samsunglife Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Mi4 ή Redmi note 2? Συγκρίνονται μεταξύ τους?
chrisk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Mε την 800άρα μπάντα της wind για 4G, αυτά ΔΕΝ παίζουν, σωστά;
d_gkal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν παιζουν, αλλα δεν υπαρχει κανενα θεμα. Πιανεις 4g με τις αλλες μπαντες κανονικά
chrisk Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν υπάρχουν δηλαδή περιοχές που να είναι μόνο αυτή διαθέσιμη;
drdedus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Απλα μετά απο λιγο καιρο θα καταλαβεις το λαθος που εκανες. θα ακούσεις διάφορα αλλα αν θελεις μια γνωμη ακόμη κοιτα σε διπλανό φορουμ τους τελευταίους τι έπαθαν χωρις την 800αρα. Δεν παιζουν, αλλα δεν υπαρχει κανενα θεμα.Πιανεις 4g με τις αλλες μπαντες κανονικά κάνεις κακό, μην μιλας αν δεν ξερεις ειδικα για κατι ΤΟΣΟ αυτονόητο.
grovolis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Απλα μετά απο λιγο καιρο θα καταλαβεις το λαθος που εκανες. θα ακούσεις διάφορα αλλα αν θελεις μια γνωμη ακόμη κοιτα σε διπλανό φορουμ τους τελευταίους τι έπαθαν χωρις την 800αρα. κάνεις κακό, μην μιλας αν δεν ξερεις ειδικα για κατι ΤΟΣΟ αυτονόητο. Επειδή ενδιαφέρομαι για το Mi4 θα ήθελες να μας εξηγήσεις τι εννοείς και με τι συνεπάγεται ότι δεν έχει 800 μπάντα?
baskon Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Προσωπικα δε με ενδιαφερει η 800αρα.. Απο την αλλη αν ειναι το Lte πρεπει να παιρνει την windows 10 rom...Οποτε με ψηνει..
drdedus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 grovolis Καπου δεν θα πιάνει καθολου και κάπου θα εχει ελαχιστο σημα. (παντα για 4g μιλάω) Ακόμα και μέσα στην πόλη, μην ακουσεις τις μπουρδες οτι μεσα στην πολη δεν θα εχεις προβλημα. Αν θελεις μια συμβουλή ξεχασε το, εκτος αν αλλάζει κατι με ρομ.. Και εγω γουστάρω αλλα δεν γινετε αλλιώς.
grovolis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 grovolis Καπου δεν θα πιάνει καθολου και κάπου θα εχει ελαχιστο σημα. (παντα για 4g μιλάω) Ακόμα και μέσα στην πόλη, μην ακουσεις τις μπουρδες οτι μεσα στην πολη δεν θα εχεις προβλημα. Αν θελεις μια συμβουλή ξεχασε το, εκτος αν αλλάζει κατι με ρομ.. Και εγω γουστάρω αλλα δεν γινετε αλλιώς. Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε, Αθήνα μένω παρόλα αυτά αυτό που λες για το 4G αφορά μόνο την Wind ή όλους τους παρόχους?
Agathoklis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 ολα τα xiaomi δεν εχουν την 800αρα μπαντα, ωστοσο εχουν την πιο ενεργη κοινοτητα στην Ελλαδα (δεν τους κοβω για δυσαρεστημενους) εχω το rdn3 και wind Αθηνα δεν εχω προβλημα με το 4g εκτος απο κατι παρκα και πολυ απομακρυσμενες περιοχες. Μεσα στον ιστο ποτε δεν ειχα προβλημα το καλοκαιρι ειχα την ατυχια να ακουσω αναλογες φωνες.... "χωρις 800αρα μπαντα? ου ου του σατανα" , "ρε δεν θα μπορεις να κατεβαζεις με 55gb το λεπτο" (λες και κατεβαζει κανεις τιποτα με 5 ευρω το gb)... και πηρα elephone p7000 (ναυαρχιδα 2015 σου λεει)... εκαιγε σαν μπρικι οτι και να εκανες (ακομη και σαν hotspot με κλειστη οθονη και χωρις να κανει οτιδηποτε αλλο) ωσπου στο τελος καηκε και ησυχασα... πηρα refund βεβαια γιατι το ειχαν παθει και αρκετοι αλλοι στο φορουμ της Ελεφον... Για αυτο παρε xiaomi ή lenovo ή huawei ή zte... με αυτην την σειρα... 1
grovolis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 τα xiaomi δεν εχουν την 800αρα μπαντα, ωστοσο εχουν την πιο ενεργη κοινοτητα στην Ελλαδα (δεν τους κοβω για δυσαρεστημενους) εχω το rdn3 και wind Αθηνα δεν εχω προβλημα με το 4g εκτος απο κατι παρκα και πολυ απομακρυσμενες περιοχες. Μεσα στον ιστο ποτε δεν ειχα προβλημα το καλοκαιρι ειχα την ατυχια να ακουσω αναλογες φωνες.... "χωρις 800αρα μπαντα? ου ου του σατανα" , "ρε δεν θα μπορεις να κατεβαζεις με 55gb το λεπτο" (λες και κατεβαζει κανεις τιποτα με 5 ευρω το gb)... και πηρα elephone p7000... εκαιγε σαν μπρικι οτι και να εκανες (ακομη και σαν hotspot με κλειστη οθονη και χωρις να κανει οτιδηποτε αλλο) ωσπου στο τελος καηκε και υσηχασα... πηρα refund βεβαια γιατι το ειχαν παθει και αρκετοι αλλοι στο φορουμ της Ελεφον... Για αυτο παρε xiaomi ή lenovo ή huawei ή zte... με αυτην την σειρα... Έχει κάνει ήδη έμβασμα leupay ελπίζω να μην έχουν τελειώσει μέχρι 31 του μήνα που θα μπουν τα λεφτά το αργότερο Ευχαριστώ!
d_gkal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Απλα μετά απο λιγο καιρο θα καταλαβεις το λαθος που εκανες. θα ακούσεις διάφορα αλλα αν θελεις μια γνωμη ακόμη κοιτα σε διπλανό φορουμ τους τελευταίους τι έπαθαν χωρις την 800αρα. κάνεις κακό, μην μιλας αν δεν ξερεις ειδικα για κατι ΤΟΣΟ αυτονόητο. Απο πρωτο χερι ξερω τι σημαινει xiaomi+wind(q).Μια χαρα 4g εχω, οπου πρεπει.
grovolis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν έχω Wind αλλά και να είχα και να είχε πρόβλημα το 4G μου, ρε παιδιά δεν χάθηκε ο κόσμος με 1 GB το μήνα που έχεις με τα περισσότερα καρτοκινητά μέσο όρο που να τα πρωτοχαλάσεις? Σε δύσκολες περιοχές και με 3G μια χαρά είσαι αν σκεφτείς ότι είναι πιο γρήγορο από τις μισές (μπορεί και παραπάνω DSL συνδέσεις πανελλαδικά)
drdedus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Και εγω wind και ενα μεγαλο μερος τις παρεας μου. Μάλιστα μιλάμε και στο σχετικο thread "κάλυψη και αναφορές προβλημάτων" Διαβάστε εκει αφου δεν βλέπετε μπροστά σας να δείτε τι συμβαίνει και πως δουλεύει το δίκτυο απο άτομα γνώστες και εγκαταστατες. Ειχαμε μερικούς που ελεγαν οτι δεν εχουν πρόβλημα χωρις την 800. Τώρα που άλλαξαν κινητά και εχουν την 800 ΤΩΡΑ ΞΎΠΝΗΣΑΝ. Πάρτε ενα κινητό με 800 και ενα χωρίς, βγείτε κάπου στα 5 χιλιόμετρα ακτινα απο το Σύνταγμα (ισως να λεω και πολύ) και τα λέμε. Μην παίρνετε άλλους στον λαιμό σας φορώντας παρωπίδες και χριζοντας την λήψη χωρίς πρόβλημα χωρίς να έχετε δοκιμάσει και το άλλο. Κάντε το θα εκπλαγείτε και θα αναρωτιέστε γιατί εσείς ο "ψαγμενος " δεν το έβλεπε Δεν έχω Wind αλλά και να είχα και να είχε πρόβλημα το 4G μου, ρε παιδιά δεν χάθηκε ο κόσμος με 1 GB το μήνα που έχεις με τα περισσότερα καρτοκινητά μέσο όρο που να τα πρωτοχαλάσεις? Σε δύσκολες περιοχές και με 3G μια χαρά είσαι αν σκεφτείς ότι είναι πιο γρήγορο από τις μισές (μπορεί και παραπάνω DSL συνδέσεις πανελλαδικά) Το 4g δεν το θέλεις για να κατεβάζεις το θελεις απλα για μιλάς στο viber και να ανοίγεις σελίδες.Το παράδοξο ειναι οτι ενω δεν εχει ενεργοποιηθεί το volte δεν ειναι υποχρεωτικό οτι εχει 3g εκει που έχει 4g άρα ειναι μονόδρομος η 800 δυστυχώς. Και επαναλαμβάνω γουστάρω και εγω xiaomi τρελλα σε σημείο που έστειλα σήμερα request σε καταστημα να βάλει στους καταλόγους του 2 καινούργια προϊόντα Xiaomi γιατι τα γουστάρω και τα θέλω γρήγορα, αλλά κινητό δεν γίνετε ειναι απαγορευτική η έλλειψη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα