεις τις αντοχές σου και την χωρητικότητα της κύστης.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 6 ώρες πριν, Nikosmile είπε "Σταγόνες" ήταν τρόπος του λέγειν, μπορεί να αποβάλλεις το 1/4 - 1/2 της χωρητικότητας της κύστης σου, οπότε θα μπορούσες να αντέξεις περισσότερο χρόνο... Κάνε πείραμα, ένα πρωί μετά την τουαλέτα (με άδεια την κύστη), πιες αμέσως 3-4 ποτήρια νερό (τουλάχιστον 750-100ml) και χρονομέτρησε σε πόση ώρα θα ξαναπάς (σε λεπτά). Εννοείται μην πας αμέσως, κρατήσου όσο μπορείς περισσότερο. 'Όταν δεις ότι δεν αντέχεις άλλο πήγαινε και απέβαλλε τα ούρα σε ένα δοχείο και ζύγισε τα! Αυτό για να δεις τις αντοχές σου και την χωρητικότητα της κύστης. θα δοκιμασω! δεν μου εχουν μεινει και πολλες επιλογες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα