Wardoxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Ειμαι Πειραια κεντρο και θελω να βαλω vdsl οταν κανω ελεγχο στο site του οτε δεν εχει διαθεσιμοτητα, αλλα σε κατι μαγαζια απο κατω μου εκανα εναν ελεγχο με το τηλεφωνο τους και εχουν διαθεσιμοτητα για 50mbps. Καλεσα στον οτε αλλα μου λενε δεν γινετε να βαλω vdsl δεν τους βγαζει διαθεσιμοτητα. Καμια ιδεα;
NikosKallithea Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Tι ιδεα δηλαδη αφου δεν εχεις vdsl στην περιοχη σου?
Wardoxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αυτο ειναι το θεμα δειχνει οτι εχει στην περιοχη μου εκτος για το τηλεφωνο μου.
nightguy Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αυτο ειναι το θεμα δειχνει οτι εχει στην περιοχη μου εκτος για το τηλεφωνο μου Αν τους πηρες και σου ειπαν οτι δεν γινεται δεν μπορεις να κανεις κατι να το αλλαξεις, παρα μονο υπομονη μεχρι να επεκταθει το σημα.Για τι χρηση το θελεις το vdsl,εχεις κατι συγκεκριμενο?
Wardoxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Το κατάστημα από κάτω μου έχει 30 vdsl σύνδεση. (εγώ είμαι στον 3ο για να σου δώσω να καταλάβεις) Όταν βάζω την διεύθυνση μου βγάζει διαθεσιμοτητα εως 50 vdsl.
grovolis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Το κατάστημα από κάτω μου έχει 30 vdsl σύνδεση. (εγώ είμαι στον 3ο για να σου δώσω να καταλάβεις) Όταν βάζω την διεύθυνση μου βγάζει διαθεσιμοτητα εως 50 vdsl. Είσαι σε εναλλακτικό πάροχο? Το μαγαζί κάτω είναι σε ΟΤΕ?
Wardoxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Είσαι σε εναλλακτικό πάροχο? Το μαγαζί κάτω είναι σε ΟΤΕ? Είμαι στον ΟΤΕ και το μαγαζί το ίδιο.
grovolis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Είμαι στον ΟΤΕ και το μαγαζί το ίδιο. Ίσως να περάσεις από κάποιο κατάστημα τότε σίγουρα θα βρεις λύση εφόσον στο κτήριο σου κάποιος έχει VDSL σίγουρα μπορείς και εσύ.
hackerW32 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 παρτους τηλέφωνο και πες τους οτι ειναι κουλοι ισως να παιρνεις απο αλλη γραμμη εσυ, ισως να εχει γίνει μαλακια στην καλωδίωση, ισως εκει στον οτε να πηνουν τιποτα περιεργο. δεν νομιζω να μπορεις να κανεις τιποτα παραπανω περα απο να τους το ξαναπεις για να το ελενξουν, εκτός εαν εχεις κανα γνωστο να ερθει απο κει να δει τι παιζει. 1
Wardoxx Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Έχω τρελαθεί σου λέω! μια μέρα έκατσα και τους έπερνα τηλέφωνο μέχρι το βράδυ μήπως και το σηκώσει κάποιος που ξέρει αλλά @@ Τους ρωτάω μήπως έχει κάποιο πρόβλημα στην καλωδίωση και μου λένε η μέτρηση δεν έχει να κάνει με την καλωδίωση. Το σηκώνουν κάτι ξινές συνεχεία με της ίδιες κλώσες μιλάω
l337 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Και ποιος σου είπε ότι είσαι αναγκαστικά στο ίδιο Α/Κ με τον από κάτω σου; Άλλη γραμμή εσύ, άλλη γραμμή ο από κάτω σου. Επίσης, καλά σου είπανε πως η ποιότητα της εσωτερικής (και όχι μόνο) καλωδίωσης δεν επηρεάζει την διαθεσιμότητα στο crm τους. Και τέλος το λήγω εδώ μη προσθέτοντας κάτι άλλο μιας και δεν ενδιαφέρεσαι για περαιτέρω λύση όταν μιλάς για "κλώσες" κλπ. Οπότε, καλό κουράγιο, περίμενε όταν με το καλό έρθει και για σένα.
hackerW32 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) βρηκαμε ποιον έβριζες στα τηλέφωνα Εκτός από άγνοια στο συγκεκριμένο θέμα βλέπω και κακή αίσθηση του χιούμορ Keep going.. μμμ καποιος ξυπνισε με νευρακια σημερα. ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΟΥ ΓΑΜΑΕΙ Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2016 από hackerW32 1
l337 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Εκτός από άγνοια στο συγκεκριμένο θέμα βλέπω και κακή αίσθηση του χιούμορ Keep going..
sphinxgr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πως είσαι σίγουρος πως ο απο κάτω έχει VDSL? Στο είπε ή το έχεις διαπιστώσει κάπως? Όταν λέμε ο απο κάτω, εννοούμε στην ίδια πολυκατοικία το μαγαζί του ισογείου ή ένα τετράγωνο πιο δίπλα?
l337 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 μμμ καποιος ξυπνισε με νευρακια σημερα. ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΟΥ ΓΑΜΑΕΙ [offtopic] Δεν ξύπνησα με αυτά απλά μου τα "φτιάξανε" στη δουλειά [/offtopic] 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα