Προς το περιεχόμενο

DSL E-L-E-O-S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω κάνει μία ωραιοτάτη αίτηση στον πΟΤΕ, για ADSL, ταχύτητας 384/128. Εδω και ένα μήνα!!! 26 ημέρες για την ακρίβεια. Παίρνω λοιπόν χθές την εξυπηρέτηση πελατών :shock: του πΟΤΕ, κατά κόσμον 134, και τους ρωτάω προς τί η καθυστέρηση :?: Η απάντηση είναι ότι δεν ξέρουμε τίποτα πάρτε τους τηλέφωνο σε ένα νούμερο που μου δώσανε. ΄Τους ρωτάω ευγενικότατα..."Εγώ θα τους πάρω τηλέφωνο;" Η απάντηση, εξίσου ευγενική..."Μάλιστα, εσείς". Λέω από μέσα μου εντάξει, στο Ελλαδιστάν είσαι βάλε νερό στο κρασί σου φίλε Έλληνα και πάρε τους τηλέφωνο. Εννοείται ότι το τηλέφωνο που μου έδωσαν είναι μόνο για πρωινές ώρες και μόνο για καθημερινές...

Παίρνω λοιπόν σαν καλός άνθρωπος τηλέφωνο σήμερα, και μου γράφει το τηλεφωνάκι...Number Busy. Μάλιστα σκέφτομαι, θα είναι πολλοί που τους πιάσανε κορόιδο και θα μιλάει. Ξαναπροσπαθώ μετά από δέκα λεπτά τίποτα. Συγκρατούμαι. Να μη σας τα πολυλογώ, πήρα άλλες πέντε φορές και τα ίδια. Του παίρνω λοιπόν και σήμερα να τους ενημερώσω, και αντίς της ευεγενεστάτης χθεσινής υπαλλήλου πέφτω σε μία αγενεστάτη, παντελώς άσχετη, κλασσική υπάλληλο Ελληνικού Δημοσίου.

-"Μα κυρία μου σας λέω την αίτηση την έχω κάνει εδώ κι ένα μήνα".

-"Όλοι έτσι λένε, περιμένετε και λίγο"

-"Μα σας λέω την αίτηση την έχω κάνει εδώ κι ένα μήνα και το τηλέφωνο που μου δώσατε δεν απαντάει. Μήπως θα μπορούσατε να ειδοποιήσετε εσείς (προφανώς εννοούσα τον πΟΤΕ και την "εξυπηρέτηση πελατών" του") το συνεργείο;

-"Τι δουλειά έχω εγώ με αυτούς"

-(Αρχίζει να μου στρίβει)"Μα, ίδια εταιρεία δεν είστε;"

-"Ναι βρε άνθρωπε, αλλά αυτοί είναι τμήμα DSL" (η συζήτηση παρατίθεται αυτολεξί για να γίνει πιο κατανοητό το επίπεδο της υπαλλήλου)

-"Και τι προτίνετε να κάνω τώρα;"

-"Να περιμένετε, όπως άλλοι 4000 που έχουν κάνει αίτηση"

-"Μα ήδη περιμένω ένα μήνα"

-"Ένα μήνα, δύο μήνες, τρεις μήνες, ανάλογα με την διαθεσιμότητα στην περιοχή σας"

-"Μα, όταν έκανα την αίτηση, και ζήτησα να πληρώσω τα 200 ευρώ (πήρα και μόντεμ και εγκατάσταση πΟΤΕ) μου είπατε ότι σε 20 μέρες το αργότερο θα είμαι στο Ίντερνετ."

-"Αυτό δε σας το είπα εγώ. Περιμένετε δυο βδομαδούλες ακόμα και βλέπουμε"

-"Με συγχωρείτε, αυτό το λέτε service;"

-"Εγώ τι να σας κάνω. Έτσι δουλεύουμε."

-" Με συγχωρείτε, αυτό δεν είναι service αυτό είναι γράψιμο."

Κι έκλεισα πανηγυρικά το τηλέφωνο, βρίζοντας και βλασφημόντας, πατρίδα και Δημόσιο.

Σας παραθέτω αυτή την ιστοριούλα, βγαλμένη απ'τη ζωή που θα λέγανε και στην τηλεόραση, έτσι ώστε να σας οπλίσω με υπομονή και επιμονή στον αγώνα για εκσυγχρονισμό των τηλεπικοινωνιών.

Θα ήθελα όμως να σας ρωτίσω τα εξής:

Μπορώ να πάρω μόνος μου το μόντεμ και να κάνω την εγκατάσταση μόνος μου; Ποίο μόντεμ και από που; Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία στην εγκατάσταση;

Απο φορείς ποιος είναι ο καλύτερος;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

[/i]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάνε τον κόπο να διαβάσεις διάφορα που έχουν γραφτεί και θα βρεις πληροφορίες γιά αυτά που ρωτάς.

Εγώ είχα κάνει αίτηση όταν ακόμη η αγορά modem ήταν (θεωρητικά) υποχρεωτική. Δεν πήρα modem, έκανα μόνος μου την εγκατάσταση και σε 10 ημερολογιακές μέρες είχα internet. Όταν είχα κάνει την αίτηση, μου είχαν πει από τον ΟΤΕ ότι η ενεργοποίηση αργεί πολύ (σίγουρα δεν εννοούσαν 10 μέρες).

Α, και κάτι άλλο. Αν θέλετε να γίνει η δουλειά, ξεχάστε το 134 και πηγαίνετε σε ένα κατάστημα του ΟΤΕ. Εκεί είναι πολύ πιό ευγενικοί και εξυπηρετικοί (συνήθως) γιατί όλα αυτά που γράφεις πιό πάνω λέγονται μόνο από το τηλέφωνο ;)

cvaix μπορεί να φταίει το ότι επέλεξες εγκατάσταση από ΟΤΕ και το συνεργείο να μην προλαβαίνει, αν ήμουν στην θέση σου θα ακύρωνα την αίτηση στην αγενή υπάλληλο του 134 και θα πήγαινα να κάνω μια καινούργια σε κατάστημα του ΟΤΕ χωρίς εγκατάσταση και μόντεμ.

Πάντως,ρε παιδιά, εμένα μου παρείχαν adsl από 29 Οκτωβρίου και το πληροφορήθηκα μόλις εχθές (3/12) αφού πήρα στο 134 για να μάθω τι γίνεται με την αίτηση που είχα υποβάλλει (lol!!!!). Πιστεύω όμως ότι κανονικά θα έπερεπε να ειδοποιηθώ. Τρέχω τώρα ν' αγοράσω σπλίττερ και μοντεμ κι από αύριο βουρ για γρήγορο ιντερνέττι....!!!!!!!

cvaix tha sou po perastika , einai treleoi autoi oi pOTEtzhdes.

Phga shmera na plhroso to logariasmo adsl+thlefonou kai htan enas pelaths pou ithele mia port ISDN gia adsl. Pio htan to periergo htan h teleutaia(proekypse adeia giati kapios pelaths eixe perasei diplh aithsh gia na einai sigouros ISDN + PSTN kai telika ithele mono mia) alla autos htan 3os sthn seira kai prospathouse na mpei sfhna.Na uperkerasei thn anamonh.

ASTA BRASTA kai legane(OTE) oti den tha exei zhthsei h yphresia.

Sou proteino EGGRAFH DIAMARTYRIA me koinopoihsh se yphresies prostasias katanaloton (toulaxisto gia na sou dosoun mia @@mhmenh hmeromhnia egatastshs-energopoihshs).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...