Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου επέστρεψαν τα χρήματα άμεσα;

Γιατί στο λογαριασμό μου aliexpress ναι μεν βλέπω ότι το dispute έκλεισε αλλά ο πωλητής λέει ότι θα βάλει τα χρήματα μετά από 7-10 μέρες.

Στο paypal δεν βλέπω κάτι.

αφου εκαναν δεκτο despute θεωρω οτι πηρα τα χρηματα :) sry αν παρερμηνευτηκε (απλα με τοσα πακετα ειναι δυσκολο να παρακολουθω και αν μπαινουν τα λεφτα στην ρεβολουτ)

το pp μου το ζητησαν για να κανουν refund την αλλη καμερα που δεν ειχα προλαβει  κανω despute

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ρωτήσω έκανα μια μακακία και παρήγγειλα κάτι από Ali (εκτός xiaomi) και επειδή πέτυχα καλή τιμή δεν είδα ότι έλεγε processing time 30 μέρες. Αυτός τώρα δηλαδή μπορεί να το στείλει στις 30 μέρες και μετά το buyer protection μετράει άλλες 60 μέρες από την μέρα που θα γίνει shipped? Δηλαδή δεν θα μπορώ να του κάνω τίποτα για 3 μήνες?

Δημοσ.

για 24 ωρες εχει να ακυρωσεις την  παραγγελια

ή και διαφορετικα μπορεις να στειλεις ενα ευγενικο μυνημα στον πωλητη ... "συγνωμη.... δεν ειδα... υπεροχο μαγαζι... αν γινεται... ακυρωση... ευχαριστω! "

συνηθως την ακυρωνουν γτ δεν θελουν να το στειλουν και να μην το παραλαβεις ή ακομη χειροτερα το παραλαβεις και πεις οτι δεν το παρελαβες

Μόλις πήρα την επιστροφή από το despute
  • Like 1
Δημοσ.

Σημερα μου εκαναν και το refund στο paypal για την καμερα που δεν ειχα ανοιξει despute και δεν γιμοταν να παρω τα χρηματα στο alipay

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βλεπω το mi4 αξιζει αν ξαναμπει σε προσφορα στα 74? 

post-330850-0-90635300-1464092880_thumb.png

Επεξ/σία από ekans
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

`Όποιοι πήρατε refund από τον πωλητή της κάμερας στο aliexpress επιστρέψατε την κάμερα με δικά σας έξοδα?

Και αν ναι πόσο κόστισε?

Έχω ανοίξει dispute και μου λέει να το ακυρώσω πρώτα και ότι μετα θα μου κάνει full refund χωρίς να γυρίσω την κάμερα.

Μου ακούγεται too good to be true και πιστεύω ότι αν ακυρώσω ο κινέζος  θα κάνει τον κινέζο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν επέστρεψα καμία κάμερα.

Μετά όμως βρέθηκε τρόπος να την κάνω να λειτουργήσει και ένιωσα κάπως άσχημα.

Και εδώ η στιχομυθία. (από κάτω προς τα πάνω)

post-206817-0-68104000-1465837670_thumb.jpg

Όμως δεν βρήκα πως να κάνω feedback - ίσως κλείνει μετά από μερικές μέρες η επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.

Αρα αυτοι σου κάνανε accept το dispute, δε σου ζήτησαν να το ακυρώσεις πρώτα και μετά refund.

Χμμμ, θα το κουβεντιάσω λίγο ακόμα μαζί τους. Θενκς για τις πληροφορίες!

btw, ακολούθησα κατα γραμμα τις οδηγίες αλλα εμένα μου βγάζει wifi password error (πραγμα που δεν ισχύει), οπότε εγώ δεν εχω τύψεις!

Δημοσ.

Στην αρχική μου αίτηση ζήτησα patial refund και δεν το δέχτηκαν - οι ίδιοι έκαναν επιλογή για full refund.

Μετά ζήτησαν να κάνω ακύρωση του dispute για να γίνει η επιστροφή των χρημάτων, αλλά δεν έκανα κάτι.

Η αλήθεια είναι πως δεν είμαι πολύ εξοικειωμένος με το aliexpress και τα κινεζοαγγλικά και δεν κατάλαβα τι έπρεπε να κάνω.  Για αυτό τους ρωτάω "What do I need t o do?"

Υπέθεσα ότι από τη στιγμή που πρόσφεραν full refund, έπρεπε να το δεχτώ και να κλείσω το dispute αλλά μιά / δυό μέρες μετά μόνοι τους έστειλαν τα χρήματα.

Και δεν βρήκα πως κάνεις feedback.

Αν δεν τις θες τις κάμερες που έχεις να σου προσφέρω κάτι να τις πάρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...