Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1. Breaking Bad

2. Seinfeld

3. Deadwood

4. Carnivale

5. Scrubs

^^ Αυτές που είναι στανταράκι συνήθως όταν θέλω να κάνω ένα re-watch. 

Πολλές, πάρα πολλές μένουν απ'έξω, και κάποιες αδικώ γιατί δεν μου έρχονται εύκολα στο μυαλό. IT Crowd, BattleStar Gallactica, The Wire, Rome, The X-files, Spartacus, Arrested Development, It's always Sunny, Six Feet Under, True Detective, Sherlock, Veep, Curb Your Enthusiasm, Flight of the Conchords... 

5άδα είναι πολύ μικρή όντως, άφησα απ έξω το flight of the conchords.. δεν γίνονται αυτά. 

• Like 1
Δημοσ.

1. BSG

2. Breaking Bad

3. The Shield

4. Game of Thrones

5. 24

Friends ειναι μια κατηγορια μονο του για μενα.Επισης η πρωτη σαιζον LOST και Prison Break ειναι σιγουρα μεσα στις καλυτερες ever.

Δημοσ.

αν μπορούσα να βάλω μόνο πρώτο season ίσως ήταν και τα 24 και prison break στην λίστα

κι εγω το ιδιο , απο τις καλυτερες πρωτες σεζον που εχω δει ποτε, αλλα τοσο που το χαλασαν στην πορεια δε γινεται να το μετρησω.

Δημοσ.

1) Οι αυθαίρετοι

2) Μαύρα μεσάνυχτα

3) Κωνσταντίνου και Ελένης

4) ΚΙΤ

5) Μαγκάιβερ

Με μια γρήγορη σκέψη πιστεύω ότι αυτές είναι.

Η Μαρια της γειτονιας μακραν πρωτη :P :P

Παρα 5

Σαββατογεννημενες

Απο ξενες (ή μη μεταγλωτισμενες) greys anatomy , house md , criminal minds, law and order.

Ρε στην αρχη νομιζα πως κανετε πλακα  λεω νταξει δεν παιζει ,μετα καταλαβα πως τα γραψατε σοβαρα...

Μαργαριτα αν συνεχισεις ετσι χτυπας ευκολα top 5 στις γκομενες που με εχουν τρελανει :P

• Like 4
Δημοσ.

Ρε στην αρχη νομιζα πως κανετε πλακα  λεω νταξει δεν παιζει ,μετα καταλαβα πως τα γραψατε σοβαρα...

Μαργαριτα αν συνεχισεις ετσι χτυπας ευκολα top 5 στις γκομενες που με εχουν τρελανει :P

Και που να γράψουμε ποιες μείνανε στο τσακ έξω από την πεντάδα! :D

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...