Sotosgl Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Δημοσ. 6 Απριλίου 2016 Όχι για πολύ. Ενταξει τουλαχιστον θα κρατησει το 7 σαν νουμερο 1
sot20 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Φοβερό εννοείται απλά σε σχέση με το G5 που θα βγει όπου να ναι, μάλλον το lg είναι καλύτερο.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2016 Μα galaxy s7 edge εχει Θες να μου τον πεθάνεις? Όχι για πολύ. Είπαμε, αν δεν πάθει κάτι θα το έχω μέχρι τον Σεπτέμβρη (άντε Οκτώβρη) Τα λεφτά του να είχα μόνο, τίποτα άλλο. Δεν θέλει χρήματα πολλά, θέλει τρόπο και τις κατάλληλες ευκαιρίες. Στο θέμα μας τώρα: όπως έγραψα και στο άλλο topic, υποψιάζομαι πως κάποια apps δημιουργούν θεματάκια στο android και τα processes. 2 φορές που έκανε restart και άλλες τόσες που η συσκευή έδειχνε πως ζεστάθηκε και έτρωγε την μπαταρία πολύ γρήγορα σε σχέση με το κανονικό, χρησιμοποιούσα μία τουλάχιστον απο τις 3 που "τρέχω" καθημερινά: taxibeat, OASA tickets & flipboard. Εκτιμώ πως κάποια από αυτές (ειδικά οι 2 πρώτες), επειδή πρέπει να τρέχουν συνεχώς όταν είναι ενεργές (διαδρομή με το ταξί σε εξέλιξη ή εισιτήριο που πρέπει να είναι ενεργό για 1.5 ώρα), δημιουργούν θεματάκια στο λειτουργικό. Το θέμα είναι πως δεν συμβαίνει κάθε φορά που τις χρησιμοποιώ. Ίσως το πρόβλημα να δημιουργείται σε συνδυασμό και με άλλες εφαρμογές και services... Με το ios και τα ίδια apps, δεν είχα ποτέ πρόβλημα (άντε λίγο με το taxibeat που και στο 6s plus έτρωγε αρκετή μπαταρία).
Belisarius Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Τελικά σε τόσα σχόλια παρά το κράξιμο για την υψηλή τιμή που ευτυχώς δεν μένει σταθερή αλλά πέφτει, δεν βρέθηκε άλλο μειονέκτημα πέρα από ir blaster κτλ.
Fulgore Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Δημοσ. 9 Απριλίου 2016 Μωρε ας ειχε η Samsung σχεδον pure android εμπειρια χρησης και θα σου ελεγα εγω αν δεν θα ειχε μονοπωλειο στα android αλλα εκει κολλημενοι αυτοι. 1
exor Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Δημοσ. 10 Απριλίου 2016 Η αληθεια ειναι πως το android marshmallow πως το λενε ειναι πιο ωραιο και κατι το edge menu κατι τα θεματα appliζει πιο πολυ και παραμενει αντροιντ συγχρονως .. αλλα ε ναι ..παλι φορτωμενο ειναι ..θα επρεπε να βγαζει μια εκδοση να μπορεις να διαλεξεις .. Pure .. παντως το s7 ειναι απιστευτο .. billdanos να σου πω , σαν καλος θηκοναζι που εισαι μηπως εχεις ανακαλυψει κανα τζαμακι της προκοπης ?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Η αληθεια ειναι πως το android marshmallow πως το λενε ειναι πιο ωραιο και κατι το edge menu κατι τα θεματα appliζει πιο πολυ και παραμενει αντροιντ συγχρονως .. αλλα ε ναι ..παλι φορτωμενο ειναι ..θα επρεπε να βγαζει μια εκδοση να μπορεις να διαλεξεις .. Pure .. παντως το s7 ειναι απιστευτο .. billdanos να σου πω , σαν καλος θηκοναζι που εισαι μηπως εχεις ανακαλυψει κανα τζαμακι της προκοπης ? Θες να σε μπανάρω? Άκου ...τζαμάκι! Πέρα που δεν θα βρεις τίποτα που να εφαρμόζει ακριβώς στο edge, τα περισσότερα είναι αηδία, κάνουν το δάχτυλο να "φρενάρει" πάνω στην οθόνη και μετά από λίγες μέρες αρχίζουν και πετάνε στις άκρες μαζεύοντας απο κάτω διάφορες αηδίες... 1
Sotosgl Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) μετά από λίγες μέρες αρχίζουν και πετάνε στις άκρες μαζεύοντας απο κάτω διάφορες αηδίες...Εδω έχεις ένα δίκιο..Την τελευταία φορά που τράβηξα το τζαμακι από κάτω βγήκαν 2 κροκόδειλοι,5 κατσαρίδες και ένας τυρανοσαυρος Ούτε εγώ έχω τζαμακι πλέον πάντως. Η αίσθηση όντως αλλάζει και αν μία φορά σπασεις τζαμακι θα θες να τα σπάς συνέχεια! Ποιες φούσκες συσκευασίας και βλακειες εκεί να το κοπανας στο γραφείο και να γίνεται θρυψαλα Επεξ/σία 11 Απριλίου 2016 από Sotosgl 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Εδω έχεις ένα δίκιο.. Την τελευταία φορά που τράβηξα το τζαμακι από κάτω βγήκαν 2 κροκόδειλοι,5 κατσαρίδες και ένας τυρανοσαυρος Ούτε εγώ έχω τζαμακι πλέον πάντως. Η αίσθηση όντως αλλάζει και αν μία φορά σπασεις τζαμακι θα θες να τα σπάς συνέχεια! Ποιες φούσκες συσκευασίας και βλακειες εκεί να το κοπανας στο γραφείο και να γίνεται θρυψαλα Κανονικό τζάμι πάντως για το edge δεν υπάρχει σωστό μιας και δεν μπορούν να του δώσουν τις σωστές καμπύλες κλπ (κοστίζει στην παραγωγή). 1
Zapee995 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Και δυστυχως δε προκειται να βγει ποτε (βλ. s6 edge και s6 edge+). Εδω ηδη υπαρχει θεμα στις περισσοτερες συσκευες με 2.5D/curved edges οθονη, οποτε αφου τουλαχιστον εχει gorilla glass4 με μια edge to edge μεμβρανη ειμαστε κομπλε. :) Επεξ/σία 11 Απριλίου 2016 από Zapee995
exor Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 διαβασα για ενα ΤΖΑΜΑΚΙ της σπιγκεν ειναι και ακριβο αρκετα μηπως αυτο καθεται καλα?? λεγε billdanos ξερεις τιποτα .. η αληθεια ειναι πως αυτο που εχω οταν πεσει φως μερας στο πλαι που εχει ξεκολλησει ειναι σουργελο εντελως ψηνομαι να το βγαλω η βρω κανενα ΤΖΑΜΑΚΙ που να πιανει μονο μπροστα ..εξαλου χιμπατζη 4 γυαλακι δεν εχει? γρατζουνιζεται αυτο? μεμβρανη τουλαχιστον που να πιανει υπαρχει καλη?
Sotosgl Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Δημοσ. 11 Απριλίου 2016 Spigen αποκλειστικα επαιρνε ο κολλητος για το S6 Edge + και θηκες και μεμβρανες. 200€ κουστουμι μεχρι τωρα (και με 3 θηκες οχι ολα μεμβρανες). Ξεκολλανε ολες! Καλα για 5ευρες απο πλαισιο Media Markt δεν το συζητω καν,
disqualified Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) πραγματικά είναι απίθανο πώς καταφέρνουν τα εκθεσιακά να εμφανίζουν συνεχώς burn-in εδώ δύο φωτογραφίες από δύο διαφορετικά edge 7 στην πρώτη φαίνεται καθαρά το edge στο λευκό φόντο. Σε όλο το λευκό φαίνεται στο αποτύπωμα απλά στη φωτογραφία δεν είναι το ίδιο καθαρά στην δεύτερη φαίνεται στη φωτογραφία πιο καθαρά στη γραμμή διεύθυνσης Επεξ/σία 13 Απριλίου 2016 από disqualified
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα