Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βεβαιώσου ότι είναι τικαρισμενο το maximum memory

Ότι λέει εδώ ο Δημήτρης και κάνε το εξής. Βάλε μια τιμη π.χ. 1000. Πάτα οκ και στη συνέχεια apply. Θα σε ρωτήσει αν θες επανεκκίνηση. Κάνεις λοιπόν επανεκκίνηση. Μόλις μπαίνεις win και μπαίνεις πάλι σε αυτή την καρτέλα και απλά τσεκάρεις το maximum memory. Ανέβηκε τότε το ποσό της μνήμη από το 1.89?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το έκανα. Προσπάθησα έτσι. Έβαλα τιμή το 1000 και όταν το άνοιξα μου έλεγε ότι σε χρήση είναι 0.99gb. Βάζω 4096, το ανοίγω και μου λέει 1.89gb σε χρήση. 

Δημοσ.

Το έκανα. Προσπάθησα έτσι. Έβαλα τιμή το 1000 και όταν το άνοιξα μου έλεγε ότι σε χρήση είναι 0.99gb. Βάζω 4096, το ανοίγω και μου λέει 1.89gb σε χρήση. 

Όταν το ανοίξεις δεν σου είπα να βάλεις 4096 αλλά απλά να τσεκάρεις το κουτάκι. Θα το βάλει μόνο του. Με το που τσεκάρεις και πατήσεις οκ και στη συνέσχεια apply θα σου ζητήσει πάλι επανεκκίνηση και θα την κάνεις. Κανά 2-3 φορές που δει τέτοιο πρόβλημα (συνήιως μετά από πρόσθεση μνήμης ή γενικά αλλαγή μνήμης) το έχω λύσει με αυτό τον τρόπο.

Δημοσ.

Επισης αν και το θεωρω απίθανο να δώσει λύση δοκίμασε να αυξησεις τη virtual memory σε 4GB.

Θεωρώ αρκετά πιθανο το σενάριο η μητρική και το Bios να υποστηριζουν dimm μεχρι 2GB που είναι και το λογικό μιας και μαλλον δεν υπηρχαν dimm των 4 όταν το αγόρασες. Σε αυτήν την περίπτωση τυχερός είσαι που κανει boot το συστημα. Αν αυτό είναι το πρόβλημα τότε το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να δεις αν υπάρχει πιο πρόσφατη έκδοση για Bios

Δημοσ.

Ενεργοποίησε στο BIOS το memory remapping feature. Ποιο είναι το μοντέλο του λάπτοπ; Μήπως υπάρχει κάποιο chipset limitation (per slot?);; Δοκίμασε ένα memtest86+ και πες μας.

Δημοσ.

Με συγχωρείς αλλά αλλιώς τρέχει ένας υπολογιστής με δυνατό επεξεργαστή, ssd κλπ και αλλιώς ένα λάπτοπ της πλάκας και celeron επεξεργαστή.

Εχω σταθερό με pentium g3220 διπύρηνο και τρέχει μια χαρά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...