Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμήτες,

Έχω δύο διαφορετικές συνδέσεις ίντερνετ και αναρωτιέμαι αν μπορώ να πάρω την συνολική ταχύτητα σε μια. Σκοπός είναι χρησιμοποιήσω hardware (router / switch κλπ..).  Σε εμένα φτάνουν 2 ethernet καλώδια ένα για κάθε δίκτυο. 

Δημοσ.

Χρειάζεσαι ένα router που να κάνει load balancing, όπως για παράδειγμα το TL-R470T+. Να μπορεί δηλαδή να χρησιμοποιήσει παραπάνω από μία θύρα ως WAN. Το ιδανικό είναι να χρησιμοποιείς Multilink Point to Point Protocol, αλλά πρέπει οι συνδέσεις να είναι στον ίδιο πάροχο για αυτήν την δουλειά από ό,τι έχω διαβάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Με το TL-R470T+ εχω κανει πολλες δοκιμες.

Λειτουργει, αλλα τρωει κατι φλασιες που και που, και κατι ανεξηγητα delay.

Στο browsing δεν θα δεις διαφορα, εκτος και αν παρεμβαλεις proxy server ενδιαμεσα.

Στο up/down ομως κανει ΜΠΑΜ.

Δημοσ.

καλησπερα εχω 2 συνδεσεις adsl , μια ενσυρματη και μια wifi.

Κατεβασα το speeddify το οποιο μου δουλεψε κανονικα κατευθιαν χωρις να κανω καμια ρυθμιση!

και απο εκει που κατεβαζα με 20mbps , μου αυξησε την ταχυτητα στα 40mbps , αλλα δυστηχως σταματησε να λειτουργει γιατι ηταν demo και το κανονικο θελει επι πληρωμη περιπου 100 ευρω τον χρονο , τα οποια θεωρω αρκετα χρηματα.

Ετσι κατεβασα το network manager που διαβασα οτι κανει την ιδια δουλεια και ειναι δωρεαν , αλλα παρολα αυτα δεν μου κανει bridge τις 2 adsl. Ενω ειναι και 2 δυο ταυτοχρονα ενεργες  , κατεβαζει μονο απο την  ethernet.

Κοιταξα μηπως θελει καποια ρυθμιση για να δουλεψει αλλα δεν καταλαβα κατι.

Μπορει καποιος να βοηθησει που να το εχει δουλεψει και να ξερει?

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το Connectify από το kat. Το πρώτο που θα σου βγάλει με τους τριακόσιους κάτι διαμοιραστές. Θα σου έκανα copy-paste το link, απλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναδημοσιεύουμε σελίδες με πειρατικό περιεχόμενο. Έχει ένα εργαλείο που λέγεται connectify dispatch και κάνει την δουλειά που θες, bond δηλαδή συνδέσεις από διαφορετικούς adapters. Δες το.

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το Connectify από το kat. Το πρώτο που θα σου βγάλει με τους τριακόσιους κάτι διαμοιραστές. Θα σου έκανα copy-paste το link, απλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναδημοσιεύουμε σελίδες με πειρατικό περιεχόμενο. Έχει ένα εργαλείο που λέγεται connectify dispatch και κάνει την δουλειά που θες, bond δηλαδή συνδέσεις από διαφορετικούς adapters. Δες το.

σε ευχαριστω εχεις πμ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...