Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S7 & Galaxy S7 edge Review

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ασχετως τιμης πρωτη φορα μπορω να πω οτι μου αρεσει συσκευη της Samsung (και το S6 ηταν μια χαρα) και τα εχει ΟΛΑ.

True, εγώ με το 6+ το σκέφτομαι να φανταστείς απλά με χαλάει ακόμα το android... Ως συσκευή όμως άριστη έχω να πω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ερώτηση

θυμαμαι πολυ καλα οτι το insomnia  εβγαλε ενα αρθρο που ελεγε οτι τo S7 kai to S7 edge ειχαν τεραστια ποσα προπωλησεων και γενικα μεγαλη ζητηση και τωρα λεει το αρθρο "Αν και τα δύο μοντέλα δε συνάντησαν την εμπορική επιτυχία που πιθανόν ανέμενε η κορεατική εταιρεία, οδηγώντας σε πτώση κερδών, εντούτοις φανέρωσαν τις προθέσεις της Samsung, λαμβάνοντας αρκετό feedback, θετικό και αρνητικό."Τελικα τι απο τα δυο?

Απευθύνεται στα S6/S6 edge.

• Like 1

True, εγώ με το 6+ το σκέφτομαι να φανταστείς απλά με χαλάει ακόμα το android... Ως συσκευή όμως άριστη έχω να πω.

Το android ειναι take it or leave it φαση. Δεν ειναι αυτο που μπορει να θυμασαι (το λεγομενο lagdroid :P ). Καμμια σχεση πλεον. Εχει ωριμασει απο την Jelly Bean και μετα, και οσο παει ωριμαζει περισσοτερο,  απλα τεινει να γινει και αυτο πιο "κλειστο" απ'οσο φαινεται . Εφοσον εχεις ομως το 6+ , δε νομιζω να αξιζει η μεταβαση, ειδικα αν εισαι συνηθισμενος :)

• Like 1

Ρε παιδια τι 800 ευρω και χαζομαρες ακουμε; ηδη μεσα στο 10ημερο της κυκλοφοριας του εχουν πεσει τουλαχιστων 100ευρω κατω! και αν σκεφτειτε οτι τοg5 kai to iphone 7 δεν εχουν κυκλοφορησει ακομη μεχρι τοτε θα εχει σαφως πολυ χαμηλοτερη τιμη.

Μικρές αλλά ποιοτικές αναβαθμίσεις.

- Waterproof dustproof για τους προχειρους. (βέβαια να ξέρετε χάνει σε ποιότητα ήχειου πολύ και κακώς δεν αναφέρεται στο ριβιου)

-επέκταση μνημης

-ακόμα πιο τούμπανο (πόσο πια να πάει) με 4ρα ραμ /νέο επεξεργαστή /καλύτερη καμερα

Πιστεύω όμως ειδικά για όσους έχουν το σ6 εντζ πλας δεν αξίζει αναβάθμιση

Μπραβο στη samsung που το χει 800 ευρώ τσαμπα πραμα κοστος παραγωγης 50 ευρώ ξεφτιλικια απλα.... 

Δηλαδή όταν αγοράζεις γυαλί ηλίου 200 ευρώ με κόστος παραγωγής κάτι σέντς είναι οκ;

• Like 8

πρωσοπικα δεν εχω δωσει ποτε 200€ για γυαλιά ηλίου τα γυαλιά ηλίου τα κραταμε για χρονια το κινητό το αλλαζουμε τουλάχιστον μια φορα το χρονο.

πρωσοπικα δεν εχω δωσει ποτε 200€ για γυαλιά ηλίου τα γυαλιά ηλίου τα κραταμε για χρονια το κινητό το αλλαζουμε τουλάχιστον μια φορα το χρονο.

Μηπως επρεπε να ειναι το αναποδο? λεω εγω τωρα :)

τα χαλασμενα γυαλια ηλιου χαλανε τα ματια. το κινητο ποσο χαλαει μεσα σε ενα χρονο?

• Like 13

Παρότι μετά το s4 ελεγα δε θα ξαναπάρω samsung, το s7 edge είναι το καλύτερο κινητό που έχω κρατήσει. 2 πράγματα με χαλάνε μόνο. Το ότι δεν έχει υπαιρυθρες και ότι στο gear vr πιξελιαζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...