Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αναβάθμισα την καημένη την μνημούλα στο λάπτοπ και απο 2gb έβαλα 4gb (1 μνήμη μόνο). Ο υπολογιστής την διαβάζει στο bios κανονικά ως 4gb. Όμως ο υπολογιστής χρησιμοποιεί μόνο 1,89gb όσα και πρίν. Το λειτουργικό είναι windows 7 32bit και το "μηχάνημα" είναι ένα λάπτοπ lenovo.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δες και κάποια βήματα εδώ. Βεβαιώσου πως έβαλες σωστά τη νέα ram.

Το διάβασα αλλά δεν βοήθησε σε κάτι. Την ραμ την έβαλα σίγουρα σωστά γιατί μου την διαβάζει κανονικά και στο bios και στον υπολογιστή μου. 

Βαλε 64bit windows και θα σου διαβαζει ολη την μνημη.

64bit με 4gb ram;; Δεν νομίζω. Αν είχα 6 ή 8gb τότε θα έβαζα 64αρια που είναι πιο "βαριά"

Δημοσ.

Το διάβασα αλλά δεν βοήθησε σε κάτι. Την ραμ την έβαλα σίγουρα σωστά γιατί μου την διαβάζει κανονικά και στο bios και στον υπολογιστή μου. 

64bit με 4gb ram;; Δεν νομίζω. Αν είχα 6 ή 8gb τότε θα έβαζα 64αρια που είναι πιο "βαριά"

Ε ναι ρε παιδιά με 4 gb ram έχω 64αρια 10αρια και τρέχουν μια χαρά. Μη λέμε και ότι θέλουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Με συγχωρείς αλλά αλλιώς τρέχει ένας υπολογιστής με δυνατό επεξεργαστή, ssd κλπ και αλλιώς ένα λάπτοπ της πλάκας και celeron επεξεργαστή.

Δημοσ.

Προσπάθησε αυτό:

στο search γράψε msconfig και επέλεξε το

πάνε εκεί που λεει boot

επέλεξε το advanced options

βεβαιώσου ότι το maximum memory δεν είναι μαρκαρισμένο, κι αν είναι ξεμάρκαρε το και θα την αναγνωρίζει όλη 

Δημοσ.

τα 32bit μεχρι 3,2gb βλεπουν , για 4gb φυσικα και θα βαλεις 64bit

Λάθος. Τα 32bit βλέπουν μέχρι 4. Στην πράξη μάλλον το πιο πολύ που θα δεις το PC να σου λέει πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι 3.5 . Δεν το λέω στην τύχη γιατί έτσι είναι στο δικό μου. Σε άλλους μπορεί να είναι 3.2 αλλά αυτό δεν καθιστά αληθή την πρόταση "τα 32bit μεχρι 3,2gb βλεπουν"

Δημοσ.

Λάθος. Τα 32bit βλέπουν μέχρι 4. Στην πράξη μάλλον το πιο πολύ που θα δεις το PC να σου λέει πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι 3.5 . Δεν το λέω στην τύχη γιατί έτσι είναι στο δικό μου. Σε άλλους μπορεί να είναι 3.2 αλλά αυτό δεν καθιστά αληθή την πρόταση "τα 32bit μεχρι 3,2gb βλεπουν"

Και επειδή έτσι είναι στο δικό σου τότε ισχυει για όλα οκ, τα άλλα 500mb ας πάνε άχρηστα ε?

όσοι έχετε 4gb βγάλτε τα 64bit και βάλτε 32

Δημοσ.

Και επειδή έτσι είναι στο δικό σου τότε ισχυει για όλα οκ, τα άλλα 500mb ας πάνε άχρηστα ε?

όσοι έχετε 4gb βγάλτε τα 64bit και βάλτε 32

Που ακριβως προέτρεψα κάποιον να μη βάλει 64bit; Που ακριβώς είπα πως ό,τι ισχύει στο δικό μου ισχύει σε όλα; Είπα πως η πρόταση σου δεν είναι ακριβής.

Δημοσ.

τα 32bit μεχρι 3,2gb βλεπουν , για 4gb φυσικα και θα βαλεις 64bit

Ναι αλλά το δικό μου βλέπει 1,89gb.

Προσπάθησε αυτό:

πάνε εκεί που λεει boot

βεβαιώσου ότι το maximum memory δεν είναι μαρκαρισμένο, κι αν είναι ξεμάρκαρε το και θα την αναγνωρίζει όλη 

Το διάβασα στο λινκ που παράθεσε ένα μέλος πιο πάνω και το έκανα αλλά δεν...

Δημοσ.

Ναι αλλά το δικό μου βλέπει 1,89gb.

Το διάβασα στο λινκ που παράθεσε ένα μέλος πιο πάνω και το έκανα αλλά δεν...

Προσπάθησε αυτό:

πάνε εκεί που λεει boot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...