Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ετσι το εχω απορεια.

ο καθενας λεει το μακρυ και το κοντο του. ουτε ο ασφαλιστης μου δεν γνωριζει καλα καλα (ειπε θα το ψαξει ΧΑ)

εχω την εξης ερωτηση ,

ειχα πριν λιγες μερες ενα τροχαιο (μηχανη) και κουβαλουσα μαζι μου ενα λαπτοπ και το κινητο μου.

στο λαπτοπ εσπασε η οθονη και στο κινητο λυγισε ολη η πλατη του. (iphone 6 doesnt bend...you know)

(με τρακαρε αλλος και το παραδεχτηκε στην καταθεση του)

οταν θα ερθει ο πραγματογνωμονας για την μηχανη , να του πω και γι αυτα τα 2? υπαρχει περιπτωση να αποζημιωθω?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καταστραφέντα Προσωπικά Είδη

Στην περίπτωση που, λόγω του σύγκρουσης που προήλθε από το τροχαίο συμβάν, καταστράφηκαν προσωπικά σας είδη κι αντικείμενα, όπως ρούχα (μπουφάν, παντελόνι, παπούτσια, γυαλιά ηλίου ή μυωπίας, κράνος), αλλά και κινητό, ρολόι, ακόμη και κάποιο κόσμημα, μπορείτε να ζητήσετε να αποζημιωθείτε σύμφωνα με την εμπορική αξία που είχαν τα προσωπικά σας είδη κι αντικείμενα κατά τη στιγμή της σύγκρουσης. Η καταστροφή προσωπικών ειδών κι αντικειμένων είναι πολύ συχνή στην περίπτωση που στο τροχαίο ατύχημα εμπλέκεται μοτοσικλέτα.  

Δημοσ.

εφυγα νοσοκομειο κατευθειαν, και ακομα δεν με φωναξαν για καταθεση.

οποτε δεν εχω εμπλακη καν με αστυνομια και χαρτουρα.

το δηλωνω και αυτο?

Δημοσ.

Ενας γνωστος μου παντως που ειχε σοβαρο τροχαιο (σε αμαξι φιλου μεσα και χτυπησε πολυ ασχημα) ακουσα πως θα γινει δικη για πολλα χιλιαρικα και επισης ο,τι αποδειξεις βρισκει τωρα (κινητα, λαπτοπ, ακομα και playstation) απο φιλους κ δικα του τα δηλωνει πως καταστραφηκαν στο ατυχημα και θα παρει την αξια αγορα τους πισω.

Ολα αυτα θα τα πληρωσει η ασφαλιστικη του οδηγου αν θυμαμαι καλα.

Καλα εισαι ρε μλκ?

Δημοσ.

εφυγα νοσοκομειο κατευθειαν, και ακομα δεν με φωναξαν για καταθεση.

οποτε δεν εχω εμπλακη καν με αστυνομια και χαρτουρα.

το δηλωνω και αυτο?

Εννοείται να το δηλώσεις και από κει και πέρα θα το κρίνουν οι αρμόδιοι.

Φαντάζομαι οτι θα ισχύει αποζημίωση αν αποδειχτεί ότι η καταστροφή τους προήλθε από τον άλλο. Δλδ αν εσύ είχες το λάπτοπ στο τιμόνι (λέω τυχαία τώρα) πιθανόν να μη δικαιούσαι αποζημίωση.

Αυτά τα ξέρει ο πραγματογνώμονας και η ασφαλιστική σου να στα πει.

Δημοσ.

οποτε λες πρεπει να παω αποδειξεις για το λαπτοπ κ το iphone..

ολα καλα ,μικρο το κακο. δεν ετρεχα παλι καλα. μες το χωριο που λες , πεταχτηκε ενα αυτοκινητο απο το αντιθετο ρευμα μπροστα μου και μου εκοψε τον δρομο κανονικα. δεν υπηρχε χρονος για τιποτα. 3 μερες νοσοκομειο , προληπτικα

**

την τσαντα με το λαπτοπ την ειχα στην πλατη. το κινητο μες την τσεπη απο το μπουφαν.

• Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς έζησες. Είναι αυτό που λέω στους οδηγούς μοτοσυκλέτας ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συναντήσεις ειδικά στους ελληνικούς δρόμους. Οι μηχανές έχουν καταντήσει μια νεκροφόρα με δυο ρόδες.

Δημοσ.

Ευτυχώς έζησες. Είναι αυτό που λέω στους οδηγούς μοτοσυκλέτας ότι δεν μπορείς να ξέρεις τι θα συναντήσεις ειδικά στους ελληνικούς δρόμους. Οι μηχανές έχουν καταντήσει μια νεκροφόρα με δυο ρόδες.

Πολυ χαλια η κατασταση στην Ελλαδα με τα ατυχηματα..τα ΙΧ και κυριως τα λεωφορεια παραβιαζουν κοκκινα αβερτα χωρις να τους ενδιαφερει τι ερχεται και τι φευγει.

Δημοσ.

Δεν ήξερα οτι οι ασφαλιστικές αποζημιώνουν και για αντικείμενα εντός του μέσου ή πάνω στον οδηγό.

Καταστραφέντα Προσωπικά Είδη
Στην περίπτωση που, λόγω του σύγκρουσης που προήλθε από το τροχαίο συμβάν, καταστράφηκαν προσωπικά σας είδη κι αντικείμενα, όπως ρούχα (μπουφάν, παντελόνι, παπούτσια, γυαλιά ηλίου ή μυωπίας, κράνος), αλλά και κινητό, ρολόι, ακόμη και κάποιο κόσμημα, μπορείτε να ζητήσετε να αποζημιωθείτε σύμφωνα με την εμπορική αξία που είχαν τα προσωπικά σας είδη κι αντικείμενα κατά τη στιγμή της σύγκρουσης. Η καταστροφή προσωπικών ειδών κι αντικειμένων είναι πολύ συχνή στην περίπτωση που στο τροχαίο ατύχημα εμπλέκεται μοτοσικλέτα.

Οπότε θα αρχίσει το πατιρντί μετά, με το να προσπαθήσουν να απομειώσουν την αρχική εμπορική αξία αγοράς του κάθε αντικειμένου λόγω χρόνου χρήσης για να πληρώσουν λιγότερα κτλ. Πάντως δεν χάνεις τίποτα να δηλώσεις την καταστροφή τους.

Δημοσ.

Μπα εφοσον πηγε νοσοκομειο και εχει γνωματευση τα περι αστυνομιας μπαινουν σε 2η μοιρα.ετσι και αλλιως μονο καταγραφη κανουν..

Ξεχνα τον ασφαλιστη σου γιατι μαλλον δεν το χει και παρε την φροντιδα ατυχηματος...ωστε να παρεις νουμερο υποθεσης-φακελου

Νομικη προστασια ειχες στο συμβολαιο;

Δημοσ.

Μπα εφοσον πηγε νοσοκομειο και εχει γνωματευση τα περι αστυνομιας μπαινουν σε 2η μοιρα.ετσι και αλλιως μονο καταγραφη κανουν..

Ξεχνα τον ασφαλιστη σου γιατι μαλλον δεν το χει και παρε την φροντιδα ατυχηματος...ωστε να παρεις νουμερο υποθεσης-φακελου

Νομικη προστασια ειχες στο συμβολαιο;

Νομιζω ότι αυτή η εστω τυπικη καταγραφη από την Τροχαια είναι απαραιτητη.

Δημοσ.

Σε αποζημιώνουν κανονικά, αλλά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σου βγάλουν την πίστη.

Μην κάνεις πίσω.

Αν έχεις υπομονή πήγαινε δικαστήριο.

Επίσης παίζει να σου τα ζητήσουν, οπότε μην τα πετάξεις.

Ελπίζω να φόραγες κράνος.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...