Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η wind έχει το εξής παράδοξο: Το 4g της είναι καλύτερο σε κάλυψη από το 3g της, με αποτέλεσμα και καλύτερο σήμα κινητής να έχεις, αλλά και μεγαλύτερη αυτονομία μπαταρίας (λόγο καλύτερου σήματος) από ότι με 3g.

Όπως είπε και ο από πάνω, η 800αρα συχνότητα είναι αυτή που επιλέγει να χρησιμοποιεί περισσότερο (ιδιαίτερα στην επαρχία)... 

• Απαντ. 132
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καστοριά + Xiaomi + Wind = Απαίσιο σήμα

Και σε πάρα πολλά σημεία κατά μήκος της διαδρομής Καστοριά - Θεσσαλονίκη (ειδικά μετά τη Βέροια μέχρι Σίνδο σχεδόν) είναι τόσο χάλια που δεν μπορεί να φορτώσει το messenger.

Δεν είχα άλλο κινητό με 800άρα για να συγκρίνω "αποδόσεις" αλλά είναι αρκετά ενοχλητικό αυτό..

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και εγω wind και ενα μεγαλο μερος τις παρεας μου.

Μάλιστα μιλάμε και στο σχετικο thread "κάλυψη και αναφορές προβλημάτων"

Διαβάστε εκει αφου δεν βλέπετε μπροστά σας να δείτε τι συμβαίνει και πως δουλεύει το δίκτυο απο άτομα γνώστες και εγκαταστατες.

Ειχαμε μερικούς που ελεγαν οτι δεν εχουν πρόβλημα χωρις την 800.

Τώρα που άλλαξαν κινητά και εχουν την 800 ΤΩΡΑ ΞΎΠΝΗΣΑΝ.

Πάρτε ενα κινητό με 800 και ενα χωρίς, βγείτε κάπου στα 5 χιλιόμετρα ακτινα απο το Σύνταγμα (ισως να λεω και πολύ) και τα λέμε.

Μην παίρνετε άλλους στον λαιμό σας φορώντας παρωπίδες και χριζοντας την λήψη χωρίς πρόβλημα χωρίς να έχετε δοκιμάσει και το άλλο.

Κάντε το θα εκπλαγείτε και θα αναρωτιέστε γιατί εσείς ο "ψαγμενος " δεν το έβλεπε

Το 4g δεν το θέλεις για να κατεβάζεις το θελεις απλα για μιλάς στο viber και να ανοίγεις σελίδες.

Το παράδοξο ειναι οτι ενω δεν εχει ενεργοποιηθεί το volte δεν ειναι υποχρεωτικό οτι εχει 3g εκει που έχει 4g άρα ειναι μονόδρομος η 800 δυστυχώς.

Και επαναλαμβάνω γουστάρω και εγω xiaomi τρελλα σε σημείο που έστειλα σήμερα request σε καταστημα να βάλει στους καταλόγους του 2 καινούργια προϊόντα Xiaomi γιατι τα γουστάρω και τα θέλω γρήγορα, αλλά κινητό δεν γίνετε ειναι απαγορευτική η έλλειψη.

Πολύ σωστός. Πάντως στο άλλο φόρουμ που αναφέρεις (το γνωστό myphone που είναι ένα διαρκές fanboy arena), είχα σχολιάσει σε "είδηση"/διαφήμιση της διαθεσιμότητας στην ελλάδα του oneplus ότι η έλλειψη συμβατότητας με 800mhz είναι μειονέκτημα και περίπου με έβρισε ο administrator και οι παρατρεχάμενοί του (τους χαλούσα τη διαφήμιση). 

Ένας βασικός λόγος που υποτιμάται η σημασία της μπάντας των 800mhz είναι ότι διάφοροι εισαγωγείς φέρνουν μαζικά κινεζικά κινητά που δεν την υποστηρίζουν, και χώνουν χρήματα/διαφήμιση σε ιστοσελίδες χαμηλού επιπέδου να τους διαφημίσουν. Συνεπώς η σημασία της αποσιωπάται. Χαίρομαι που στο insomnia μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά γι'αυτά χωρίς να πέσουν ιδιοκτήτες σελίδας και μοντς να μας τραμπουκίσουν. 

Δημοσ.

Εφόσον το πρόβλημα είναι μόνο στην Wind άλλωστε γιατί δεν αλλάζετε εταιρεία? Εγώ προσωπικά την δοκίμασα 1 χρόνο και επειδή έπρεπε να βγω μπαλκόνι να μιλήσω την άλλαξα! Το ότι η Wind διαλέγει να χρησιμοποιεί την 800 για 4G δεν φταίει το η Xiaomi και ο κάθε Κινέζος. Προφανώς για να μην έχουν θέμα οι άλλες 2 εταιρείες κάτι κάνει λάθος η Wind.

Δημοσ.

800αρα χρησιμοποιεί και η vodafone, αλλά δεν είναι η 1αρχική της συχνότητα..... 

Η xiaomi δεν έχει την 800αρα γιατί δεν χρησιμοποιείται στη Κίνα. Η xiaomi επίσημα δεν πουλάει για Ευρώπη...

Η 800αρα δεν παιζει μονο Ελλάδα, χρησιμοποιείται και στις αλλες Ευρωπαϊκές χώρες.... Με την 800αρα έχεις μεγαλύτερη γεωγραφική κάλυψη σε σχέση με τις αλλες συχνότητες....  Έχει μεγαλύτερη διεισδυτικότητα 

Δημοσ.

Καστοριά + Xiaomi + Wind = Απαίσιο σήμα

Και σε πάρα πολλά σημεία κατά μήκος της διαδρομής Καστοριά - Θεσσαλονίκη (ειδικά μετά τη Βέροια μέχρι Σίνδο σχεδόν) είναι τόσο χάλια που δεν μπορεί να φορτώσει το messenger.

Δεν είχα άλλο κινητό με 800άρα για να συγκρίνω "αποδόσεις" αλλά είναι αρκετά ενοχλητικό αυτό..

τι να το κανουν το δικτυο πανω στα βουνα... ? εδω δεν εχουν καλυψει την ΕΟ ΑΘΗΝΩΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτο που πρεπει να σκεφτειτε οσοι υποστηριζετε με παθος το ασχημο της μη υπαρξης της 800αρας μπαντας ειναι οτι ο περισσοτερος κοσμος ζει σε μερη που δεν χρειαζονται την 800 μπαντα

η 800 μπαντα καλυπτει μεγαλυτερες σε εκταση περιοχες αλλα δεν μπορει να δεχτει πληθος συνδεδεμενων. Για αυτο και δεν χρησιμοποιειται σε πυκνοκατοικοιμενες περιοχες...

τωρα στο "χωριο" μου (που δεν ειναι και κανα χωριο ξεχασμενο απο τον θεο, κεφαλοχωρι , παραθαλασσιο 20,000 κατοικοι ) η wind και η vodafone δεν ειχαν καν 3g σημα, η cosmote επιανε και δεν επιανε 3g...   λετε τις 15 μερες που θα παω διακοπες τον χρονο να με πειραξει που δεν θα εχω 4g? ή να το πω αλλιως προτιμω να εχω μια συσκευη που να δουλευει αψογα στην Αθηνα 365 ,24/7και να μην εχω 4g στην παραλια 10 μερες, παρα να εχω οτι  να ναι συσκευη και  το καλοκαιρι να εχω  internet στην παραλια 10 μερες , ΑΝ δεν εχει χαλασει μεχρι τοτε...

--

Δημοσ.

προτιμω να εχω μια συσκευη που να δουλευει αψογα στην Αθηνα 365 ,24/7και να μην εχω 4g στην παραλια 10 μερες, παρα να εχω οτι  να ναι συσκευη και  το καλοκαιρι να εχω  internet στην παραλια 10 μερες , ΑΝ δεν εχει χαλασει μεχρι τοτε...

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επιλέξω το ένα ή το άλλο...

Προσωπικά θα προτιμήσω να περιμένω λίγο ακόμα και να βρω κάτι που θα με καλύψει και στα 2!

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επιλέξω το ένα ή το άλλο...

Προσωπικά θα προτιμήσω να περιμένω λίγο ακόμα και να βρω κάτι που θα με καλύψει και στα 2!

φιλε μου αν δεν εχεις λογο να αλλαξεις κινητο , περιμενε οσο θες ... απλα απο  xiaomi μην περιμενεις... 

Εδω στην Ελλαδα περιμενουμε αναπτυξη καθε τεταρτο τριμηνο καθε ετους και δεν ερχεται...

το παραπανω μηνυμα ηταν για τους ανυπομονους...

Δημοσ.

Αυτή η κάμερα της Xiaomi στα €24 λέει κάτι;  Έχω πάρει κάτι ESCAM από banggood στα €33 (με pan and tilt) και για τα χρήματά τους είναι πολύ καλές.

Το design βέβαια της Xiaomi θα το λατρέψει η γυναίκα μου.

Δημοσ.

Αυτή η κάμερα της Xiaomi στα €24 λέει κάτι;  Έχω πάρει κάτι ESCAM από banggood στα €33 (με pan and tilt) και για τα χρήματά τους είναι πολύ καλές.

Το design βέβαια της Xiaomi θα το λατρέψει η γυναίκα μου.

Καταπληκτική κάμερα. Το μοναδικό αρνητικό είναι ότι είναι σταθερή (σε σχέση με escam κλπ). Κατά τ' άλλα, εκπληκτική ποιότητα και χαρακτηριστικά για την τιμή της.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω τρεις...αγορασα άλλες δύο με την προσφορά... Και πήρα πακέτο και micro SD κάρτες samsung (απο το καταστημα της samsung) 16gb 4,4€ εκάστη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...