Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έκανα βλακία και δεν μπορούν να ανοιξουν τα windows 10.. Μετά απο εγκατάσταση ενος προγράμματος μπ΄ληκε στον υπολ. ενα malware μαλλον με κινέζικα γράμματα. Βάση οδηγιών που βρήκα στο ιντερνετ προσπάθησα ν ατο κανω απεγκατάσταση αλλα δεν σβηνόταν ο φάκελος του. Ακολούθησα πάλι οδηγίες με αποτέλεσμα να σβήσω πολλά μητρώα.. Έτσι μετά την επανεκίνηση πλέον δεν ανοιγουν τα windows. Περνάω κωδικό αλλά ανοιγει μαύρη οθόνη και συνεχώς παραθυράκια που μου λένε οτι το τάδε της μνήμης δε μπορεί να τρέξει..

Σκέφτηκα να κάνω επαναφορά συστήματος, αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω στα windows 10.. Πατάω f8 αλλα μάλλον δεν πιάνει.. Προσπάθησα να κανω επανεκινηση απο το εικονίδιο που βγάζει πριν λογκάρω κρατώντας το shift όπως είδα κάπου να λέει αλλα μάλλον θα εννοεί για όταν μπορουν να ανοίξουν τα windows..

Μήπως γνωρίζει κανείς να με καθοδηγήσει;;

Ένα απ αυτα που μου λεει..

12910443_10208911944217073_1761528903_n.

Δημοσ.

www.digitalcitizen.life/4-ways-boot-safe-mode-windows-10

Ακολουθεις εδω τον οδηγο 2.... Απλα στο τελευταιο βημα εσυ πατας system restore και οχι startup settings που δειχνει... Κατι γραφεις για το shift, αλλα δεν καταλαβαινω αν κανεις σωστα την διαδικασια...

Καλυτερα δοκιμασε το startup repair...

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν το κάνει ακριβως αυτο κάνω.. :-(

Ευχαριστώ πάντως θα προσπαθησω πάλι

το καταφερα, κανω επαναφορα συστηματος τωρα.. ο Θεός βοηθός :)

• Like 1
Δημοσ.

με το shift και επανεκινηση.. το κανα πολλες φορες μεχρι που ανοιξε το μενου που δειχνει στη σελιδα.. το εβαλα να κανει επαναφορα απο 4/3/16.. κραταει πολυ ωρα;;.. το ρωραω γιατι πολλα πηγα να κανω στα διαβολεμενα 10.. κρατουσαν πολυ ωρα κ μετα δεν γινοταν τιποτα..

εψαχνα να ενεργοποιησω τα office 2016  που εληξαν, γι αυτο τα επαθα ολα αυτα..

Δημοσ.

δε το εχω δοκιμασει ετσι.. αν τα κατα φερω με την επαναφορα, θα το προσπαθησω.. :)

Έγινε η επαναφορα, άνοιξαν τα windows, αλλα αργουν παρα πολυ να ανοιξουν.. και στην μπαρα εργασιων τα εικονιδια..

μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο για νατο διορθωσω;;

Δημοσ.

ενταξει ολα καλα ειναι τωρα.. ηταν οταν πρωτο εμπαινε μετα απο την επαναφορα γι αυτο αργουσε. σβηστηκαν και οι μπαρες και τα μαμουνια.. :) ολα καλα.. ευχαριστω πααρα πολυυυ.. :)

• Like 1
Δημοσ.

Επιμενω... Να ενημερωσεις το malwarebytes με κανονικη εισοδο στα windows,και επειτα μπες σε safe mode χωρις ιντερνετ και βαλε το να σκανναρει....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...