Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι έχει διαφορά το Μ2 με το Μ4 ... τώρα το είδα . Μείωσε λίγο τα ερωτηματικά σου ένα θα έφτανε να το διορθώσω.

Μην τρελένεσε τόσο εύκολα ... κρίμα είναι !

Εγώ πάντως με την Ζ170 Gaming 3 μια χαρά τρέχω τις 3200 τις G.Skill πολύ πριν τις βάλει στο site η εταιρεία .

Το συμπερασμα απο αυτο που λες ειναι οτι η Gigabyte Z170 Gaming 3 δουλευει με τις G.Skill 3200 που εχεις εσυ.  Οχι οτι οι μνημες που προτεινες θα δουλεψουν με την εν λογω μητρικη.

Και εν πασει περιπτωσει εγω πολυ δυσκολα θα αγοραζα μνημες 3200ΜΗΖ οταν η μαμα εταιρια εχει δοκιμασει 28 διαφορετικες απο τα 3200ΜΗΖ και πανω και δεν εχει βρει ουτε μια που να δουλευει σε 2 slots.

Πιθανον απο τοτε που βγηκε η μητρικη μεχρι σημερα να εχουν βγει και μνημες που δουλευουν σε αυτην. Αν θελει ο φιλος μας να δοκιμασει να βρει ποιες ειναι, ολα καλα. Ας αρχισει να δοκιμαζει και να μας πει κι εμας.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είπα ότι μπέρδεψα τους 2 κωδικούς . Το καταλάβαμε ? Γιαυτό είναι  τα Forum, για να διορθώνουμε τα κακώς κείμενα, δικά μας και άλλων. Χαλαρά λοιπόν , γράφουμε, χτίζουμε και βγαίνει συμπέρασμα. 

Δεν έβγαλα συμπέρασμα βάση της δικής μου μητρικής, αυτό είναι δική σου ερμηνεία.

Απλά αναφέρω τι έκανα εγώ. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.

Στην δική μου μητρική η επιλογές είναι πολύ περισσότερες σχετικά με τις μνήμες που έχει τσεκάρει η εταιρεία.

Στα site των εταιρειών υπάρχουν οι συμβατές μνήμες . Όποιος θέλει να είναι 100% σίγουρος να ακολουθήσει αυτή την συνταγή.

• Like 1
Δημοσ.

καλο αυτο ειναι σιγουρο οτι παιζουν και θα παιζουν εκτος λιστας ή με το καιρο θα παιζουν καποιες απο καποιο bios και πανω

ειναι μεγαλη βοηθεια συγκεκριμενες συνθεσεις να λεγονται οτι παιζουν

σε τι επεξεργαστη τρεχει?

Δημοσ.

ρωτησα γιατι διαβαζοντας αρκετα δυο μερες παρατηρησα οτι σε μεγαλους επεξεργαστες ενημερωναν με συχνοτητες 3200 οτι παιζαν

παντως τροφη για σκεψη ιδιαιτερα σε matx παραδειγμα αυτην https://www.skroutz.gr/s/8017893/Gigabyte-Z170MX-Gaming-5-rev-1-0.html?keyphrase=GIGABYTE+GA-Z170MX υπαρχουν θεματα ασυμβατοτητες εκπληξεις σε μεγαλα ποσοστα

το θεμα μου δεν ειναι να φτιαξω ενα συστημα να παει 600 ευρω χωρις καρτες η οτι αλλο με τη προοπτικη ολων των τεχνολογιων των τελευταιων αλλα να δουλευουνε κι ολας!δε ξερω μεχει καπως απογοητευση η επιλογη καλη μητρικη μνημες,,,

Δημοσ.

Αν πας σε μνημες μεσα απο την Memory support list της μητρικης δεν θα εχεις κανενα θεμα. Πραγματικα δεν βλεπω το λογο να θες να πας ξυπολυτος στ αγκαθια και να παρεις μνημες που δεν θα ειναι 100% επιβεβαιωμενο οτι θα δουλευουν.

Δημοσ.

το eshop ΄΄μου εκανε΄΄ και προσφορα,,, :-D

ειμαι στο ψαξιμο παντως και θα ενημερωσω γιατι οποια πορτα χτυπαω ολο και κατι μαθαινω,οχι παντα ευχαριστο

μου ειπαν μετα απτο πασχα για την ελληνικη αγορα οτι θα υπαρξουν πιο πολλες επιλογες,μαλλον θα περιμενω

τι γνωμη εχετε γιαυτην?

https://www.skroutz.gr/s/7321820/MSI-Z170A-PC-MATE.html

ειναι η φθηνοτερη που εχω δει σε πολλες λιστες συμβατοτηας για μνημες σε oc 3200

post-234625-0-34007700-1459811112_thumb.jpg

Δημοσ.

Για τις MSI δεν ξερω να σου πω (δεν τις προτιμω αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι κακες) αλλα οι Trident ειναι απο τις μνημες που παιζουν στις περισσοτερες Ζ170. Ειναι ακριβες αλλα στα 105ευρω δεν ειναι ασχημα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...