koliri Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δες για μητρικη την Gigabyte B150 HD3P https://www.skroutz.gr/s/7847660/Gigabyte-B150-HD3P-rev-1-0.html Στα 90,00 ευρω εχει και Usb type C και Μ2 connector και Sata Express και 4 ram slots<br><br><br> Απ οσο θυμαμαι οι Αsus με τα ιδια χαρ/κα ξεκινουν απο 110 ευρω τουλαχιστον.<br><br><br> <br><br><br><br><br> Sent from my Haier HW-W910 using Insomnia
Modelopnixths Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 κοιταξε καλυτερα για b150 μητρικη η ακομα καλυτερα h170ο ssd που εχεις βαλει ειναι ο καλυτερος consumer ssd και θα σου προτεινα να βαλεις 250gb (δεν βλεπω καπου να αναφερεις μεγεθος)
Kostas93 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 250αρη υπολογιζω.Για την κάρτα συμφωνούμε, αρχικά πήγαινε για 390 και στη πορεία πέσανε οι περικοπές. Απλά και στον επεξεργαστή πήγαινε για τον 6600k και καπου στην πορεια επεσε, δε θελει να παει πιο κατω, δε μπορω να κανω κατι σε αυτο.Για την μητρική h170 δε χωράει, b150 ίσως, ανάλογα και με το κατάστημα. το κοιτάζω.
zakailiou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Είναι κρίμα για αυτά που ζητάει να κάνει λάθος σκέψεις ... α) τι σημαίνει B150 ή Η170 ... καμία διαφορά . β) 6600Κ στα παραπάνω chipset ? ( κουκουρούκου λένε στο χωριό μου ) Άντε μην προτείνω κάνα i3-6100 με 970 ή 390 και γίνει χαμός εδώ μέσα .. Ας μας πει και τι παιχνίδια παίζει και ας προχωρήσει άφοβα .
Kostas93 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 αν πηγαινε σε 6600k θα πηγαινε σε z, τα αυτονόητα δε τα ανεφερω.παιχνιδια εχω γραψει πισω
zakailiou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Σωστά, δεν τα είδα. Να φανταστώ online multi. ... Οι 6400 με 6500 μια χαρά είναι. Η λογική λέει ότι για παιχνίδια που δεν κυκλοφόρησαν ακόμα θα πάμε σε DX12 άρα σαφώς μικρότερο μερίδιο επεξεργασίας θα πέφτει στην CPU. Τώρα αν τύχει να πέσεις σε κάποια κακογραμμένα παιχνίδια του παρελθόντος που καταπίνουν τις CPU δεν μπορείς να κάνεις πολλά. Ειδικά setup δεν ξέρω πόσο αξίζουν τον κόπο. Με τις παραπάνω συνθέσεις το μόνο που θα κάνει στο μέλλον είναι να αλλάξει GPU.
Kostas93 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 ο επεξεργαστης θα επαρκει, κακα τα ψεμματα, με τους ρυθμους που παμε θα βγαλει καμποσα χρονακια.Αυτο σκεφτομαι, οσο τραβηξει αυτη η gpu και μετα οταν ερθει εκεινη η ωρα πεταει μια καινουργια πανω και ειναι κομπλε. 1
geioannou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 μιας και κοιταω και εγω να στησω κατι το οποιο εχει σε πολλα κοινα χαρακτηριστηκα με το μηχανημα που κουβεντιαζετε εδω, ηθελα να ρωτησω κατι πριν καταληξω, - απο επεξεργαστη εχω καταληξει στον i5-6600k. αλλα δεν εχω ιδεα ακομα για καρτα γραφικων. δεν ξερω εαν πρεπει να γινει τωρα η αγορα, αργοτερα η μηπως δεν χρειαζετε καθολου. και η ερωτηση ειναι, για παιχνιδια ΟΧΙ της τελευταιας 2 ετιας και ΟΧΙ για full αναλυση, η καρτα του επεξεργαστη κατα ποσο μπορει να τα καταφερει ? - κατι αλλο επισης που με προβληματιζει ειναι σχετικα με το καταστημα αγορας. εγω απο χρονια ειμαι φιλος του πλαισιου, βλεπω και καταλαβαινω ομως οτι ολοι και οσοι προτείνουν κατι αυτο ειναι απο αλλα καταστηματα μεσω του σκρουτζ και αυτο μιας και πραγματικα υπαρχουν φθηνοτερα μαγαζια απο το πλαισιο. το ερωτημα ειναι ομως, τι γινετε με το service OEO !!! αμα σου παθει κατι καποιο part τι κανεις σχετικα με την εγγύηση κλπ απο ενα καλο και τιμιο μεν, αλλα μικροτερο καταστημα συγριτικα με αυτο του πλαισιου ?? - και τελος ειμαι μπερδεμενος τελικα με το ζητημα της μητρικης, σιγουρα θελω κατι στα 2400 αλλα απο εκει και περα δεν ξερω. Αληθεια, τι ειναι το Μ.2 και ποσο νοημα εχει για ενα SSD ?
zakailiou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλύτερα να συμπληρώσεις την καρτέλα που έχουν φτιάξει τα παιδιά γιατί οι πληροφορίες που ζητάς είναι λίγο αντιφατικές . Φυσικά και θα βοηθήσουμε αλλά καλύτερα να καταλάβουμε τι θέλεις από το να σε πάμε σε λάθος μονοπάτι . Π.χ. Από την μία 6600Κ και από την άλλη αν έχει αξία ο SSD ? Από την μία 6600Κ και από την άλλη παχνίδια χωρίς κάρτα ? Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί χρήση τον θέλεις ? Τι προγράμματα θα τρέχεις και θέλεις τον 6600Κ ? 1
geioannou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλύτερα να συμπληρώσεις την καρτέλα που έχουν φτιάξει τα παιδιά γιατί οι πληροφορίες που ζητάς είναι λίγο αντιφατικές . Φυσικά και θα βοηθήσουμε αλλά καλύτερα να καταλάβουμε τι θέλεις από το να σε πάμε σε λάθος μονοπάτι . Π.χ. Από την μία 6600Κ και από την άλλη αν έχει αξία ο SSD ? Από την μία 6600Κ και από την άλλη παχνίδια χωρίς κάρτα ? Προσωπικά δεν καταλαβαίνω γιατί χρήση τον θέλεις ? Τι προγράμματα θα τρέχεις και θέλεις τον 6600Κ ? εχεις δικιο σχετικα με αυτα που λες για το πολλα πραγματα δεν ειναι ξεκαθαρα και το οτι θα πρπει να κανω ενα νεο θρεντ (και θα το κανω) αλλα θελω πριν να γινει να εχω καταλήξει οσο το δυνατόν περισσοτερο σε κατι, ουτως ωστε να μπορω να ειμαι πιο συγκεκριμενος. μεχρι τοτε λοιπον, για να σου πω κατι για τα παραπανω. θελω εναν καλο επεξεργαστη γιατι θα δουλεψει το μηχανημα προγραμμα επεξεργασιας ηχου κλπ. ετσι λοιπον θελει επεξεργαστικη ισχυ ( για αυτο και λεω ΚΑΙ για ssd) καθως και 1Χ8 gb RAM απο την αρχη τωρα σχετικα με τα παιχνιδια και την καρτα ειμαι λιγο μπερδεμενος μιας και δεν ξερω ακριβως τα ορια της εξωτερικης καρτας και της on board καρτας. για παραδειγμα. σε καμια περιπτωση ΔΕΝ θα χρειαστει να παιξει το μηχανημα αυτο σε full HD παιχνιδι, οποιο και εαν ειναι και για κανενα λογο. δεν ενδιαφερει αυτο τον ανθρωπο που θα το εχει. Η ερωτηση ειναι λοιπον, η on board μπορει να φτασει και να αντεξει να παιξει σε μετρια αναλυση Call of Duty: Black Ops βαση του παραπανω νομιζω οτι ΔΕΝ μπορει να το φτασει σε καμια περιπτωση (νομιζω) αλλα θελω να δω ποσο μακρια ειμαι για να δω σχετικα με το συνολικο κοστος. θα κοψω απο καπου αλλου για μια καρτα αυτου του επιπεδου, η να γινει σε δευτερη φαση η αγορα της καρτας .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα