Kostas93 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 καλησπέρα, μου ήρθε μαιλ απο το public με την συγκεκριμένη TV, με μια γρήγορη ματιά που έριξα στο skroutz έχει παίξει στα 399 (αν και τώρα έχει 439 στο επόμενο).Smart TV, 42 ίντσες, LG και μέχρι 24 άτοκες.http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/tileoraseis/tileorasi-lg-42lf5800-42-smart-led-full-hd/prod7550158pp/?utm_source=Oracle%20Responsys&utm_medium=email&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=LG_42_SmartTV https://www.skroutz.gr/s/6633591/LG-42LF5800.html Δε το έψαξα πολύ, αν κάποιος ενδιαφέρεται περισσότερο ας το κοιτάξει λίγο καλύτερα για σιγουριά, καθώς και αν κάποιος την έχει ας μας πει εντυπώσεις.
Aias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 εγω παντως που εχω παρει την 32LF5800 πριν μερικες μερες για το δωματιο εχω μεινει ευχαριστημενος και απο εικονα και απο κινηση.
mouxaxa Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 εγω παντως που εχω παρει την 32LF5800 πριν μερικες μερες για το δωματιο εχω μεινει ευχαριστημενος και απο εικονα και απο κινηση. Από στικάκι παίζει τα πάντα; Έχεις δοκιμάσει;
deltaf Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Σύμφωνα με το παραπάνω review "The LG LF5800 is not a good TV". Ισχύει αυτό ή γράφουν ότι θέλουν; Σκέφτομαι να τη συνδέσω στο PC.
leros2004 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Η lg χρησιμοποιεί ips panel..... Η βασική του αδυναμία είναι το μαύρο χρώμα... δεν είναι τόσο μαύρο όσο θα έπρεπε.... Αν είσαι τύπος των ταινιών τότε κοίτα σε Samsung μεριά που χρησιμοποιεί άλλα πάνελ με σαφώς καλύτερο μαύρο.... Σε όλα τα υπόλοιπα η LG είναι μια χαρά.
Lefteris235 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Σύμφωνα με το παραπάνω review "The LG LF5800 is not a good TV". Ισχύει αυτό ή γράφουν ότι θέλουν; Σκέφτομαι να τη συνδέσω στο PC. Η σελίδα αυτή είναι αξιόπιστη.Άπο εκεί και πέρα με λίγα παραπάνω χρήματα παίρνεις καλύτερη τηλεόραση
Aias Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 δεν εχω δοκιμασει ακομα MKV αλλα σειρες και ταινιες που δοκιμασα παιζουν κανονικα απο το στικακι.Εγω ηθελα να εχει ips πανελ επειδη ειναι τηλεοραση δωματιου και στο σημειο που θα μπει θα βλεπω απο το κρεβατι σε γωνια (πανω απο την πορτα) Αν βαλεις calibrate στο youtube βγαζει ρυθμισεις του drako (αν δεν κανω λαθος) που βελτιωνει αρκετα την εικονα.Επειδη δεν την ειχα δει απο κοντα πριν την αγορασω πρεπει να πω οτι ευτυχως εμεινα ευχαριστημενος και βασιστηκα σε οτι ο κοσμος που την ειχε αγορασει ειχε αφησει καλα σχολια. Τωρα οσο αφορα τα review ,επειδη τα διαβασα και εγω ,καλα και χρυσα οτι λενε αλλα συνηθως στην απεναντι οχθη των οσων γραφουν εχουν μοντελα με +200 .Εγω τα διαβασα ολα αυτα αλλα απεναντι εβαζε την samsung 6xxx μοντελο που εχει 450 ευρω...(εχω την 32αρα) Το μονο αρνητικο που βρηκα ηταν οτι αν συνδεθεις με Wifi κανει μικροδιακοπες στην αναπαραγωγη αλλα και παλι δεν εχω δοκιμασει απο τον κεντρικο η/υ επειδη πρεπει να βαλω την ασυρματη καρτα μεσα και βαριεμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα