Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια πριν χρονια που εκανα αναβαθμησει θυμαμαι το παιδι που μου το εκανε μου ειπε πως ειχα και καρτα τηλεορασεις και ραδιο πως μπορω να βρω ποια ακριβως ειναι με πιο προγραμμα κι αν γινεται να μαθουμε αν υποστηριζει ψηφιακο σημα ?

Δημοσ.

Αν ειναι αρκετα παλιο το pc σιγουρα ειναι η καρτα που παταει στην pci θυρα οπως ολες οι καρτες παλια εκτος και εχεις agp θυρα (AGP θυρα για καρτες γραφικων). Ψηφιακο σημα παντως μην εχεις και πολλες ελπιδες και στην καλυτερη θα ειναι mpeg2 ενω εμεις εχουμε mpeg4. Δηλαδη θα εχεις εικονα αλλα οχι ηχο. οποτε μην εισαι τσιπης και παρε ενα αποκωδικοποιητή.

Δημοσ.

Aν έχεις τα specs κανει αλλα υποψη 2 παραμετρους:

1)usb2 απαραιτητα

2) μιας και δεν ειναι κεραια αρα δεν εχει και ενισχυτη μπορει (και μαλλον σιγουρα) να εχεις

θεμα στα HD καναλια.

Δημοσ.

Εγώ έχω αγοράσει το crypto redi pc 50 a και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Στην περιοχή μου η κεραία που έρχεται με την συσκευή δεν έκανε τίποτα αλλά το σύνδεσα με την κεραία της πολυκατοικίας και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Πιάνει και τα hd κανάλια χωρίς κανένα πρόβλημα. Το χειρίζομαι με το πρόγραμμα "windows media center".

Η pci κάρτα που έχεις (μιας και λες ότι είχες κάνει πριν αρκετά χρόνια την αναβάθμιση) δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει τα ψηφιακά κανάλια.

Δημοσ.

Απλά να ξέρεις και να σιγουρευτείς οτι η κάρτα τηλεόρασης που θα πάρεις να υποστηρίζει mpeg 4 αν και ολες πλέον το υποστηρίζουν αλλα για να εισαι σίγουρος

Δημοσ.

Η pci κάρτα που έχεις (μιας και λες ότι είχες κάνει πριν αρκετά χρόνια την αναβάθμιση) δεν υπάρχει περίπτωση να παίζει τα ψηφιακά κανάλια.

Καλα αυτο δεν ειναι και απολυτο. Υπηρχαν καρτες που υποστηριζαν mpeg4 και παλια. Τωρα αν εννοει πριν απο 10-15 χρονια πασο. Αλλα αν εννοει 5-6 χρονια, ειναι πιθανο. Το λεω γιατι και εγω τετοια καρτα ειχα και εχω ακομα.

Δημοσ.

Καλα αυτο δεν ειναι και απολυτο. Υπηρχαν καρτες που υποστηριζαν mpeg4 και παλια. Τωρα αν εννοει πριν απο 10-15 χρονια πασο. Αλλα αν εννοει 5-6 χρονια, ειναι πιθανο. Το λεω γιατι και εγω τετοια καρτα ειχα και εχω ακομα.

Καλά ναι οκ, ας μας πει μοντέλο να δούμε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...