skiabox Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Βγάζει ένα μήνυμα λάθους. Εντωμεταξύ το Unetbootin έκαψε το ISO αλλά δε φαίνεται να είναι bootable. Καμιά ιδέα παιδια;
Grim Ripper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πες μας το μήνυμα που βγάζει το rufus. Δοκίμασε και το win setup from usb. Την επιλογή με τα 7/8/8.1 διάλεγε για το iso. http://www.winsetupfromusb.com/
skiabox Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Βγάζει πολλά προβλήματα και το συγκεκριμμένο.
Grim Ripper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Υπάρχουν τα YUMI/XBOOT/SARDU αν θες να τα δοκιμάσεις. Μήπως έχει κάποιο θέμα το usb;
skiabox Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δε νομίζω γιατί είναι ένα ποιοτικό Transcend. Θα τα δοκιμάσω τα εργαλεία που προτείνεις μόλις γυρίσω από τα Γερμανικά.
skiabox Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δοκίμασα με ένα άλλο transcend φλασάκι (32gb) που έχω και το έγραψε κανονικά το rufus (με βλέπω να πετάω στα σκουπίδια το 16άρι) αλλά το σύστημα επιμένει να μπουτάρει στον σκληρό δίσκο ενώ επιλέγω το φλασάκι. Drive Snapshot http://www.drivesnapshot.de/en/ Αυτό πως θα το κάνω με τον εσωτερικό ssd που έχω αγοράσει; Υπάρχει καλώδιο usb to internal ssd sata port? Πάντως με όλα αυτά που συμβαίνουν ίσως να ήταν η καλύτερη λύση το καλώδιο sata to usb , να συνδέσω τον ssd ενώ είμαι στα windows 10 μέσα και μετά να κάνω cloning το σύστημα. Τι λέτε;
KilliK Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 το Snapshot μπορει να φτιαξει το image ενω τρεχει το OS στον μηχανικο κανονικα. για μενα κανε το εξης: 1.παρε το 32gb usb stick που εχεις και βαλε σε αυτο το Hiren Boot CD. http://www.hirensbootcd.org/download/ κατεβαζεις το iso του απο δω. http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk πως να κανεις bootable το ιso σε usb stick. 2.τρεξε το Snapshot μεσα απο το OS του μηχανικου και φτιαξε το image. μπορεις να το σωσεις στον ιδιο τον σκληρο. οταν τελειωσει η διαδικασια, μετεφερε το στο usb και κανε verify το image με το Snapshot. ειναι σημαντικο αυτο. (μπορεις να φτιαξεις το image κατευθειαν στο usb, αλλα θα σου παρει περισσοτερο χρονο ετσι) 3. αφου βεβαιωθεις οτι ειναι οκ το image, μετεφερε σε καποιο folder στο usb stick και το Snapshot, ειναι portable. 3.βγαλε τον μηχανικο, βαλε τον ssd και bootare με το hiren boot cd usb stick. επελεξε να κανει boot στα WINXP, τρεξε το Snapshot και κανε restore το image στον ssd. σιγουρεψου πρωτα οτι το laptop μπορει να bootarei σε usb stick μεσα απο το bios. 4. εισαι ετοιμος. η παραπανω διαδικασια δουλευει, την ειχα δοκιμασει στο pc μου.
skiabox Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Θα δοκιμάσω αμέσως αυτά που γράφεις Killik. Για την ακρίβεια αμέσως μετά τη δοκιμή καψίματος του windows 10 iso σε dvd (μπας και μπουτάρει από το dvd αφού δεν μπορεί από το usb). Ευχαριστώ πολύ.
Grim Ripper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Btw για μελλοντική χρήση αν θες φτιάξε ένα cd με το plop bootloader. Θα κάνεις boot από το cd-plop και έπειτα από το usb. Αυτό κάναμε στην σχολή κάποια παλιά pc όπου δεν έκαναν boot από usb.
skiabox Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Προχωράει (επιτέλους) καλά η εγκατάσταση από το dvd. Μόνο σημείο που σταμάτησα για λίγο ήταν όταν με ρώτησε τι να εγκαταστήσει (home ή pro). Επέλεξα home μιας και είναι περίπτωση free upgrade από windows 7. 1
afterhours Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Acronis True Image ηρθε μαζι με τον kingston savage που πηρα Φοβερο λογισμικο...εκανα migration/clone το δισκο του λειτουργικου σε περιβαλλον bios απο bootable usb οταν τον προτοαγορασα χωρις να χρειαστει να ξαναπερασω ενα εκατομμυριο προγραμματα απο την αρχη με fresh install και κανει και align partition Βεβεαι αργοτερα το fresh install δεν το γλιτωσα λογω επιθεσης που δεχτηκα μεσω trojan και εκανα fresh install να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
skiabox Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ολα πήγαν καλά με το dvd! Αλλά η κατάσταση με τα usb flash drives είναι τραγική όπως καταλαβαίνετε. Τουλάχιστον για laptops της εποχής του Pavilion g6.
Grim Ripper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δοκίμασε κάποια στιγμή αυτό που είπα με το plop bootloader.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα