Vapir Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 το πολύ και το λίγο είναι σχετικό και έχει να κάνει με τον καθένα μας , τι τρως , τι πίνεις , αν είσαι αθλητής ή καναπεδάκιας ,η ζέστη ανάλογα την εποχή, τα πάντα παίζουν ρόλο βάση του νερού που αποβάλλεις , αλλα ένα είναι σίγουρο , αν πίνεις νερό όταν διψάσεις είναι πολύ αργά κ έχεις ήδη ζορίσει χωρίς να το καταλάβεις τον οργανισμό σου (θα το καταλάβεις 40+ ηλικία όταν αρχίσουν τα προβλήματα) . Επίσης ο οργανισμός κρατάει όσο νερό χρειάζεται και το άλλο το αποβάλει, αποβάλλοντας μαζί κ τοξίνες το σωστό είναι να βρεις πόσο νερό χρειάζεσαι εσύ τη μέρα κ όχι να πίνεις χ νερό , ούτε το τρελό νερό κάνει καλό ούτε το λίγο , όπως κ σε όλα , οι υπερβολές απο όποια πλευρά κ αν γίνονται θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα
j0hnn1e Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Οτι φτιάξαμε όλα τα αλλα και τα προβλήματα που έχουμε / θα έχουμε / ισως έχουμε ειναι απο το νερό. Για κλάματα.
Vapir Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 αν το λες για εμένα ναι φίλε μου τα κλάματα θα έρθουν αν δεν υπάρχει μέτρο το ελάχιστο νερό θα σου δημιουργήσει αργά η γρήγορα προβλήματα 100% , σε αυτό να είσαι σίγουρος κ ρώτα όποιο γιατρό θεςεπίσης το πολύ νερό μπορεί να σου διαλύσει το αίμα και να πεθάνεις, παραλίγο να το πάθει κοπέλα πέρσι το καλοκαίρι κ την πήγαμε στο νοσοκομείο , το πόσο νερό ήπιε άγνωστο αλλα λιποθύμησε στο γυμναστήριο πριν καν αρχίσει. Ο λόγος? όταν πίνεις απότομα πολύ νερό ο αμυντικός μηχανισμός του σώματος είναι να αποβάλει νερό για να μη διαλυθεί το αίμα σου , αυτή για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω δεν μπορούσε ο οργανισμός της να το αποβάλεισημασία έχει οτι οι ακρότητες κάθε είδους είναι επικίνδυνες για την υγεία μας και σίγουρα δεν χρειάζεται να εξαλείψουμε κάθε κίνδυνο που πιθανόν αντιμετωπίσουμε για να προσέχουμε κάθε κίνδυνο που ήδη γνωρίζουμε πως υπάρχει γιατι με αυτή τη λογική κάποια μέρα θα πεθάνουμε , οπότε ας δοκιμάσω τι γεύση έχει η χλωρίνη
The_Judas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καφές και τσάι έχουν διουρητική δράση αλλά όχι με μόνο 1-2 ποτήρια τη μέρα. Εκτός και αν βάζεις 5 κουταλιές μέσα στο κάθε ποτήρι. 1
Alchemist` Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Παιδιά καλησπέρες και πάλι... Thanks για τις απαντήσεις αλλα μια διευκρίνηση γιατί νομίζω ότι έχει παρανοηθεί το αρχικό ερώτημα:Δεν ρωτάω αν η Χ ποσότητα νερού και η Υ ποσότητα καφέ είναι πολλή ή λίγη. Δεν ρωτάω αν είναι φυσιολογικό ή μή το ότι πάει κανείς συχνά στην τουαλέτα επειδή πίνει καφέ, νερό ,τσαι ή συνδυασμό όλων αυτών των υγρών. Το ερώτημα ήταν εάν η συχνή ούρηση, που εν μέρη προκαλείται από αυτά (μπορεί όπως πολύ σωστά λέτε να είναι θέμα υγείας) έχει επιτπώσεις, καλές ή κακές, στην υγεία. Οτι φτιάξαμε όλα τα αλλα και τα προβλήματα που έχουμε / θα έχουμε / ισως έχουμε ειναι απο το νερό.Για κλάματα. Ρε αδερφέ, δεν μπορούμε όλη την ώρα να ρωτάμε/μιλάμε για σοβαρά πράγματα... Ήδη έχουμε καρκινιάσει από ειδήσεις κτλπ... Άσε να μιλήσουμε και για καμιά παπαριά... Επίσης να σημειώσω ότι ο διάλογος επί σοβαρών θεμάτων εδώ πέρα, έχει επανηλλειμένα αποδειχθεί ότι είναι αδύνατος. 2
φραμπάλα Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 1. Υψηλό λογαριασμό ύδρευσης 2. Εκνευρισμένο σύντροφο/συγκάτοικο/αδερφό/αδερφή για αυτό ρίχνω νερό λίγο λίγο με λεκάνη δεν έχω
j0hnn1e Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Παιδιά καλησπέρες και πάλι... Thanks για τις απαντήσεις αλλα μια διευκρίνηση γιατί νομίζω ότι έχει παρανοηθεί το αρχικό ερώτημα: Δεν ρωτάω αν η Χ ποσότητα νερού και η Υ ποσότητα καφέ είναι πολλή ή λίγη. Δεν ρωτάω αν είναι φυσιολογικό ή μή το ότι πάει κανείς συχνά στην τουαλέτα επειδή πίνει καφέ, νερό ,τσαι ή συνδυασμό όλων αυτών των υγρών. Το ερώτημα ήταν εάν η συχνή ούρηση, που εν μέρη προκαλείται από αυτά (μπορεί όπως πολύ σωστά λέτε να είναι θέμα υγείας) έχει επιτπώσεις, καλές ή κακές, στην υγεία. Ρε αδερφέ, δεν μπορούμε όλη την ώρα να ρωτάμε/μιλάμε για σοβαρά πράγματα... Ήδη έχουμε καρκινιάσει από ειδήσεις κτλπ... Άσε να μιλήσουμε και για καμιά παπαριά... Επίσης να σημειώσω ότι ο διάλογος επί σοβαρών θεμάτων εδώ πέρα, έχει επανηλλειμένα αποδειχθεί ότι είναι αδύνατος. Σου απάντησα σοβαρά πιο πίσω. Επίσης, απο το παραπανω ποστ καταλαβαίνει κάποιος οτι το θέμα το άνοιξες για πλάκα (ας μιλησουμε για καμία παπάρια) αλλα θες σοβαρή απάντηση και ιατρική απάντηση χωρίς να μιλάμε σοβαρά. Go figure. I rest my case. Οσο για υο πιο πάνω 11 προβλήματα απο την υπερκατανάλωση νερού, φήμες λένε οτι μετά απο αυτή την πηγή το pubmed δήλωσε οτι κατεβάζει ρολά. Ναι προφανώς και αν πίνεις 20λιτρα τη μερα η αν πιεις 3-4 στα καλα καθούμενα πιθανως να υπάρξει διαταραχή ηλεκτρολυτών και ορειβατικής ισορροπίας και διαπερατοτητας των μεμβρανών των τριχοειδών και και και. Εάν είσαι αρκετά χαζός για να κανεις ακρότητες. 1
Alchemist` Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Σου απάντησα σοβαρά πιο πίσω. Επίσης, απο το παραπανω ποστ καταλαβαίνει κάποιος οτι το θέμα το άνοιξες για πλάκα (ας μιλησουμε για καμία παπάρια) αλλα θες σοβαρή απάντηση και ιατρική απάντηση χωρίς να μιλάμε σοβαρά. Go figure. I rest my case. Οσο για υο πιο πάνω 11 προβλήματα απο την υπερκατανάλωση νερού, φήμες λένε οτι μετά απο αυτή την πηγή το pubmed δήλωσε οτι κατεβάζει ρολά. Ναι προφανώς και αν πίνεις 20λιτρα τη μερα η αν πιεις 3-4 στα καλα καθούμενα πιθανως να υπάρξει διαταραχή ηλεκτρολυτών και ορειβατικής ισορροπίας και διαπερατοτητας των μεμβρανών των τριχοειδών και και και. Εάν είσαι αρκετά χαζός για να κανεις ακρότητες. Κοίτα η ερώτηση ήταν μεταξύ σοβαρού και αστείου, μιάς και το θέμα δεν είναι κάτι το σοβαρό με την στενή έννοια (όπως π.χ. η βόμβα στις βρυξέλες). Μίλησα με 2-3 ανθρώπους που ανέφεραν κάποια πράγματα. Μπορεί κάποιος εδώ πέρα να έχει αναρωτηθεί παρόμοια πράγματα ή να γνωρίζει κάτι... Δεν περιμένω να διαβάσω κανένα δημοσιευμένο paper για το θέμα, ούτε ιατρική έκθεση. Όχι βέβαια ότι αν υπάρξει κάτι τέτοιο θα σου πώ ότι κακώς δημοσιεύτηκε. Ήδη αρκετά άτομα απάντησαν με χιούμορ, το οποίο προσωπικά δεν νομίζω ότι είναι κακό ή χαλάει το νήμα. Ο χαρακτηρισμός "παπαρία", αφορά τον συσχετισμό του παρόντος με προβλήματα που θεώρησα ότι μπορείς να πάρεις ως πολύ πιό σοβαρά, επίκαιρα και επείγοντα. Επίσης το πρώτο τμήμα του ποστ μου αφορούσε γενικά τα περισσότερα ποστ, όχι εσένα προσωπικά αλλά ούτε και το σύνολο. Για αυτό και το quote μπήκε από κάτω. Προφανώς κάποιοι απαντήσαν σοβαρά και καλά έκαναν. Για αυτό ευχαρίστησα άλλωστε και για τις απαντήσεις που έλαβα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) διαβασα αρκετα μυνηματα για το θεμα της συχνουριας, λοιπον εχω περασει τα αντα... φραπε η γενικα καφε 1 με 2 το πολυ την ημερα, νερο γυρω στα 5 με 8 ποτηρια την ημερα, εδω και πολλα χρονια πηγαινω για την κατουρημα 1 φορα ανα σαραντα λεπτα περιπου , γυρω στα 35 μου O γιατρος μου ειπε να κανω για τον προστατη εξεταση αν θυμαμαι καλα ,δεν βρηκε τιποτα , ειπα τωρα να ξαναδοκιμασω. αυτη την φορα ο ουρολογος μου ειπε ακουσων ακουσων οτι εχω προβλημα στο μυαλο, επι λεξει σοβαρολογω!! επισης μου ειπε και αλλα τα οποια απλα ειναι αστεια και το λεω με πασα βεβαιότητα απλα για την συντομια του μυνηματος δεν τα αναφερω, εν τελει μου λει μην το σκεφτεσαι μιλησε η επιστημη τωρα δεν παιζουμε! τωρα στο πως την εβγαλα τοσα χρονια ,εκανα δουλεια που μου επετρεπε να πηγαινω τουαλετα καθε 40 λεπτα Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
thant Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Simon_says είπε διαβασα αρκετα μυνηματα για το θεμα της συχνουριας, λοιπον εχω περασει τα αντα... φραπε η γενικα καφε 1 με 2 το πολυ την ημερα, νερο γυρω στα 5 με 8 ποτηρια την ημερα, εδω και πολλα χρονια πηγαινω για την κατουρημα 1 φορα ανα σαραντα λεπτα περιπου , γυρω στα 35 μου γιατρο ειπε να κανω για τον προστατη εξεταση αν θυμαμαι καλα ,δεν βρηκε τιποτα , ειπα τωρα να ξαναδοκιμασω. αυτη την φορα ο ουρολογος μου ειπε ακουσων ακουσων οτι εχω προβλημα στο μυαλο, επι λεξει σοβαρολογω!! και αλλα μου ειπε τα οποια απλα ειναι αστεια και το λεω με πασα βεβαιότητα απλα για την συντομια του μυνηματος δεν τα αναφερω, εν τελει μου λει μην το σκεφτεσαι μιλησε η επιστημη τωρα δεν παιζουμε! τωρα στο πως την εβγαλα τοσα χρονια ,εκανα δουλεια που μου επετρεπε να πηγαινω τουαλετα καθε 40 λεπτα Αν τόσα χρόνια πας τουαλέτα κάθε 40 λεπτά τότε μιλάμε για σοβαρό πρόβλημα... Το βράδυ για να κοιμηθείς βάζεις πάνα; Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από thant
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μπορεί να να πίνει αρκετό νερό ή να έχει μικρή κύστη ή να είναι και ψυχολογικό... και από συνήθεια να πηγαίνει συχνά αλλά να αποβάλλει μόνο λίγες σταγόνες .
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 32 λεπτά πριν, thant είπε Αν τόσα χρόνια πας τουαλέτα κάθε 40 λεπτά τότε μιλάμε για σοβαρό πρόβλημα... Το βράδυ για να κοιμηθείς βάζεις πάνα; ελα μου ντε που για τον ουρολογο ειναι φυσιολογικό?!! και ομως κατα τον βραδυνο υπνο ο οποιος δεν ειναι πανω απο 7ωρο ,δεν σηκώνομαι για να παω τουαλεταα
adi32 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Αν ουρει κάθε λίγο μικρή ποσότητα και με μικρή ροή έχει πιθανότατα υπερπλασια προστατη. Επίσκεψη σε ουρολόγο, υπέρηχο, PSA κλπ
thant Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Simon_says είπε ελα μου ντε που για τον ουρολογο ειναι φυσιολογικό?!! και ομως κατα τον βραδυνο υπνο ο οποιος δεν ειναι πανω απο 7ωρο ,δεν σηκώνομαι για να παω τουαλεταα Ε τότε μάλλον έχει δίκιο ο φίλος παραπάνω. Είναι ψυχολογικό το θέμα ή πας από συνήθεια, ίσα για να δίνεις το παρόν.. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από thant
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Μπορεί να να πίνει αρκετό νερό ή να έχει μικρή κύστη ή να είναι και ψυχολογικό... και από συνήθεια να πηγαίνει συχνά αλλά να αποβάλλει μόνο λίγες σταγόνες . δεν ξερω τι μπορει να ειναι απο αυτα που λες ,αλλα ψυχολογικο δεν ειναι, ψυχολογικο ειναι οταν στον επι πολλα χρονια οδοντογιατρο μου δεν με εχει πονεσει ποτε, αλλα καθε φορα που παω ομως τρεμω επειδη ενας οδοντογιατρος στα νιατα μου με ειχε πεθανει! αυτο ειναι ψυχολογικο, και δεν αποβαλλω σταγονες Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα