thedomin8or Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Συνδεομαι ασυρματα στο desktop με τη χρηση ενος usb adapter ΤP-Link TL WN722N. Απο τοτε που αναβαθμιστηκα σε Windows 10 εχω παρατηρησει διαφορα προβληματα με τον ανταπτορα που σταδιακα ομως εχουν διορθωθει. Ενα απιστευτο ηταν το εξης: Καθε φορα που αποσυνεδεα το USB απ το PC ετρωγα μπλε οθονη και επανεκινηση. Ευτυχως αυτο περασε! Αυτο που ακομα παραμενει ομως ειναι οι συχνες και εκνευριστικες αποσυνδεσεις του usb οταν κατεβαζω με υψηλη ταχυτητα. Αν πχ κατεβαζω κατι και παει καλα και προσπαθω να δω ενα βιντεο στο youtube παραλληλα, το usb τρωει αποσυνδεση μονο τ και επανασυνδεεται παλι μονο τ μετα απο 5 δευτερα. Το συγκεκριμενο μοντελο ανταπτορα δεν εχει drivers για windows 10. Πρεπει να αγορασω καινουριο με υποστηριξη win 10 ή υπαρχει καποια ρυθμιση που διορθωνει το προβλημα;
bromiaris Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα φίλε μου Έχω και εγώ το συγκεκριμένο στικάκι και δουλεύει άψογα με Win 10 pro αρκεί να περάσεις τον οδηγό για Win 8.1
Lolarikos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αυτό με την μπλε οθόνη δεν στέκει που λες και σίγουρα δεν πέρασε. Πιθανόν να είναι θέμα λειτουργικού ή μητρικής. Κοίταξέ το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα