RigasGR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλησπερα, Δοκιμαζω ενα συστημα αλλα δεν εχει καρτα γραφικων και παιζει με την Onboard και stock cooler. Οταν δουλευει με την Onboard ανεβαζει λιγο παραπανω θερμοκρασια? Για 4790Κ αναφερομαι. Ευχαριστω. 1
conkal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 λογικο δεν ειναι να καιει πιο πολυ ρευμα και αντιστοιχα να ανεβαζει λιγη παραπανω θερμοκρασια? 1
RigasGR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Αν καταλαβα δεν μιλας για το Vcore? Aν ναι π.χ εχουμε ενα επεξεργαστη δουλευει στοκ π.χ 1,080 και δουλευει με την onboard, και σαν δευτερη περιπτωση βαζουμε μια PCIE καρτα γραφικων και για την ιδια ταχυτητα (π.χ στο auto τα volt) θα μειωσει την ταση και θα εχει λιγοτερη? Ευχαριστω για την απαντηση σου.
conkal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 οχι οχι εννοουσα οτι απο την στιγμη που χρησιμοποιεις την ενσωματωμενη καρτα γραφικων καποια βατ καταναλωνει και αυτη (10 ? 15? 20? βατ, δεν ειμαι σιγουρος, δεν εχω κανει τεστ) αρα λογικο ειναι να ζεσταινεται το chip λιγο πιο πολυ απο οτι αν την κλεισεις τελειως και κανεις δουλεια σου με εξωτερικη. Δεν ειμαι σιγουρος για το ποσους βαθμους θα εχεις διαφορα αλλα δεν θα μου εκαναν εντυπωση λιγοι βαθμοι. αν θες μπορω να κανω ενα τεστ στον 2600Κ του αδερφου μου αλλα μπορεις να το δοκιμασεις και μονος σου εγω θα εβαζα Χ βολ στο vcore θα εκανα ενα τεστ με ενσωματωμενη να τρεχει κατι (πχ ενα βιντεο καλης αναλυσης) και μετα το ιδιο τεστ με εξωτερικη καρτα. Δεν νομιζω οτι θα ειναι σοβαρες οι διαφορες αλλα κατι θα πρεπει να δεις λογικα εμενα μου ανεβαζε ενας 2500Κ που ειχα παλια οταν τον δοκιμασα να κανεις quickSync σε βιντεο
conkal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 για αποφυγη παρεξηγησης : δεν ειπα ποτε οτι ειναι το ιδιο voltage απλα οτι το ιδιο αλουμινενιο IHS διωχνει την θερμοτητα και απο τους πυρηνες και απο την iGPU 1
BabisTs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Καλησπερα, Δοκιμαζω ενα συστημα αλλα δεν εχει καρτα γραφικων και παιζει με την Onboard και stock cooler. Οταν δουλευει με την Onboard ανεβαζει λιγο παραπανω θερμοκρασια? Για 4790Κ αναφερομαι. Ευχαριστω. Θα έχει κάποια διαφορά (θα είναι ελάχιστα ανεβασμένη) στην θερμοκρασία από ότι με ξεχωριστή gpu το cpu μιας και ισχύει ότι σου είπε ο concal παραπάνω.Επίσης με ενεργοποιημένη την igpu σου μειώνεται και ελάχιστα το overclockability του cpu αν και είσαι με stock cooler και δεν θα σου συνηστούσα να κάνεις.
TheDevilMayCare Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Αφου καταναλωνει περισσοτερα watt, θα εχει + μεγαλυτερη θερμοκρασια,παρεακι με το stock cooler που, εχμ, δεν το λες και το καλυτερο δυνατο Σε μικροτερους επεξεργαστες με την hd4600, πχ σε i5-4570 και καλυτερηψυξη, η διαφορα θερμοκρασιων (το πιθανοτερο) δεν θα γινεται αισθητη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα