Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ανεφερες περιοχη γιαυτο το εβαλα

Δεν πειραζει ...Φαινεται στο προφιλ μου κατω από το avatar

Location Αθηνα == Λυκόβρυση

Κάθε αναφορα όμως στην αγαπημενη Θεσσαλονικη ευπροσδεκτη !!!

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω .Πραγματι ο Πυθαγόρας που είναι και στην γειτονια μου για απλο κλειδι μου ζητησε 50 ευρω  και πληρωσα και 15 ευρω το κελυφος που αλλαξε γιατι ειχε πρόβλημα (κλειδωνε αλλα δεν ξεκλειδωνε τις πορτες) αλλα μου ειπε ότι για "σαν της μαμας" δεν βγαζει .

αυτή είναι η τιμή και για το κλειδι + για το κελυφος. !!!!

ο πυθαγορας μερικα αυτοκινητα δεν τα ακουμπαει γιατι χρειαζεται να μπει με το διαγνωστικο στον εγκεφαλο.

ειναι κι εκει τα παιδια εξαιρετικοι στον τομεα Immo !

• Like 1
Δημοσ.

αυτή είναι η τιμή και για το κλειδι + για το κελυφος. !!!!

ο πυθαγορας μερικα αυτοκινητα δεν τα ακουμπαει γιατι χρειαζεται να μπει με το διαγνωστικο στον εγκεφαλο.

ειναι κι εκει τα παιδια εξαιρετικοι στον τομεα Immo !

Τον ξερω από το 1988 που με ειχαν χτυπησει από πισω με ένα Sunny και ο Θεοχαρακης ηθελε να μου αλλαξει κλειδαρια στο πορτ μπαγαζ και ο πατερας Πυθαγόρας την ειχε επισκευασει και ειχα ένα κλειδι για ολο το αμαξι.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί να έχει τηλεχειρισμό και το δεύτερο κλειδί; Υπερβολή δεν είναι;

Κι άλλη μια ερώτηση, για ποιο λόγο δεν είχε δεύτερο κλειδί το αμάξι; Χάθηκε;

Δημοσ.

Γιατί να έχει τηλεχειρισμό και το δεύτερο κλειδί; Υπερβολή δεν είναι;

Κι άλλη μια ερώτηση, για ποιο λόγο δεν είχε δεύτερο κλειδί το αμάξι; Χάθηκε;

Δεν πηρα καθολου δευτερο κλειδι .Το αμαξι το πητα μεταχειρισμενο και ειναι εισαγβγης.

Εγώ θα έλεγα να πάρεις ένα απλό κλειδί κ με τα ρέστα έναν συναγερμό με δικό του τηλχσμο!

Καλη ιδες μου ακουγεται....Ευχαριστω.

Κατι τετοι εχουν τα δυο Audi TT του γιου και της αλλης κορης αν και το ενα εχει δευτερο κλειδι . Συναγερμο που ανοιγοκλεινει και τις πορτες και ανεβαζει και το τζαμι του οδηγου .

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πηρα καθολου δευτερο κλειδι .Το αμαξι το πητα μεταχειρισμενο και ειναι εισαγβγης.

Καλη ιδες μου ακουγεται....Ευχαριστω.

Κατι τετοι εχουν τα δυο Audi TT του γιου και της αλλης κορης αν και το ενα εχει δευτερο κλειδι . Συναγερμο που ανοιγοκλεινει και τις πορτες και ανεβαζει και το τζαμι του οδηγου .

Ναι ξέρω ότι το πήρες μεταχειρισμένο, απλά λέω για ποιο λόγο δεν είχε και το 2ο κλειδί :)

Δημοσ.

Ναι ξέρω ότι το πήρες μεταχειρισμένο, απλά λέω για ποιο λόγο δεν είχε και το 2ο κλειδί :)

Αυτο δεν το ξερω .Εκτος απο μεταχειρισμενο ειναι κα εισαγωγης.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...