Brazzers 1080p Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Γεια σας παιδες ουσιαστικα οτι λεει ο τιτλος.Εχω τον ι7 4770κ με την dark rock 3 και θελω να κανω oc αλλα οταν μπαινω στο bios δεν με αφηνει (μαλλον φανταζομαι) να αλλαξω τον πολλαπλασιαστη.(αν και η επιλογη δεν ειναι γκριζαρισμενη-παταω πανω στο πλαισιο αλλα δεν μου βγαζει επιλογες) Για ποιο λογο να συμβαινει κατι τετοιο ρε παιδια?Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μητρικη?? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δοκίμασε να πληκτρολογήσεις το νούμερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bonorov Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ισως αλλαζει με το συν πλην(+,-)η τα βελακια η οπως λεει το παιδι απο πανω πληκτρολογεις το νουμερο.Φανταζομαι πως η μητρικη σου υποστηριζει overclock ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 +/-, page up/down, χειροκίνητα νούμερο κ.τ.λ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Κάνουμε υπόθεση ότι έχεις z97 motherboard αν όχι δεν θα κάνεις και oc οπότε καλό θα ήταν να αναφέρεις την μητρική σου μήπως και βοηθήσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 mobo??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 εαν ειναι gigabyte δοκιμασε με control+F1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καταρχας παιδες συγχωρεστε με για 2 πραγματα!1)Ειμαι μαθητης γ λυκειου οποτε λογικα θα αργω να σας απαντησω αλλα μην απογοητευτειτε,καποια στιμγη θα το κανω και 2) ειμαι λιγο εως πολυ noobakos σε αυτα τα θεαμτα. Εχω λοιπον την msi g45 z87 Gaming η οποια ειναι αρκετα καλη θα ελεγα!Ενεργοποιησα το oc genie που εχει και μου τον εχει παει στα 4.00 με 1.208 ρευμα που ειναι νομιζω λιγο υψηλο για τοσο λιγο oc! Χειροκινητα ρε παιδια το νουμερο δεν μπαινει ουτε με με το πληκτρολογιο ουτε και με το ποντικι οσες φορες και αν πατησω πανω τους!Εν τω μεταξυ παλια θυμαμαι τον ειχα παει στα 4.2 που ηθελα!!!(Το καλοκαιρι) χωρις κανενα απολυτως προβλημα κιολας! Δεν εχω δοκιμασει το +- η αληθεια ειναι αυτη!Λογικα αυριο θα το προσπαθησω.Μεχρι τοτε οποιος εχει καμια καλη ιδεα ας την ριξει εδω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλα που ενημερωσες γιατι ολοι δεν ειχαμε τι να κανουμε και περιμεναμε με αγωνια αν θα απαντησεις στο θεμα που ανοιξες για βοηθεια... Ontopic διαλεξε εναν τροπο oc,ειτε απο bios ειτε απο software γιατι ειδικα αν πειραξεις την ταση απο 2 διαφορετικα προγραμματα μπορει να βγαλει προβλημα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καταρχας παιδες συγχωρεστε με για 2 πραγματα!1)Ειμαι μαθητης γ λυκειου οποτε λογικα θα αργω να σας απαντησω αλλα μην απογοητευτειτε,καποια στιμγη θα το κανω και 2) ειμαι λιγο εως πολυ noobakos σε αυτα τα θεαμτα. Εχω λοιπον την msi g45 z87 Gaming η οποια ειναι αρκετα καλη θα ελεγα!Ενεργοποιησα το oc genie που εχει και μου τον εχει παει στα 4.00 με 1.208 ρευμα που ειναι νομιζω λιγο υψηλο για τοσο λιγο oc! Χειροκινητα ρε παιδια το νουμερο δεν μπαινει ουτε με με το πληκτρολογιο ουτε και με το ποντικι οσες φορες και αν πατησω πανω τους!Εν τω μεταξυ παλια θυμαμαι τον ειχα παει στα 4.2 που ηθελα!!!(Το καλοκαιρι) χωρις κανενα απολυτως προβλημα κιολας! Δεν εχω δοκιμασει το +- η αληθεια ειναι αυτη!Λογικα αυριο θα το προσπαθησω.Μεχρι τοτε οποιος εχει καμια καλη ιδεα ας την ριξει εδω! δεν ειμαι και σιγουρος αλλα στη gigabyte π.χ επειδη εχει διαφορα μενου σε καποιο δεν αλλαζουν της μνημης παραδειγμα και αλλαξα μενου απο κλασικο στο αλλο στυλ και εκει μου αλλαζε κανονικα...μηπως πεζει τπτ τετοιο παρομοιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλα που ενημερωσες γιατι ολοι δεν ειχαμε τι να κανουμε και περιμεναμε με αγωνια αν θα απαντησεις στο θεμα που ανοιξες για βοηθεια... Ontopic διαλεξε εναν τροπο oc,ειτε απο bios ειτε απο software γιατι ειδικα αν πειραξεις την ταση απο 2 διαφορετικα προγραμματα μπορει να βγαλει προβλημα Εκλαψα btw ... Γενικα θελω να κανω τη δουλεαι μου απο bios,γιατι να μπλεχτω με high level software οταν η δουλεια πρεπει να γινει με low leve "προγραμματα"?Ασε δεν μπλεκω software σε τετοια θεματα εκτος και αν εν τελει δεν βρω ακρη! δεν ειμαι και σιγουρος αλλα στη gigabyte π.χ επειδη εχει διαφορα μενου σε καποιο δεν αλλαζουν της μνημης παραδειγμα και αλλαξα μενου απο κλασικο στο αλλο στυλ και εκει μου αλλαζε κανονικα...μηπως πεζει τπτ τετοιο παρομοιο... Τι εννοεις αλλαξες μενου?Απο uefi σε κατι αλλο ας πουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Νταξει τελικα ειμαι αναπηρος.Επρεπε να βαλω χειροκινητα τις τιμες!Απλως εγω προσπαθουσα να τις βαλω απο το numpad η οπως λεγεται το οποιο το ειχα απενεργοποιημενο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μονο προσεχε να μην υπερβεις το 1,3vcore για καθημερινη χρηση καθως και τις θερμοκρασιες σου να μην ξεφευγουν τους 70-75 στα cores. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brazzers 1080p Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εκει ειναι φιλε στα 75 μαχ παει..Αλλα ετσι κι αλλιως θα φαει delid και νερακι το καλοκαιρακι οποτε νταξει... Θα κατακρεουργηθει λιγο αυτους τους 2 μηνες περιπου αλλα μετα ερχονται ακομη πιο βαρια βασανιστηρια! Αλλα να ρωτησω γιατι οχι πανω απο 1.3 και γιατι κατω απο 75 C? Ετσι κι αλλιως αυτοι και με 100 βαθμους λειτουργουν με throttle η οπως λεγεται τελος παντων αλλα δεν χαμπαριαζουν.Βεβαια σε κανενα δεν αρεσει κατι τετοιο αλλα να κουβεντα να γινεται βρε αδελφε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα