Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

10 λεπτά κήρυγμα?

χαχαχαχ

Απαράδεκτοι, Μεν και δεν, 50 - 50 και άλλες....:D

Η αλήθεια πάντως είναι ότι από αυτές που έχετε βάλει δεν έχω δει καμία οπότε δεν μπορώ να πω αν είναι καλύτερες...πιθανό να είναι, αλλά το θέμα είναι για αυτές που έχουμε δει μόνο :)

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

5 σειρές και χωρίς κατηγορίες? Δεν φτάνουν αλλά θα προσπαθήσω...

Band of Brothers (Το Pacific αρκετά κατώτερο οπότε εκτός)

Rome

The Wire

West Wing

Sopranos

(BB δεν βάζω γιατί σταμάτησα στην 2η season, κάποτε θα το τελειώσω

6 Feet Under δεν έχω δει ακόμα, ούτε Oz)

Στα backups:

Sherlock

Boston Legal

House of Cards

BSG

Newsroom

• Like 1
Δημοσ.

Απαράδεκτοι, Μεν και δεν, 50 - 50 και άλλες.... :D

Η αλήθεια πάντως είναι ότι από αυτές που έχετε βάλει δεν έχω δει καμία οπότε δεν μπορώ να πω αν είναι καλύτερες...πιθανό να είναι, αλλά το θέμα είναι για αυτές που έχουμε δει μόνο :)

!!!

Πως μπορεις να θεωρείς τους "απαράδεκτους" κατώτερους από τα σκουπίδια που έβαλες στο τοπ 5 ? :D

• Like 1
Δημοσ.

!!!

Πως μπορεις να θεωρείς τους "απαράδεκτους" κατώτερους από τα σκουπίδια που έβαλες στο τοπ 5 ? :D

Δυσκολεύτηκα να κάνω τη λίστα είναι η αλήθεια...από εκείνη την εποχή προτίμησα τους αυθαίρετους που τους θεωρώ καλύτερη σειρά :)

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα σίγουρα:

1. Game of Thrones

2. Simpsons

3. Friends

Θα ήθελα να βάλω στην 5άδα και Scrubs, Dexter, Lost, αλλά λες "καλύτερες σειρές", όχι "αγαπημένες", οπότε πρέπει να προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός.

Χμ...

4. Louie

5. Spaced

Αλλά παραδέχομαι ότι υπάρχουν πολλές καλές (φαντάζομαι) σειρές που δεν έχω δει: Carnivale, Flight of the Conchords, Breaking Bad, Sopranos, The Wire, House of Cards είναι όλες σειρές που φαίνονται πολύ ενδιαφέρουσες και θέλω να δω στο μέλλον.

Έτσι είναι όμως αυτές οι λίστες. Πολλοί εδώ δεν έχουν δει Game of Thrones. Όλοι αυτοί που δεν το έχουν στην 5άδα τους ας πούμε, γιατί άλλη εξήγηση δεν υπάρχει (αστειεύομαι φυσικά).

Δημοσ.

Έτσι είναι όμως αυτές οι λίστες. Πολλοί εδώ δεν έχουν δει Game of Thrones. Όλοι αυτοί που δεν το έχουν στην 5άδα τους ας πούμε, γιατί άλλη εξήγηση δεν υπάρχει (αστειεύομαι φυσικά).

Δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μπορεί να τελειώσει έτσι, όλα παίζουν:

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν έχει τελειώσει ακόμα. Μπορεί να τελειώσει έτσι, όλα παίζουν

Ας τελειώσει όπως θέλει. Δεν γίνεται να αναιρεθούν τα όσα εκπληκτικά και μοναδικά κατάφερε μέχρι τώρα. Κρίμα θα ήταν, βέβαια, αλλά πραγματικά αυτή η σειρά παίζει σε άλλο επίπεδο.

Δημοσ.

Αν και η δική μου λίστα είναι πολύ περιορισμένη (δεν βλέπω πολλές ενώ δεν έχω δει αρκετές καραμπινάτες ακόμα όπως breaking bad) θα βάλω εδώ χωρίς απαραίτητα να είναι η σειρά αυτή. 

1. X-Files

2. Game of thrones

3. True Detective

4. House MD

5. Married with children 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...