jimakos234 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αποδοτικότερo από όλους τους AMD σήμερα, καλώς ή κακως Mε τα ίδια λεφτα 3
SpirosZ68 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 το budjet αναβάθμισης μου ειναι περιπου στα 600 ευρω αλλα η διαφορα που θελω να έχω ειναι εστω ενα 50% καλυτερης αποδοσης πανω σε βιντεο, ειδικα after effects οταν θα το χρειαζομαι αλλα γενικα δεν δουλευω τοσο video γενικα δεν εχω προβλημα ακομα και με το ηδη υπάρχον δουλευω απλα περισσοτερο το θελω να κανω video editing οταν θα το χρειαζομαι Για αυτο ειχα προτεινει απο μονος μου αυτην την λογικη CPU AMD FX-9590 4.7GHZ 8-CORE BOX 257.18 € Gigabyte Motherboard 990FXA-UD3 R5 (990 FX/AM3+/DDR3) 159,90 € Corsair CPU Cooler Hydro H60 High Performance 91,90 € TeamGroup Desktop RAM Vulcan 16GB Kit 2400Hz DDR3 103,90 € Συνολο 612,88 δεν παιζω παιχνιδια και δεν με ενδιαφερει απλα με την καρτα ηδη γραφικων που ηδη εχω θα ηθελα να βαλω μια ιδια η μια ακομα για να εχει περισσοτερη ισχυ με την παραπανω συνθεση που ηδη εχω βάλει... Καταλαβαινω οτι οι περισσοτεροι ειστε υπέρ της intel , σαφως ειναι καλυτερα αλλα και οι τιμες ειναι διπλασιες και δυσκολες εποχες παιδια...ψαχνω για μια οικονομικη αξιοπιστη λυση αναβαθμισης. ευχαριστω ολους σας εκ των προτερων!! Οπως ηδη θα προσεξες με το ποστ του Jimakos δεν ειναι καθολου διπλασιες οι τιμες σε ιντελ. Σου προτεινω το απο πανω σετ στο οποιο μπορεις κατα πασα πιθανοτητα να χρησημοποιησεις την μνημη που ηδη εχεις και να προσθεσεις μια ακομα ιδια και αντι για την καπως ακριβη ψυκτρα να βαλεις μια πιο οικονομικη μια που οι Intel επεξεργαστες δεν ειναι καλοριφερ οπως οι AMD. Ακομα και με μια Coοlermaster ΕVO 212 εισαι απολυτα καλυμενος. Αν πρεπει ντε και καλα να ψωνισεις απο e-shop αυτη τη στιγμη εχει σε προσφορα την λιγο καλυτερη 412 στα ιδια λεφτα με την 212 http://www.e-shop.gr/coolermaster-hyper-412s-p-PER.806760 Οσον αφορα τις καρτες γραφικων μην κανεις τιποτα. Μια χαρα σε καλυπτει αυτη που εχεις. Τις δυο καρτες γραφικων δεν τις εκμεταλευεται το After Effects οποτε τσαμπα θα μπεις στον κοπο. Οποτε με την πιο φτηνη ψυκτρα και με την υπαρχουσα μνημη που ηδη εχεις το συνολο σου βγαινει 537ευρω + το κοστος για μια ακομα DDR3 ιδια με αυτη που εχεις. Συνολο υπολογιζω 570-580ευρω Αν κανεις overclock τον επεξεργαστη μεινε στην ψυκτρα που σου προτεινε ο Jimakos Επισης μπορεις να πας ακομα και σε 1151 και να μεινεις εντος budget. Οι Skylake ειναι ακομα πιο κρυοι και αν δεν κανεις οverclock δεν χρειαζεσαι καν ψυκτρα. 2
jimakos234 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Επισης μπορεις να πας ακομα και σε 1151 και να μεινεις εντος budget. Οι Skylake ειναι ακομα πιο κρυοι και αν δεν κανεις οverclock δεν χρειαζεσαι καν ψυκτρα. Θα χρειαστεί μια, ο 6700Κ δεν έχει στοκ ψύκτρα
SpirosZ68 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Θα χρειαστεί μια, ο 6700Κ δεν έχει στοκ ψύκτρα Σωστος, το ειχα ξεχασει ο 6700 εχει ο 6700Κ οχι Οποτε μπορει ειτε να παει στον ακομα φτηνοτερο 6700 ειτε να μεινει στο 6700Κ και να βαλει και μια 212EVO (η την 412 της προσφορας)
sakinor Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εγω προτεινω αφου εισαι ηδη σε amd να παρεις κανα fx 8320/50 και να δωσεις τα υπολοιπα σε καμια r9 390
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα