Kazeta Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Δημιουργησα ενα καινουργιο θεμα για μια υποπτη αγγελια αλλα αποτι βλεπω διεγραφη, γιατι? Εκανα αναφορα Η Site: αγγελια
iordanis77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημιουργησα ενα καινουργιο θεμα για μια υποπτη αγγελια αλλα αποτι βλεπω διεγραφη, γιατι? Μηπως γιατι και το δικο σου θεμα ηταν υποπτο?
TheDevilMayCare Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Aκριβώς.Εγώ γνώρησα τέτοιο άτομο απο την πόλη μου και απο τότε έχουμε κάνει διάφορες συναλλαγές σε pc hardware.Τα μόνα που δεν μπορεί να μου αγοράσει είναι προιόντα που αναγράφουν την λέξη ''gaming'' πάνω π.χ MSI 980ti gaming.Ότι αγοράζει το δηλώνει για χρήση στο γραφείο του.Κερδισμένος και εγώ και αυτός. Η επεξύγηση σου ήταν άψογη,πραγματικά απορώ που εχουν κολλήσει οι συμφορουμίτες. Απαντησαμε αναλυτικοτατα, ακομη και με "εκλαικευμενα λογιστικα", ωστε να μην μπερδεψουν! Αλλα ενδεχομενως καποιοι, εψαχναν περισσοτερο επιχειρηματα για αλλα*, κι οχι απαντησεις.. *για παραδειγμα 'επιχειρηματα' βασικα υπερ τους σε συναλλαγες-αγγελιες-παζαρια-whatever
Kazeta Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Μηπως γιατι και το δικο σου θεμα ηταν υποπτο? Το διαβασες? Ηταν προσωπικη μου εμπειρια με τον συγκεκριμενο πωλητη.
iordanis77 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Το διαβασες? Ηταν προσωπικη μου εμπειρια με τον συγκεκριμενο πωλητη. Οχι, αλλα πρεπει παντα να ακουγεται και η αλλη πλευρα.
Kazeta Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2016 Οχι, αλλα πρεπει παντα να ακουγεται και η αλλη πλευρα. Αυτο θα το ηθελα κι εγω, να ακουστει η αλλη πλευρα. Αλλα οταν ζητας το αυτονοητο (φωτο των αντικειμενων μαζι με τις αποδειξεις) αλλα και συναλλαγη με αντικαταβολη και ο πωλητης τοτε γινεται καπνος αλλα και πραγματοποιει φραγη του αριθμου σου, για πες μου φιλε μου τι θα συμπερανει καποιος?
kanesaxo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Oρίστε μια ύποπτη αγγελία... http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/cameras/697524-canon-5d-mark-iii/ Απλά δε παίζει η τιμή αυτή. Εκτός αν τη χαρίζει.
devill0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Oρίστε μια ύποπτη αγγελία... http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/cameras/697524-canon-5d-mark-iii/ Απλά δε παίζει η τιμή αυτή. Εκτός αν τη χαρίζει. Ή να ειναι κλεμμενη
kanesaxo Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Και κλεμμένη να'ναι, δίνεις στόχο έτσι. Τη βάζεις 1500-1600ε και δε ρωτάει κανείς περαιτέρω. 1
petran91 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Αυτο θα το ηθελα κι εγω, να ακουστει η αλλη πλευρα. Αλλα οταν ζητας το αυτονοητο (φωτο των αντικειμενων μαζι με τις αποδειξεις) αλλα και συναλλαγη με αντικαταβολη και ο πωλητης τοτε γινεται καπνος αλλα και πραγματοποιει φραγη του αριθμου σου, για πες μου φιλε μου τι θα συμπερανει καποιος? Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ύποπτη. Ο άνθρωπος λέει ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ για συναλλαγή χέρι χέρι. Δεν θέλει να σου στείλει αντικαταβολή ποιο είναι το πρόβλημα?
Kazeta Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2016 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ύποπτη. Ο άνθρωπος λέει ΜΟΝΟ ΑΘΗΝΑ για συναλλαγή χέρι χέρι. Δεν θέλει να σου στείλει αντικαταβολή ποιο είναι το πρόβλημα? Ο ανθρωπος αυτος δεχτηκε αμεσως για αποστολη ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, αλλα οταν παρατηρησα οτι ηταν καινουργιο μελος και μιλησαμε στο τηλεφωνο του προτεινα αντικαταβολη για να ειμαστε και οι δυο καλυμμενοι. Αλλα αρχισε τις δικαιολογιες και καταληξαμε σε κατ'εντολη πληρωμη για να επερνε αμεσα τα χρηματα. Με το που ζητησα ομως φωτο την εκανε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα