Cell_7 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ασχετως τιμης πρωτη φορα μπορω να πω οτι μου αρεσει συσκευη της Samsung (και το S6 ηταν μια χαρα) και τα εχει ΟΛΑ. True, εγώ με το 6+ το σκέφτομαι να φανταστείς απλά με χαλάει ακόμα το android... Ως συσκευή όμως άριστη έχω να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baiosss Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ομορφες συσκευες πραγματι! Θα αναβαθμιστουν μεχρι την εκδοση "Ν" και παπαλα μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ερώτηση θυμαμαι πολυ καλα οτι το insomnia εβγαλε ενα αρθρο που ελεγε οτι τo S7 kai to S7 edge ειχαν τεραστια ποσα προπωλησεων και γενικα μεγαλη ζητηση και τωρα λεει το αρθρο "Αν και τα δύο μοντέλα δε συνάντησαν την εμπορική επιτυχία που πιθανόν ανέμενε η κορεατική εταιρεία, οδηγώντας σε πτώση κερδών, εντούτοις φανέρωσαν τις προθέσεις της Samsung, λαμβάνοντας αρκετό feedback, θετικό και αρνητικό."Τελικα τι απο τα δυο? Απευθύνεται στα S6/S6 edge. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 True, εγώ με το 6+ το σκέφτομαι να φανταστείς απλά με χαλάει ακόμα το android... Ως συσκευή όμως άριστη έχω να πω. Το android ειναι take it or leave it φαση. Δεν ειναι αυτο που μπορει να θυμασαι (το λεγομενο lagdroid ). Καμμια σχεση πλεον. Εχει ωριμασει απο την Jelly Bean και μετα, και οσο παει ωριμαζει περισσοτερο, απλα τεινει να γινει και αυτο πιο "κλειστο" απ'οσο φαινεται . Εφοσον εχεις ομως το 6+ , δε νομιζω να αξιζει η μεταβαση, ειδικα αν εισαι συνηθισμενος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
βασίλης33 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ρε παιδια τι 800 ευρω και χαζομαρες ακουμε; ηδη μεσα στο 10ημερο της κυκλοφοριας του εχουν πεσει τουλαχιστων 100ευρω κατω! και αν σκεφτειτε οτι τοg5 kai to iphone 7 δεν εχουν κυκλοφορησει ακομη μεχρι τοτε θα εχει σαφως πολυ χαμηλοτερη τιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μικρές αλλά ποιοτικές αναβαθμίσεις. - Waterproof dustproof για τους προχειρους. (βέβαια να ξέρετε χάνει σε ποιότητα ήχειου πολύ και κακώς δεν αναφέρεται στο ριβιου) -επέκταση μνημης -ακόμα πιο τούμπανο (πόσο πια να πάει) με 4ρα ραμ /νέο επεξεργαστή /καλύτερη καμερα Πιστεύω όμως ειδικά για όσους έχουν το σ6 εντζ πλας δεν αξίζει αναβάθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Θα αξίζει σε 6 μήνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jasontns Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 ..το έχω εδώ κοντά 1 μηνα και τα σπάει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μπραβο στη samsung που το χει 800 ευρώ τσαμπα πραμα κοστος παραγωγης 50 ευρώ ξεφτιλικια απλα.... Δηλαδή όταν αγοράζεις γυαλί ηλίου 200 ευρώ με κόστος παραγωγής κάτι σέντς είναι οκ; 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σακησ27 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 πρωσοπικα δεν εχω δωσει ποτε 200€ για γυαλιά ηλίου τα γυαλιά ηλίου τα κραταμε για χρονια το κινητό το αλλαζουμε τουλάχιστον μια φορα το χρονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 πρωσοπικα δεν εχω δωσει ποτε 200€ για γυαλιά ηλίου τα γυαλιά ηλίου τα κραταμε για χρονια το κινητό το αλλαζουμε τουλάχιστον μια φορα το χρονο. Μηπως επρεπε να ειναι το αναποδο? λεω εγω τωρα τα χαλασμενα γυαλια ηλιου χαλανε τα ματια. το κινητο ποσο χαλαει μεσα σε ενα χρονο? 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaze71002 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Παρότι μετά το s4 ελεγα δε θα ξαναπάρω samsung, το s7 edge είναι το καλύτερο κινητό που έχω κρατήσει. 2 πράγματα με χαλάνε μόνο. Το ότι δεν έχει υπαιρυθρες και ότι στο gear vr πιξελιαζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
L0k0p0k013 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πιξελιαζει? Κλαρκ εσύ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
somniakiasuser Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 καλα μαγκες αυτο θα ειναι δωρο για τον εαυτο μου... ...σε 5 χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_tron Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Αυτοί που παραπονιουνται ότι το κόστος παραγωγής είναι 200 και το πουλάει 800 ας το φτιάξουν μόνοι τους, καλημέρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα