papars Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ποιος το έστειλε το μήνυμα; Κάτι ανάλογο έλεγαν και σε μένα αλλά μετά το dispute που άνοιξα το μόνο που μου λένε είναι να κάνω downgrade και να βάλω την Mi Home εφαρμογή. Δοκίμασε κάποιος να βάλει το international firmware?
kob6931 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Σήμερα μου έστειλαν μύνημα ότι από εδώ και πέρα θα τρέχουν κανονικό οι κάμερες... Έλαβε το ίδιο μύνημα κανείς άλλος? Μπορείς να παραθέσεις το μήνυμα; 1
tiestointhemix Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Στη δικη μου περιπτωση χωρις dispute σημερα μου εστειλαν παρομοιο μηνυμα. Πρωτη φορα εκανα update το firmware και δεν κλειδωσε
tiestointhemix Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Εκανα ξανα μια δοκιμη να δω τι παιζει. Αρχικα εκανα απεγκατασταση την εφαρμογη απο το mi store (τη κινεζικη). Εβαλα την αλλη απο το play store την ευρωπαικη οπου δηλωνεις και ηπειρο. Δοκιμασα να κανω pair τη καμερα αλλα ματαια. Καπου προς το τελος βγαζει mismatch scan the qr code . Το κανω με το αυτοκολλητακι που εχει η καμερα απο πισω. Μου λεει τα γνωστα περι international edition και με παραπεμπει στο mi store να κατεβασω την εφαρμογη. Τη κατεβαζω κανω ολη τη διαδικασια τη δεχεται κανονικα τη καμερα. Στο menu για update firmware μου λεει up to date. Αρα ο πωλητης εκανε δουλεια. Μας τις δηλωσε. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2016 από tiestointhemix
Agathoklis Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 χρησιμοποιητε την κινεζικη εκδοση δηλαδη και δεχεται update κανονικα?
tiestointhemix Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 χρησιμοποιητε την κινεζικη εκδοση δηλαδη και δεχεται update κανονικα? Σε εμενα ναι. Ισως ειναι αυτο το decoding που ελεγε ο πωλητης. Σε εσενα δεν την παιρνει και κλειδωνει: Μηπως γινεται σταδιακα; Στειλτου παλι μηνυμα
papars Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Τα ίδια bullsh!t σε εμένα. Μόλις έβαλα το 1.8.6.1B που βλέπω και στην παραπάνω φώτο άρχισε πάλι (η φωνή της κάμερας) να μου λέει ότι είναι για Κίνα μόνο. edit. Πέρασα για δοκιμή το international version από εδώ: http://www.xiaoyi.com/home/firmware/index_us.html?version=1. Άλλαξε η Κινέζικη φωνή σε μία άλλη Κινέζα (! περίμενα Αγγλικά) αλλά δεν κάνει pair με καμία από τις εφαρμογές που έχω. Έτσι ξαναγύρισα στην 1.8.5.1L που είναι η μόνη που μου δουλεύει. Αν κάποιος θέλει dump από το flash chip (16Mb) μπορώ να του το στείλω. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2016 από papars
kob6931 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Τα ίδια bullsh!t σε εμένα. Μόλις έβαλα το 1.8.6.1B που βλέπω και στην παραπάνω φώτο άρχισε πάλι (η φωνή της κάμερας) να μου λέει ότι είναι για Κίνα μόνο. edit. Πέρασα για δοκιμή το international version από εδώ: http://www.xiaoyi.com/home/firmware/index_us.html?version=1. Άλλαξε η Κινέζικη φωνή σε μία άλλη Κινέζα (! περίμενα Αγγλικά) αλλά δεν κάνει pair με καμία από τις εφαρμογές που έχω. Έτσι ξαναγύρισα στην 1.8.5.1L που είναι η μόνη που μου δουλεύει. Αν κάποιος θέλει dump από το flash chip (16Mb) μπορώ να του το στείλω. Κάνε μια δοκιμή και εγκατέστησε το μεταφρασμένο app του "τρελογιατρού". Περισσότερα pm me. Μπορώ να δώσω και link, αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται...
papars Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μου έκαναν πρόταση για refund. Το θέμα δεν είναι αυτό - είναι ότι πήρα 3 και τελικά δεν κάνουν αυτό που ήθελα και όχι τίποτε άλλο αλλά κάνει χρόνο η παραλαβή της αρχικής μου επιλογής (escam) από Κίνα.
Agathoklis Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 σημερα εκλεισαν το despute υπερ μου για την μια καμερα που ειχα κανει και για την αλλη που δεν προλαβα μου ζητησαν και εκαναν refund στην paypal.... (χωρις να μπορω να τους πιεσω πουθενα) νταξ ευτυχως πεσαμε σε επαγγελματιες 1
papars Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Σου επέστρεψαν τα χρήματα άμεσα; Γιατί στο λογαριασμό μου aliexpress ναι μεν βλέπω ότι το dispute έκλεισε αλλά ο πωλητής λέει ότι θα βάλει τα χρήματα μετά από 7-10 μέρες. Στο paypal δεν βλέπω κάτι.
papars Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Δημοσ. 17 Μαΐου 2016 Βλακεία μου, μπερδεύτηκα από το ποστ του agathoklis - εννοούσα ότι δεν έγινε επιστροφή χρημάτων στην revolut.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα