Agathoklis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 παιδια Paypal δεν δεχονται γιατι εχουν το δικο τους συστημα το alipay, το οποιο κανει ακριβως την ιδια δουλεια με το pp με revolut αγορασα παντως 125ευρω mi4, ουτε σε αγγελια μεταχειριμενο εξαμηνου δεν κανει τοσο... ο κολητος με AMEX της αλφα, παλι ψωνισε... 1
Errik Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Αν κατάλαβα καλα, για να προσθέσεις δεύτερη κάρτα στο AliPay πρέπει να στείλεις ταυτότητα κτλ; Έλεος..
Agathoklis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Εγώ φίλε μου συνέδεσα την δεύτερη πριν δύο εβδομαδες και δεν μου ζήτησε ταυτότητα. Κάτι άλλο παιζει
gnarkill Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Αξίζει το mi4 από το κατάστημα αυτό; το eternal
SigmaDelta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ενδιαφέρομαι για το Redmi 3,επειδή δεν έχω ασχοληθεί ξανά με aliexpress,αυτοί στέλνουν κανονικά με multilanguage rom & Google Play? Για να μην το ρισκάρω αν είναι για 20 Ευρώ επιπλέον να το πάρω από vickmall.
Dinos_12345 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Έχω visa της alpha Bank, θα περάσει ή να μην δοκιμάσω καν;
someone- Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Έχω visa της alpha Bank, θα περάσει ή να μην δοκιμάσω καν;Δύσκολα αλλά δεν έχεις να χάσεις κάτι.
slr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ενδιαφέρομαι για το Redmi 3,επειδή δεν έχω ασχοληθεί ξανά με aliexpress,αυτοί στέλνουν κανονικά με multilanguage rom & Google Play? Για να μην το ρισκάρω αν είναι για 20 Ευρώ επιπλέον να το πάρω από vickmall. Αν σκεφτείς ότι στο vickmall σου δίνουν και Tempered Glass+Silicone Case δεν έχουν και διαφορά στην τιμή.... 1
Agathoklis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 to redmi δεν αξιζει κατ εμε, θα το επαιρνα απο vickmall... και γενικα να εχετε υποψιν και να διαβαζετε τις περιγραφες το mi4 πχ λεει Google Play: Yes language:English,Russian,German,French,Spanish,Polish,PortugItalian' οποτε ειναι Multilanguage αυτα που πιστευω οτι αξιζουν απο xiaomi τα εγραψα btw εχουν την ιδια φαση και με αλλα προιοντα http://brands.aliexpress.com/en?spm=2114.11010108.21.2.qZpVds 2
SnakeMJK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Εγώ ενδιαφερόμουν για την κάμερα (την εσωτερικού χώρου), αλλά μετά από πολλές προσπάθειες δε πέρασε πληρωμή! Ξέρουμε κανά άλλο site που να το έχει σε ίδια τιμή; gearbest, banggood, το χουν ακριβότερα.
Aias Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 απο οτι ξερω το aliexpress "φιλοξενει" διαφορους πωλητες ,κατι σαν το αμαζον.Οποτε πριν αγορασετε να ελεγχετε ποσες πωλησεις εχουν κανει και ποσες κριτικες θετικες-αρνητικες εχουν.Οπως ακριβως και στο amazon
Agathoklis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 απο οτι ξερω το aliexpress "φιλοξενει" διαφορους πωλητες ,κατι σαν το αμαζον.Οποτε πριν αγορασετε να ελεγχετε ποσες πωλησεις εχουν κανει και ποσες κριτικες θετικες-αρνητικες εχουν.Οπως ακριβως και στο amazon γενικα ειναι σαν το αμαζον ναι και πρεπει να ελεγχουμε τους πωλητες! αλλα σε αυτα που πωλουνται σε αυτο το προμο της aliexpress ειναι βιτρινα του ali. --------- για το mi4, ξερει κανεις ποια ειναι η ali standard shipping method? dear XXXXXX ok, we will decalre as gift phone for you. and it will have the multilanguage and google player.it will be sent out by the aliexpress standard shipping method. best regards XXXXXXX 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα