trelaras52 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Καλησπερα παιδια.(ειμαι λιγο περιεργος και μαρεσουν τα μυστηρια ).Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με καποιες αγγελιες που μου φαινονται ιδιαιτερα περιεργες και εχουν γινει προσφατα...Αν γνωριζω καλα στο site δεν μπορουν να πουλησουν αντικειμενα ιδιωκτητες καταστηματων ετσι? Για να μπουμε στο ζουμι: Εχω σταμπαρει 2 αγγελιες απο 1 ατομο το οποιο δινει πραγματα σε τιμες παρα πολυ κατω αποτι εχουν καινουρια(στην μια μαλιστα παρουσιαζεται ως σφραγισμενο/καινουριο) και η τιμη και τα χαρακτηριστικα που βαζει στην μια αγγελια απο τις 2 που ειδα υπαρχει σε πολλα site αγγελιων και μαλιστα υπαρχει και σε online καταστημα καινουριο με ακριβως την ιδια τιμη/χαρακτηριστικα/εγγυηση(τυχαιο??)εν τελη κατεληξα οτι σαυτο το site υπαρχουν και τα 2 πραγματα με ακριβως την ιδια τιμη και ολα τα αλλα καρμπον οπως τα γραφει εδω...Δεν με παραξενεψε το γεγονος οτι πουλαει καταστημα τα πραγματα του οσο την τοσο χαμηλη τιμη που δινονται..Μηπως πρεπει να προσεχω/να επικοινωνησω με καποιον mod για να τον ενημερωσω περεταιρω?
Zapee995 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αν έχει αρκετές αξιολογήσεις (και προφανώς δε μιλάω για 5-15 θετικές) προχωρα αφοβα.
sexotik Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Είναι πολλοί με κονέ σκρουτζομάγαζων και μεγάλων εταιριών που δίνουν τα κινητά τους "πλαγίως", γιατί φυσικά και θα προτιμήσει κάποιος με περισσότερη όρεξη να το πάρει ακόμα και αν το βρει 10 - 20 ευρώ παρακάτω από την τιμή του μαγαζιού. Αν έχει απόδειξη, εσένα δεν σε νοιάζει τι και πως, απλά βγαίνεις κερδισμένος και εσύ.
trelaras52 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 ναι οκ το καταλαβαινω και ξερω οτι υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις...απλα η τιμη ξεφευγει λιγο του πραγματικου..το συγκεκριμενο προιον απαυτο το καταστημα δεν υπαρχει στο skroutz και η τιμη του ειναι κανα χιλιαρικο κατω αποτι το δινουν στο skroutz(και αναφαιρεται ως καινουριο σφραγισμενο εδω στην αγγελια του?)..και μου κινησε την περιεργια γιατι υπαρχει σε ολα τα γνωστα site αγγελιων οπως και εδω με τα ιδια στοιχεια(περισσοτερα αν θελετε με pm για να μην εκθεσουμε καποιον)
kanesaxo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ένα σύνηθες φαινόμενο είναι καποιος επαγγελματίας (που δε το ξερεις εσυ κι εγώ) να αγοράζει κατι καινουργιο που το περναει στα εξοδα του, πχ ενα λαπτοπ πες χαριν ευκολίας, 1230ε. Αυτός το κοβει τιμολογιο 1000+230 ΦΠΑ = 1230. Ετσι, συμψηφίζει τα 230 του φπα και βάζει στα εξοδα του 1000. Αν δε φοβάται να ρισκάρει καποιο ελεγχο, το βάζει αγγελία ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ 900. Χάνει μεν 100ε ρευστό, αλλά κερδίζει στο τέλος απο εσοδα εξοξα, τσεπώνει και το φπα εμμέσως, αν είναι πιστωτικός. 2
trelaras52 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 αχα..την καταλαβα την λαμογιά ..Ευχαριστω για τις απαντησεις
kanesaxo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Επίσης μια κορυφαία μαγκια...πως παίρνεις "ατοκο" δάνειο. Αγοράζω πχ κατι αξιας 2000ε με 48 ατοκες δόσεις. Το πουλάω την άλλη μέρα σφραγισμένο 1800. Χάνω μεν 200ε, δινω ομως 40ε το μήνα και έχω 1800 ρευστό. Υ.Γ. το χει κανει γνωστός, επειδή χρειάστηκε τα χρήματα. (παρομοιο ποσό) Και ητνα προτιμοτερο απ'το να βγάλει 2000 υπερανάληψη! 6
litmane Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Ενας απατεωνας το πρωτο που κανει ειναι να εχει πολλες αξιολογησεις για να προσελκυσει περισσοτερα θυματα (1) Κανουμε συναλαγες ΜΟΝΟ χερι με χερι.! (2) Ελενχουμε σχολαστικα αν αυτο που προκειται να Αγορασουμε ειναι Λειτουργικο η οχι. (3) Χωρις τα παραπανω δεν προχωραμε σε καμια Συναλλαγη, γιατι το πιθανοτερο ειναι να φαμε πατατα! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 (0)Να έχει εγγύηση κάνα χρόνο τουλάχιστον... 1
trelaras52 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 πολυ σωστες παρατηρησεις..νταξει αν σου κοβει θα τα προσεξεις αυτα που γραφετε..με την ομαδα των σφραγισμενα των 2 χιλιαρικων και πανω και "το κερδισα σε διαγωνισμο" και "μου το εκανε δωρο ο αδερφος μου αλλα δεν το χρειαζομαι" να δω τι θα γινει γιατι εχουμε γεμισει παραεισαγωγεις και κομπιναδωρους τουλαχιστον να λετε την αληθεια ρε παιδια...
vchristod84 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Ενας απατεωνας το πρωτο που κανει ειναι να εχει πολλες αξιολογησεις για να προσελκυσει περισσοτερα θυματα (1) Κανουμε συναλαγες ΜΟΝΟ χερι με χερι.! (2) Ελενχουμε σχολαστικα αν αυτο που προκειται να Αγορασουμε ειναι Λειτουργικο η οχι. (3) Χωρις τα παραπανω δεν προχωραμε σε καμια Συναλλαγη, γιατι το πιθανοτερο ειναι να φαμε πατατα! Πόσο πιθανό είναι να έχει πολλές θετικές αξιολογήσεις (και ίσως καμία αρνητικη) και να είναι απατεωνας;.. 2
trelaras52 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Πόσο πιθανό είναι να έχει πολλές θετικές αξιολογήσεις (και ίσως καμία αρνητικη) και να είναι απατεωνας;.. Οσο πιθανο ειναι καποιος να κανει 10 λογαριασμους και να να βαλει 9 αξιολογησεις στον εναν απαυτους..αμεσως εχουμε ενα μελος με 9 θετικες αξιολογησεις που ειναι ετοιμο να εξαπατησει κοσμο..τα παιδια πανω λενε πως να τους περνεις μυρωδια
iordanis77 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ένα σύνηθες φαινόμενο είναι καποιος επαγγελματίας (που δε το ξερεις εσυ κι εγώ) να αγοράζει κατι καινουργιο που το περναει στα εξοδα του, πχ ενα λαπτοπ πες χαριν ευκολίας, 1230ε. Αυτός το κοβει τιμολογιο 1000+230 ΦΠΑ = 1230. Ετσι, συμψηφίζει τα 230 του φπα και βάζει στα εξοδα του 1000. Αν δε φοβάται να ρισκάρει καποιο ελεγχο, το βάζει αγγελία ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ 900. Χάνει μεν 100ε ρευστό, αλλά κερδίζει στο τέλος απο εσοδα εξοξα, τσεπώνει και το φπα εμμέσως, αν είναι πιστωτικός. Δεν καταλαβα που βρισκεται το κολπο. Δηλαδη θα αγορασει κατι 1230€, θα το μεταπωλησει 900 αρα θα χασει 330€, και θα ειναι και ικανοποιημενος? 1
janpap08 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Δημοσ. 22 Μαΐου 2016 Ενας απατεωνας το πρωτο που κανει ειναι να εχει πολλες αξιολογησεις για να προσελκυσει περισσοτερα θυματα (1) Κανουμε συναλαγες ΜΟΝΟ χερι με χερι.! (2) Ελενχουμε σχολαστικα αν αυτο που προκειται να Αγορασουμε ειναι Λειτουργικο η οχι. (3) Χωρις τα παραπανω δεν προχωραμε σε καμια Συναλλαγη, γιατι το πιθανοτερο ειναι να φαμε πατατα! Ναι αλλά υπάρχει τρόπος να δεις αν είναι πραγματικές οι αξιολογήσεις βλέποντας τα προφίλ και το ιστορικό αυτών που τις έχουν δώσει. 2
kanesaxo Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δεν καταλαβα που βρισκεται το κολπο. Δηλαδη θα αγορασει κατι 1230€, θα το μεταπωλησει 900 αρα θα χασει 330€, και θα ειναι και ικανοποιημενος? Αν ήσουν ελεύθερος επαγγελματίας θα καταλάβαινες. Ο ιδιώτης (απόδειξη) χάνει 330ε. Ο Ε.Ε. δε τα χάνει, τα συμψηφίζει κάθε τριμηνο στις περιοδικές φπα , + του οτι "αποφορολογείται" η καθαρή αξία του τιμολογίου με +26%. Μπορει να "χανει" 330ε (100 χάνει στη πράξη, το υπολοιπο ειναι ΦΠΑ) αλλά κερδίζει φορολογικά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα