kage Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 υποτιθεται εχεις ασφαλιστη(Aσφαλιστικοί Διαμεσολαβητές λεγονται ή ασφ.συμβουλοι οσοι εχουν παρει πιστοποιηση) να σου πει πως να κινηθεις ή να ασχοληθει αυτος...αλλιως κανεις ασφαλιση μεσω ιντερνετ να ρωτας μεσω τηλ ή σε φορουμ και να γλυτωνεις ισως καποιες δεκαδες ευρω.. 1.δεν γινεται να φυγεις απο νοσοκομειο μετα απο 3 μερες και να γραφει οτι δεν ειχες σωματικες βλαβες!!@@#,ειχες καποιες κακωσεις,θλασεις ετσι και αλλιως και επρεπε να γραφτουν.οπως και καποια διασειση!! πηγες σε νοσοκομειο ή κεντρο υγειας? πηγαινε φτιαξε το χαρτι...(κυριως αν πας δικαστικα) 2. για να πληρωθεις χαμενα ημερομισθια πρεπει να εισαι νομιμος αλλιως θα πληρωθεις με οτι εισαι δηλωμενος(χ ωρες καθε μερα ή μερικες μερες την βδομαδα κτλ) ή καθολου αν εισαι με μαυρα.. 3.βρισκεις αποδειξεις ταξι για τις ημερες που ξεκινησες δουλεια μεχρι να σου φτιαξουν την μηχανη...νομιζω ολες οι ασφαλιστικες/συνεργεια κτλ εχουν κανα 2ημερο που σου λενε αν δεν εχει φτιαχτει θα σου νοικιασουν αυτοκ./μηχανη... 4.για την μηχανη δεν εχεις εναν γνωστο με συνεργειο?πηγαινε και πες του το στορυ.. υπαρχουν 2 εναλακτικες αφου το δει ο πραγματογνωμονας(εσυ ή το συνεργειο κλεινει ραντεβου).δες τι σε συμφερει να κανεις πριν ερθει ο πραγματογνωμονας!! 5.δεν εχεις νομικη προστασια οποτε τον δικηγορο και τις παραστασεις(50-100ε για αναβολες) θα πρεπει να τις πληρωσεις εσυ..θα λεγα κοντα στα 500ε(κανενα δικαστηριο δεν θα σου δωσει οσα εδωσες στον δικηγορο).αν δεν εχεις γνωστο δικηγορο ρωτα την ασφαλιστικη σου...(ποτε ξανα χωρις νομικη προσταστια αν δεν εχεις ηδη καποιον free δικηγορο)
discoboyminimal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 1) πηγα σε νοσοκομειο. 2) δουλευω κανονικα, 8ωρο. 3) εχω αυτοκινητο για να μετακινουμε , οποτε δεν χρησιμοποιησα ουτε ταξι ουτε ενοικιαζομενο οχημα. 4) περιμενω πραγματογνωμονα μου λεει ο ασφαλιστης μου , και μετα παω συνεργειο την μηχανη. το ιδιο μου ειπε και το μαστορι στο συνεργειο. πρωτα να ερθει ο τυπας και μετα θα δουμε την μηχανη. really i d k
alkis13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Να πας το κινητό σε μια αντιπροσωπεία και να τους πεις να σου γράψουν μια προσφορά για το πόσο κοστολογείτε η επιδιόρθωση του. Αν χρήζει επιδιόρθωση, αν δεν χρήζει να σου γράψουν ότι δεν χρήζει επιδιόρθωση. Και να πας ένα συγκριτικό χαρτί (κάνε print screen από το skroutz), πόσο κοστολογείτε η αγορά νέου (ίσως να στο κάνουν στην αντιπροσωπεία αυτό). Το ίδιο ευαγγέλιο με το laptop. Μπορείς να πας και σε μαγαζί ιδιώτη αρκεί να μπορεί να σου κάνει μια εκτίμηση.Έπειτα τα καταθέτεις στην ασφαλιστική του άλλου (ή στην δικιά σου αν σου αναλάβει αυτή τις αποζημιώσεις και τα βρει αυτή μετά με την άλλη), ώστε να τους ενημερώσεις για το ποσό που ζητάς με στοιχεία. Έπειτα αν δεν βγει άκρη κίνησε δικαστικώς και θα δικαιωθείς κάποτε. Έστω ότι πας σε δίκη. Ο δικαστής θα θέλει έναν πραγματογνώμονα να του πει τι κοστίζει το κάθε τι και αν έχρηζε αντικατάστασης. Αν τα έχεις έτοιμα, είναι προς όφελος σου. (πχ, για αποζημιώσεις αυτοκινήτου/μηχανής, ανοίγουν το car.gr ή το autotriti και αποφασίζουν, συνήθως στην ελάχιστη τιμή). Αν η εταιρία που θα σε αποζημιώσει λέγεται ΜΙΝΕΤΤΑ,GROUPAMA,ίσως και Ευρωπαική Πίστη, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα, αν δεν λέγεται, άρχισε να τρέχεις. Όσο για σωματικές βλάβες χωρίς κράνος, καλύπτεσαι για τα πάντα εκτός το κεφάλι. (σε αντίθεση με το αμάξι που χωρίς ζώνη δε καλύπτεσαι για τίποτα). Αν βρεις τα σκούρα η ώρα ενός δικηγόρου κοστίζει 60€ περίπου και μπορεί να σε συμβουλεύσει. Καλή ανάρρωση και πάντα κράνος και ας πήγαινες με 5χλμ/ω. 1
fotaras13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) ομακαρι να μην ειχαμε την νοωτροπια του ελληνα..γιατι εγω αυτην εχω. ξερεις μεσα στο χωριο , για 2 λεπτα δρομο , λες τι μπορει να γινει προσεχω..και να που δεν σωνεται καμια φορα η κατασταση.\ Και επειδή πας για 2 λεπτά τι έγινε; Εδώ άλλοι το βρήκαν το κακό κάτω από το σπίτι τους ή στην αυλή τους... Ανωριμότητα φίλε, δόξα το Θεό να λες που είσαι καλά και απο δω και πέρα ποτέ χωρίς κράνος. Kακώς υπάρχει αυτή η νοοτροπία αυτή είναι ουσιαστικά που κλείνει σπίτια με τραγικό τρόπο. Για μένα είτε πάω στο φούρνο 500 μέτρα απόσταση με το αμάξι μου είτε πάω ταξίδι 300 χιλιόμετρα πρώτο πράγμα που κάνω όταν μπω στο αμάξι είναι να βάλω ζώνη. Αν και δεν οδηγώ μηχανή από φόβο κυρίως, ανατριχιάζω στην ιδέα να ανέβω πάνω και να μη βάλω κράνος... Και ας κάνω μόνο το γύρω του τετραγώνου... Γιατί για να κάνεις απόσταση χιλιομέτρων με μηχανή η αυτοκίνητο χωρίς κράνος ή ζώνη πρέπει να σαι και λίγο στοκος εκτός από άμυαλος... Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2016 από fotaras13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα