Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαλαρψ λιγο το fanboyism γιατι στο τελος κανεις κακο στον εαυτο σου και στους υπολοιπους σαν αγοραστικη δυναμη.

Lol,μετά από αυτό το παραλήρημα ρίχνεις και αυτήν την ατάκα;

Κάνει λες και εγώ είπα ότι είναι άγια η nvidia και ότι δεν έκανε ποτέ τίποτα κακό.

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι εταιρίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα ότι κάνουν το κάνουν για να έννουν μονό την τσέπη τους, αυτό είναι αποδεκτό και απολυτά κατανοητό γιατί αλλιώς άπλα δεν θα υπήρχαν. Το θέμα είναι σαν καταναλωτές να μην επιλέγουμε nvidia λόγο τις βρόμικης τακτικής που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια.

Συμφωνω απολυτα. Απλα εταιρειες οπως Νvidia, Apple, Microsoft, Facebook κλπκλπκλπ πρεπει να το φωναζουμε οσο πιο συχνα γινεται οτι δεν κοιτανε απλα πως θα τα παρουν, αλλα πως θα τα παρουν σε βαρος του καταναλωτη. Δες Apple και φορτιστες.

Δεν ειπα ποτε οτι ειπες οτι η Nvidia ειναι αγια. Ειπες ομως διαφορα για την AMD που δεν εστεκαν στην συγκεκριμενη φαση. Οσο για το παραλληρημα ολοι οσοι συμμετεχουμε στο θεμα εχουμε την εντυπωση οτι εισαι ή μιλας τουλαχιστον σαν nvidia fanboy. Εμενα δεν με νιαζει ουτε η μια εταιρεια ουτε η αλλη. Οσο και αν μπορει να φενεται ετσι καποιες φορες. Επισης το επιπεδο μου το εδειξα νομιζω μερικα comments νωριτερα. Αντε και καλη συνεχεια.

Δημοσ.

Ειπες ομως διαφορα για την AMD που δεν εστεκαν στην συγκεκριμενη φαση.

Τα μόνα που είπα είναι ότι σε ότι παιχνίδι έχει mantle/dx12 η dx11 έκδοση τρέχει αρκετά χειρότερα σε amd κάρτες και ότι το mantle και αυτό έχει πολύ σοβαρά προβλήματα και δεν δίνει σταθερή βελτίωση,δεν μου έδειξε κανείς ότι δεν στέκουν αυτά που είπα.

Μάλιστα μια βόλτα από το battlelog φτάνει για να δει κανείς πόσα προβλήματα υπάρχουν με το mantle.

Δημοσ.

Τα μόνα που είπα είναι ότι σε ότι παιχνίδι έχει mantle/dx12 η dx11 έκδοση τρέχει αρκετά χειρότερα σε amd κάρτες και ότι το mantle και αυτό έχει πολύ σοβαρά προβλήματα και δεν δίνει σταθερή βελτίωση,δεν μου έδειξε κανείς ότι δεν στέκουν αυτά που είπα.

Μάλιστα μια βόλτα από το battlelog φτάνει για να δει κανείς πόσα προβλήματα υπάρχουν με το mantle.

Και εδώ λάθος κάνεις. Αυτό ισχύει μόνο σε ψόφιους FX cpu. Σε εμένα, το BF4 τρέχει καλύτερα σε DX11 από ότι Mantle. Και όπως είπαμε, το Mantle το έχει παρατήσει επίσημα η AMD, εδώ και καιρό - οπότε είναι λογικό να είναι κάτι προβληματικό με μηδενική υποστήριξη.

Για τους πράσινους drivers που γράφονται κάθε χρόνο μόνο για τις καινούριες κάρτες (κοίτα πόσο πίσω είναι το Kepler σε αρκετά καινούρια και απαιτητικά games), όπως σου επιβεβαίωσαν και άλλοι χρήστες πιο πάνω, δε σε βλέπω ζωηρό, όμως...Κωλοτούμπα και έτσι; :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιο φενεται. Αν οντως δουλευει ετσι θα ειναι πολυ ωραια φαση. Αλλα θα θελει κανα δυο χρονια ακομα. Ειμαι περιεργος να δω αν θα κανει κατι ιδιαιτερο η MS που αγορασε την Havok. Ειναι πολυ ενδιαφερον. Στην nvidia παλι θα ψαχνονται που Fury X + GTX 980ti > GTX 980ti + Titan X.

Δημοσ.

Οι μόνοι που πραγματικά θα "ψάχνονται" θα είναι οι χρήστες για τις περιπτώσεις που ΔΕΝ θα δουλεύει η όλη ιστορία ή θα δημιουργεί ενδεχομένως προβλήματα. Εδώ το απλό SLi ή Crossfire έχει τους πονοκεφάλους του. Περιμένει κανείς ότι όλα θα είναι τόσο εύκολα με τέτοιο αχταρμά; 

Σας το λέει και το ίδιο το άρθρο ότι οτιδήποτε σχετικό θέλει αγάπη από τους δημιουργούς παιχνιδιών. ΄Οπου αυτοί αδιαφορήσουν να δω πόσα απίδια βάζει ο σάκος....

Δημοσ.

Ειναι πολυ σωστο αυτο που λες. Ο λογος που αναφερθηκα στην Nvidia ειναι γιατι στα προηγουμενα benchmarks ελεγε οτι τα benchmarks ειναι της πλακας. Το οτι δυσκολα θα τα δουμε αυτα σε παιχνιδια της προκοπης ειναι δεδομενο. Οπως παει το πραγμα θα παρακαλαμε για κανα τιτλο της προκοπης καθε δυο χρονια. Εγω προσωπικα δεν θα ψαχτω ιδιαιτερα. Εδω εχουμε αλλα και αλλα το SLI μου ελειπε :)

Δημοσ.

Βρε παλικάρια το ότι οι περισσότεροι developers επί σειρά ετών είχαν επαναπαυθεί στο dx 9c και ότι τα περισσότερα δωρεάν mmos κτλ είναι σε dx 9c ούτε καν dx 10 γιατί δεν το σχολιαζετε.....

Δημοσ.

Βρε παλικάρια το ότι οι περισσότεροι developers επί σειρά ετών είχαν επαναπαυθεί στο dx 9c και ότι τα περισσότερα δωρεάν mmos κτλ είναι σε dx 9c ούτε καν dx 10 γιατί δεν το σχολιαζετε.....

Γιατί μερικοί βαριόμαστε να επαναλαμβανόμαστε άπειρα μήπως; Κατ'αρχήν είναι λογικό μιας και οι ISV έχουν τον πονοκέφαλο του lowest common denominator. Αμέσως μετά έρχεται το γεγονός ότι δεν υπάρχει χρόνος άμεσα μετά την κυκλοφορία του κάθε ΑΡΙ να κυκλοφορήσει DX-οτιδήποτε παιχνίδι. Παίρνουν λοιπόν μια μηχανή παιχνιδιού με βασικό σκελετό 1 ή 2 DX παλιότερο και βάζουν μερικά σκόρπια εφέ DX-τελευταίο για να μπορούν να το πουλήσουν σαν DX-τελευταίο παιχνίδι. Το βιολί αυτό το έχουμε από την δεκαετία του 90' όχι σήμερα.

Το DX12 τώρα έχει το μεγάλο θετικό του low level API και τουλάχιστον το κομμάτι αυτό θα χρησιμοποιηθεί ει το δυνατόν άμεσα από τους δημιουργούς γιατί παρέχει μεγάλα οφέλη και σε αρκετές οικογένειες καρτών γραφικών.

Δημοσ.

Το DX12 τώρα έχει το μεγάλο θετικό του low level API και τουλάχιστον το κομμάτι αυτό θα χρησιμοποιηθεί ει το δυνατόν άμεσα από τους δημιουργούς γιατί παρέχει μεγάλα οφέλη και σε αρκετές οικογένειες καρτών γραφικών.

Αυτό και async texture streaming να έχουν όλα τα παιχνίδια πορτς από εδώ και πέρα και θα είναι πολύ καλά για εμάς.

Το καλό είναι ότι θα χρειάζονται να κάνουν ακόμα λιγότερα για να το βγάλουν σε dx12 οπότε μάλλον θα το υιοθετήσουν όσο ποιο γρήγορα μπορούν. 

(Απλά μην περιμένετε τρελές αυξήσεις σε fps)   

Δημοσ.

Αναφέρεσαι στο async compute για το οποίο έγινε τόσος ντόρος τελευταία;

Ακόμα και η ίδια η amd μόνο 4 παιχνίδια μπορεί να δείξει σε τόσα χρόνια next gen που να το δουλεύουν.

Async_Games.png

και το μόνο παιχνίδι που υπάρχει για Η/Υ, το thief ,τρέχει μια χαρά και στην πράσινη,μάλιστα αν θυμάσαι όταν βγήκε το Thief και καμάρωνε η amd για το mantle η nvidia έβγαλε απλά νέο driver και είχε πάνω κάτω την ίδια βελτίωση.

Εγώ λέω να μεταφέρονται τα textures στην gpu παράλληλα ενώ η gpu κάνει άλλα πράγματα γιατί σε πολλά παιχνίδια τώρα τελευταία αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα.

(arkham knight/ryse/gtaV κτλ)

Εγώ αυτό θέλω να γίνει ,γιατί αυτό είναι που θα δώσει την μεγαλύτερη αισθητή διαφορά,θα παίζουν ομαλά τα παιχνίδια.

(1:40)

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=H1L4iLIU9xU#t=100

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...