babis13 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Το πόσο κρατάει ο καθένας το τηλέφωνο του είναι υποκειμενικό,εγώ το έχω 3,5 χρόνια και πριν από αυτό είχα κοντά στα 3 ένα iphone 3gs πιστεύω είναι καλή εποχή για αγορα πριν τις γιορτές που παίζει να ανέβουν οι τιμές και γιατί κοντά στο μπάτζετ μου υπάρχει μεγάλη πληθώρα επιλογων
PetrisMpekris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Τελικά παραγγελα το lg g4!!!Πολυ καλη επιλογη.Μακαρι να μην πεσεις σε προβλημα bootloop. 1
babis13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ ρωτησα το κατάστημά κ είναι η 602 παρτιδα
PetrisMpekris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Ευχαριστώ ρωτησα το κατάστημά κ είναι η 602 παρτιδαΝαι,το θεμα ειναι ομως οτι τωρα τελευταια και αυτη η παρτιδα εμφανιζει προβλημα.Ο Swimmer21 εχει ανοιξει μαλιστα ενα 13σελιδο thread που προβληματιζεται και ψαχνεται.Κριμα ενα τοσο καλο κινητο να εχει τετοιου ειδους προβλημτα.Οποτε καλη τυχη(Κατα τα αλλα το κινητο,τουμπανο εννοειται)
babis13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εννοείται ότι το χω δει επίσης αν δεις στο πρώτο μου ποστ έγραφα οτι θα κάνω πίσω κλπ...αλλά το ξανασκεφτηκα και λέω αφού μου έχει καρφωθει από την αρχή το συγκεκριμένο ας το πάρω,όπως σωστά έχει γραφεί ναι μεν υπάρχουν πρόβληματα αλλά είναι το μικρότερο ποσοστό να σου κάτσει κάτι τέτοιο απλά λόγω ίντερνετ ένας ευχαριστημένος χρήστης δύσκολα θα γράψει γνώμη ενώ ένας δυσαρεστημένος πιο εύκολα θα εκφραστεί
PetrisMpekris Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Εχεις ενα δικιο.Καλοδουλευτο λοιπον φιλε.
Fulgore Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Δημοσ. 1 Απριλίου 2016 Εννοείται ότι το χω δει επίσης αν δεις στο πρώτο μου ποστ έγραφα οτι θα κάνω πίσω κλπ...αλλά το ξανασκεφτηκα και λέω αφού μου έχει καρφωθει από την αρχή το συγκεκριμένο ας το πάρω,όπως σωστά έχει γραφεί ναι μεν υπάρχουν πρόβληματα αλλά είναι το μικρότερο ποσοστό να σου κάτσει κάτι τέτοιο απλά λόγω ίντερνετ ένας ευχαριστημένος χρήστης δύσκολα θα γράψει γνώμη ενώ ένας δυσαρεστημένος πιο εύκολα θα εκφραστεί Δεν ισχυει το παραπανω που γραφεις γενικα,κυριως στην Ελλαδα ισχυει που γενικα ειμαστε λιγο οτι να ναι σε τετοια πραγματα.
babis13 Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2016 Μετά από 5 μέρες μέτριας η αλήθεια χρήσης έχω πάθει ένα πολιτισμικό σοκ...τρομερό κινητό με τρόμαζε η μεγάλη οθόνη αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα....η μπαταρία του που ακούω ότι είναι λίγη με έχει κρατήσει 4 μέρες όπως είπα με λίγη χρήση λόγω δουλειάς αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι το βράδυ άντε να πέφτει 1%! Υγ: fullgore πιστεύω με την γκρίνια είναι παγκόσμιο φαινόμενο και καλά γίνετε ορισμένες φορές γιατί οι εταιρίες μόνο με κραξιμο και φωνές διορθώνουν ορισμένα πραγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα