Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από 3.5 χρόνια αγάπης κ μίσους με το galaxy s3 μου ήρθε η ώρα να προχωρήσω παρακάτω...καταρχάς να πω ότι η χρήση είναι σερφαρισμα και κανά χαλαρό παιχνίδακι για τον χαβαλε

Είχα στοχεύσει να κάνω την υπέρβαση με το g4 αλλά με όσα διαβάζω εδώ μέσα το μετάνιωσαν...επιλογές συγκεκριμένες δεν έχω μόνο το flex 2 από ότι διαβάζω είναι value for money η αγορά θα γίνει από skroutz,θέλω να ναι με μικροσιμ γιατί δεν υπάρχει μαγαζί στην περιοχή που βρίσκομαι για κινητά οπότε νανοσιμ κλπ αν δεν μπαίνουν εύκολα απορρίπτονται!

• Like 1
Δημοσ.

Σε 5 ή 5.5 ιντσες?

Κινεζικο βλεπεις ή οχι?

Και οντος αγαπη και μισους!!!!

Πρωην κατοχος και εγω :-P

• Like 1
Δημοσ.

Πέρα από ότι θα σου προτείνουν, δεν θα διάλεγα κινητό ανάλογα με τι sim παίρνει. Υπάρχουν πλαστικοί αντάπτορες ή ψαλιδάκι. 

• Like 3
Δημοσ.

Μετά από 3.5 χρόνια αγάπης κ μίσους με το galaxy s3 μου ήρθε η ώρα να προχωρήσω παρακάτω...καταρχάς να πω ότι η χρήση είναι σερφαρισμα και κανά χαλαρό παιχνίδακι για τον χαβαλε

Είχα στοχεύσει να κάνω την υπέρβαση με το g4 αλλά με όσα διαβάζω εδώ μέσα το μετάνιωσαν...επιλογές συγκεκριμένες δεν έχω μόνο το flex 2 από ότι διαβάζω είναι value for money η αγορά θα γίνει από skroutz,θέλω να ναι με μικροσιμ γιατί δεν υπάρχει μαγαζί στην περιοχή που βρίσκομαι για κινητά οπότε νανοσιμ κλπ αν δεν μπαίνουν εύκολα απορρίπτονται!

Πηγαινε στο LG Flex 2.. Και εγω S3 εχω και παω για G4, αλλα με αυτα που διαβαζω μαλλον δεν θα το παρω..

Αν το Flex ειχε την καμερα του G4 θα το επαιρνα χθες.. Κινηταρα ειναι μη φοβασαι.

Δημοσ.

saruman με βοηθησες με το ροοτ πριν αρκετο καιρο του εδωσε λιγο χρονο ζωης αλλα ηρθε η ωρα του,θα προτιμουσα γνωστη εταιρια για να μην μπλεξω με roms κλπ,

half evil αν η αλλαγη της σιμ ειναι ευκολη κανενα θεμα αλλα λογο περιοχης που μενω μου ειναι δυσκολο να παω σε μερος με γερμανο  κλπ...

για το g4 ακουω οτι εχει οθοναρα και καμερα απιαστη ημουν ετοιμος για υπερβαση ψαχνοντας μαγαζι που εχει διαθεσιμη παρτιδα 601,602 αλλα βλεπω τα προβληματα και εκανα πισω...αλλες εναλακτικες που καλοβλεπω ειναι το 5χ 32αρι και το Ζ3+

Δημοσ.

Παντως απο οπου και να το αγορασεις εαν τους ζητησεις καποιον ανταπτορα για την sim σιγουρα θα δου στειλουν,πιθανοτατα και δωρεαν..

Δημοσ.

saruman με βοηθησες με το ροοτ πριν αρκετο καιρο του εδωσε λιγο χρονο ζωης αλλα ηρθε η ωρα του,θα προτιμουσα γνωστη εταιρια για να μην μπλεξω με roms κλπ,

half evil αν η αλλαγη της σιμ ειναι ευκολη κανενα θεμα αλλα λογο περιοχης που μενω μου ειναι δυσκολο να παω σε μερος με γερμανο κλπ...

για το g4 ακουω οτι εχει οθοναρα και καμερα απιαστη ημουν ετοιμος για υπερβαση ψαχνοντας μαγαζι που εχει διαθεσιμη παρτιδα 601,602 αλλα βλεπω τα προβληματα και εκανα πισω...αλλες εναλακτικες που καλοβλεπω ειναι το 5χ 32αρι και το Ζ3+

Αν το παρεις απο σκρουτζαδικο θα εχει και Ελληνικα.

Εχω δυο το ενα το πηρα απο σκρουτζαδικο(εχει Ελληνικα).

Το αλλο απο εξω(δεν εχει Ελληνικα)αλλα σου γραφω με αυτο κανονικα.

Τωρα εσυ ξερεις.

Στο ερωτημα αν θες 5-5.5 δεν απαντησες.

Οποτε να υποθεσω οτι δεν σε απασχολη.

Με αυτα τα λεφτα(σκρουτζ) πας π.χ στο Flex 2 ή στο Motorola MOTO G (3rd Gen.)16GB.

Το Flex2 ειναι καλυτερο βεβαια.

Υπαρχουν και αλλα αν θες...

Δημοσ.

Οσον αφορα την οθονη δεν εχω θεμα αρκει να ναι σχετικα μαζεμενο οσο γινετε φυσικα,για κινεζικα αν βρω κατι απολυτα αξιολογο δεν θα πω οχι αλλα και παλι νομιζω οτι οταν με 225 παιρνεις το flex και με 300 το G4 ποσο πιο πολλα να προσφερουν;το κινητο θελω να το κρατησω 2,5-3 χρονια οποτε νομιζω το Moto g δεν θα με κρατησει τοσο....

Δημοσ.

Οσον αφορα την οθονη δεν εχω θεμα αρκει να ναι σχετικα μαζεμενο οσο γινετε φυσικα,για κινεζικα αν βρω κατι απολυτα αξιολογο δεν θα πω οχι αλλα και παλι νομιζω οτι οταν με 225 παιρνεις το flex και με 300 το G4 ποσο πιο πολλα να προσφερουν;το κινητο θελω να το κρατησω 2,5-3 χρονια οποτε νομιζω το Moto g δεν θα με κρατησει τοσο....

Το Moto το ειπα σαν παραδειγμα.

Το G4 με αυτα που ακουγοντε αστο καλυτερα.

Οποτε πας για το Flex 2.

Για Κινεζο θα σου πω το Xiaomi redmi 3(189€ best price)που ειναι μαζεμενο και με καλη μπαταρια και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τα αλλα.

Επισης εχει και Ελληνικα(το εχω).

Μετα πας στο Xiaomi redmi note 3(16Gb)209€

Δημοσ.

Μιας και το flex 2 είναι το επικρατέστερο κάποιος κάτοχος έχει να μου δώσει κάποια συμβουλή;η κάτι που πρέπει να προσέχω;παρτίδα κλπ...και μία ερώτηση γενική υπάρχει κάποιος λόγος που όλα τα κινητά της lg ρίχνουν τιμή πολύ γρήγορα;;;το g4 το ,flex το 5χ

Δημοσ.

Μιας και το flex 2 είναι το επικρατέστερο κάποιος κάτοχος έχει να μου δώσει κάποια συμβουλή;η κάτι που πρέπει να προσέχω;παρτίδα κλπ...και μία ερώτηση γενική υπάρχει κάποιος λόγος που όλα τα κινητά της lg ρίχνουν τιμή πολύ γρήγορα;;;το g4 το ,flex το 5χ

Βγαζουν προβληματα αλλα μη το φοβασαι εχουν καλο σερβις αν γινει κατι και πιστευω με το G Flex 2 θα εισαι οκ σε αυτες τις παρτιδες πλεον

Δημοσ.

Το 5χ αξίζει γενικά πιστευετε;

Eγω νομιζω αξιζει, αλλα και παλι στην αμερικη του παιρνουν με 200 δολαρια το 16αρι οποτε θα τσιγγονευομουνα να το παρω στα 250

Παντως νομιζω νομιζω πως περα απο την υποστηριξη του νεξους το flex σαν πακετο ειναι καλυτερο

Δημοσ.

half evil αν η αλλαγη της σιμ ειναι ευκολη κανενα θεμα αλλα λογο περιοχης που μενω μου ειναι δυσκολο να παω σε μερος με γερμανο  κλπ...

Τι? Εγώ ακόμα έχω έναν κλώνο s3, αν και δεν το χρησιμοποιώ συχνά, λειτουργεί κανονικά, απλά έχει στραβώσει λίγο η υποδοχή και έχει και touchwiz. Εσύ έχεις Original S3, με διπλάσια χαρακτηριστικά από το δικό μου και λες ότι θες να προχωρήσεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...