Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ την κινέζικη κάμερα την αγοράζω από κάποιον που δεν βολεύτηκε, αν δεχτεί να επιβαρυνθεί εκείνος τα μεταφορικά που είναι 1-2 ευρώ το δέμα με ΕΛΤΑ. Αλλά για να μην χαλάσουμε το θέμα ας μιλήσουμε με pm.

Δημοσ.

τωρα εχει 120

Εχεις παραγγειλει;

Ειναι γνησιο και το 4g που κανει για Ελλαδα;

Κατι λεει για την rom οτι καλο ειναι να μεινει με αυτην που το στελνουν.

Δημοσ.

τωρα εχει 120

Έχει και 8 $ μεταφορικά (σύνολο 138$ τελική τιμή με shipping) που στο ali είναι δωρεάν και από αξιόπιστο πωλητή. 

Αυτό που μου έστειλαν εμένα πάντως είναι αυθεντικό (έβαλα το S/N στο site της Xiaomi) και είναι το μοντέλο Mi4 LTE-CU που παίρνει κανονικά όλες τις ρομ και είναι το επίσημο international μοντέλο. Θέλει προσοχή γιατί σε κάποιους έχει κάτσει το μοντέλο Mi4 LTE-CT το οποίο δεν έχει κάτι λιγότερο από τα άλλα, αλλά δεν υποστηρίζει τις ρομ που παίρνει το κινέζικο + το international μοντέλο. 

Δημοσ.

Και εγώ για την κάμερα τους  έκανα παράπονα διότι είναι μόνο στα κινέζικα και δεν μπορείς να κάνεις update.... και μου έγραψαν  κάτι βλακείες ότι θα τις ρυθμίσουμε κλπ απλώς θέλει χρόνο.... Το πρόβλημα μου εάν στο μέλλον τις κάνουνε κανένα ban  από τους σέρβερ λόγω του ότι είναι μόνο για Κίνα... Νομίζω ότι τους χρειάζεται ένα dispute  γιατί αφενός δεν ξέρουμε αν θα είμαστε καλυμμένοι kai αφετέρου δεν μπορούμε να κάνουμε update..

Έκανα και εγώ ένα dispute αφού δεν κατάφερα να την δω από το κινητό μου με την εφαρμογή από το play.

Δημοσ.

Έκανα και εγώ ένα dispute αφού δεν κατάφερα να την δω από το κινητό μου με την εφαρμογή από το play.

ποτε δεν επαιζε η συγκερκιμενη με το app του google play

εχει ενα qr code στις οδηγιες που κατεβαζεις το αγγλοκινεζικο app\

εδω εχει συζητηση γενικα για την καμερα

http://www.insomnia.gr/topic/574183-xiaomi-yi-ir-night-vision/page-14?

και ο τροπος για να παιξει ειναι αυτος, αλλα δεν πρεπει να κανετε upgrade το firmware

* Turn off the camera 

* Pull out the memory card

* format the sd in FAT32

* extract and copy the firmware file to the memory card home (link for the firmware I use)

https://yadi.sk/d/KCkz0xjpjmK5o

* Turn on the camera and hold down the reset button for 6-8 seconds

* Turn off the camera 

* Insert the memory card

* Turn on the camera 

* Wait for about 5 minutes 

(will flash orange, then turn orange, then speak Chinese and then will flash orange) 

* Connect the camera via the camera app

Το κακο ειναι οτι δεν συμφερει με την καμμια να επιστρεψεις την καμερα για να παρεις πισω τα λεφτα...

θα δωσεις 15 ευρω για να παρεις πισω 25

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, απλά μου έστειλαν τις παραπάνω οδηγίες.  

Εγώ βέβαια βρήκα τυχαία ότι αν κάνω την διαδικασία με το YI Home, παρόλο που δεν συνδέεται στο τέλος, η κάμερα έχει πάρει τις παραμέτρους που θέλει και έτσι εμφανίζεται και δουλεύει κανονικά στο Mi Home.  Το θέμα είναι ότι θέλω να την βλέπω από το TinyCam ώστε να την βλέπω ταυτόχρονα με τις άλλες κάμερες που έχω.  Ίσως τελικά τις XIAOMI τις δώσω και παραγγείλω μερικές ESCAM που είναι πολύ καλές, μεγαλύτερες βέβαια σε μέγεθος (και λίγο ακριβότερες).

Δημοσ.

<p>Και εγώ για την κάμερα τους  έκανα παράπονα διότι είναι μόνο στα κινέζικα και δεν μπορείς να κάνεις update.... και μου έγραψαν  κάτι βλακείες ότι θα τις ρυθμίσουμε κλπ απλώς θέλει χρόνο.... Το πρόβλημα μου εάν στο μέλλον τις κάνουνε κανένα ban  από τους σέρβερ λόγω του ότι είναι μόνο για Κίνα... Νομίζω ότι τους χρειάζεται ένα dispute  γιατί αφενός δεν ξέρουμε αν θα είμαστε καλυμμένοι kai αφετέρου δεν μπορούμε να κάνουμε update..</p>

Εγώ πάντως την βλέπω μέσω tiny cam , μέσω dyndns .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και σε μένα ήρθε η κάμερα πριν μια βδομάδα η ants μόνο που δεν ειναι η international edition αλλά αυτή που λειτουργεί μόνο εντός Κίνας.

Πειραξα λίγο το firmware και κάτι έγινε αλλα από την άλλη με το πρώτο update που θα κάνεις κλειδώνει αυτόματα μόνη της.

Δεν ξέρω τι να κάνω είμαι ανάμεσα στο dispute η για τα 23€ που κόστισε να κάνω τον κινέζο!

Έπρεπε κατά τη γνώμη μου στο description κάπου να το είχαν αναφέρει αλλά δεν το είχαν πουθενά. Πολύ θα την πάτησαν σαν και μενα

σε αυτό το site λέει ότι οι κάμερες που κατασκευάστηκαν μετά την 1 Νοεμβρίου 2015 και είναι CN Version δεν θα λειτουργούν σε περιοχές εκτός Κίνας με τα νεότερα firmware. Γράφει και τον τρόπο να δεί κάποιος την ημερομηνία κατασκευής της κάθε κάμερας. Για να δουλέψει μια κάμερα στην Ευρώπη πρέπει να είναι η EU Version και στην Αμερική η US Version. Άρα μόνο οι κάμερες CN κατασκευής πριν από την 1-11-2015 θα λειτουργούν κανονικά με κάθε νέο CN Firmware που θα βγάζει η Xiaomi.

• Like 2
Δημοσ.

Ο πωλητής στο ali μου ανέφερε ότι όλες οι κάμερες που πήρα θα ενεργοποιηθούν να δουλεύουν σωστά με την εφαρμογή από το play store (YI home).

Από ότι κατάλαβα έχει ενημερώσει την xiaomi να περάσει τα serial numbers ένα ένα στη βάση τους.

Και οι τρεις που έχω είναι κατασκευής 2016.

Αν ήξερα για τα προβλήματα αυτά δεν έκανα την αγορά.

Περιμένω να δω τι θα κάνει και μετά θα άρω το dispute.

Δημοσ.

Επειδή δεν προλάβαινα τις προσφορές από Aliexpress, λόγω μη ύπαρξης Revolut, αγόρασα στην συνέχεια διάφορες συσκευές Xiaomi από Bangood.

Ομολογουμένως, υπάρχει ένα θέμα με τις εφαρμογές τους και το ενδιαφέρον τους σχεδόν αποκλειστικά για την αγορά της Κίνας.

Η λάμπα WiFi που αγόρασα δεν συνδεόταν με το κινητό και αναγκάστηκα να απενεργοποιήσω την τοποθεσία για να δουλέψει. Πολλά στο μενού της εφαρμογής εξακολουθούν να είναι στα κινέζικα. Το ίδιο ισχύει και για το μενού του youth router, που πέρα από τα βασικά, όλα τα υπόλοιπα είναι στα κινέζικα.

Ένα bluetooth ηχείο που πήρα, έτριζε από την πρώτη ημέρα όταν δυνάμωνε ο ήχος (το άνοιξα, έβαλα μονωτική ταινεία και έφτιαξε ευτυχώς), αλλά το κυριότερο πρόβλημα είναι η "συνεργασία" με το Moto G 1gen που έχω. Ενώ συνδέεται κανονικά, κατά την αναπαραγωγή μου κάνει διαρκώς διακοπές, κάτι που το καθιστά πρακτικά άχρηστο. Η φάση είναι πως ένα φτηνιάρικο bluetooth ηχείο που έχω των 5 €, δουλεύει άψογα με το Motorola :wacko:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με οδηγίες του πωλητή κατέβασα μια εφαρμογή (com.ants360.yicamera.apk) και ναι μεν συνδέθηκε αλλά μετά από 30 δευτερόλεπτα άρχισε να μιλάει και να λέει.  This camera can only be used in China και το επαναλαμβάνει κάθε 30"

Sorry Xiaomi δεν θα ξαναπάρω ούτε ξύστρα αν δεν βγάλει μοντέλο για ευρώπη.

edit: Της έκανε αναβάθμιση. Έβαλα ξανά το 1.8.5.1L και έπαιξε.  Με νεότερες εκδόσεις βγάζει ότι η κάμερα είναι κλειστή ...

Επεξ/σία από papars
Δημοσ.

Σήμερα μου έστειλαν μύνημα ότι από εδώ και πέρα θα τρέχουν κανονικό οι κάμερες...

Έλαβε το ίδιο μύνημα κανείς άλλος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...