Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδιάφορο νέο για μένα, προσωπικά...

Τον Win-PC τον έχω μόνο για να παίζω παιχνιδάκια απ' το Steam.com. Έχει δεν έχει Tiles το λειτουργικό, αδιάφορο μου είναι...

• Like 1
Δημοσ.

Ο χρήστης Retromaniac είπε:

Τώρα αν σου πω ότι εσύ (επι)μένεις στο 90, θα σε τρομάξω;

Με το nick που εχεις θα περιμενα εσυ να εισαι στα 90s.

Αλλα ειμαι και εγω στην ιδια φαση με τον bender83. Απο windows7 προσπερασα λογω tiles τα 8 ( ακομη και με third party start menu ηταν δυσλειτουργικα) και εχω βαλει τα 10 απο την πρωτη μερα κυκλοφοριας τους. Εχω να δω tile απο την ημερα εγκαταστασης και η μονη modern app που χρησιμοποιω ειναι το AoE οταν η γυναικα εχει το tablet...

Μια χαρά χρησιμότητα έχουν τα tile ειδικά άμα γίνουν και interactive η ευχρηστία,φιλικότητα και λειτουργικότητα θα αυξηθεί περαιτέρω.

Σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε το να μιζέριαζούμε για κάτι θετικό και διαφορετικό είναι ανοησία.

Μια χαρά παίρνεις άμεσα πληροφορίας και notification σε live χρόνο για πολλά χρήσιμα πχ καιρό,email,status κοινωνικών δικτύων,ειδήσεωγραφικου/ενημερωτικού περιεχομένου app μεγάλη σε ποικιλία θεμάτων.

Άσχετα αν στα 10αρια αρκετά live tile δεν έχουν την ζωντάνια και την σωστή εμφάνιση στο UI λόγω βλακειών της MS σε σχέση με τα 8.1.

Από τα στατικά μονότονα widget με μηδενική λειτουργικότητα και εξέλιξη τα προτιμώ.

Και μια ακόμα σημαντική και ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

MS will released an improved touch friendly file explorer in coming Windows 10 upgrade.

http://mspoweruser.com/microsoft-working-major-update-file-explorer-windows-10/

Εργάζονται και να επαναφέρουν τα gestures swipe back/forward στον Edge browser μια ακόμα θετική εξέλιξη.

Έστω αργά θα προβούν σε απαιρατητες βελτιώσεις και επαναφορά χρήσιμων features από τα 8.1.

File Explorer (previously called Windows Explorer) helps you work with files and folders on your OneDrive, PC, and network. I think it is one of the most used application with over billion users. The last major update it got was in Windows 8 OS with the addition of ribbon UI for common tasks, such as copying and moving, creating new folders, emailing and zipping items, and changing the view. Even though File Explorer is great and powerful, its UI is not optimized for modern touch based devices. When using File Explorer in devices like Surface Pro 4, you often find it difficult to exactly touch the options you are intended to. With Windows 8, we had OneDrive modern app which allowed us to use it as a File Explorer to browse through the files on touch screens. With Windows 10, Microsoft has removed OneDrive app, so there is no official way from Microsoft to browse through your local storage.

post-235346-0-68832200-1459150953_thumb.png

Δημοσ.

^^ Απο περιεργεια εχεις χρησιμοποιησει αλλο λειτουργικο? Μονο μιζεραζιασμα δεν ειναι αυτο. Πολλοι αν οχι οι περισσοτεροι, δεν τα χρησιμοποιουν. Υπαρχουν αλλα πραγματα που μπορει να κανει η MS. Αν κρινω απο τα virtual desktop, θα της παρει αλλα 10-15 χρονια να τα υιοθετησει.

Δημοσ.

Έχει χάσει εντελώς τον δρόμο της, εντελώς όμως. Ότι έχει και οτι συνεχίσει να έχει είναι λόγω του παρελθόντος. Σχεδόν οτιδήποτε νέο έχει αποτύχει.

Τι tiles ρε που τα χουν απορρίψει όλοι πλην 5 ατόμων που γράφουν στο insomnia;

• Like 1
Δημοσ.

^^ Απο περιεργεια εχεις χρησιμοποιησει αλλο λειτουργικο? Μονο μιζεραζιασμα δεν ειναι αυτο. Πολλοι αν οχι οι περισσοτεροι, δεν τα χρησιμοποιουν. Υπαρχουν αλλα πραγματα που μπορει να κανει η MS. Αν κρινω απο τα virtual desktop, θα της παρει αλλα 10-15 χρονια να τα υιοθετησει.

Ναι χρησιμοποιώ μόνιμα και iPad και android τα τελευταία χρόνια.(το screenshot είναι από το iPad μου αν δεν κατάλαβες.)

Πάνω από 20 συσκευές iOS και android έχω αλλάξει.

Το ότι δεν το χρησιμοποιούν πολλοί δεν σημαίνει ότι άχρηστο είναι.

Και τα Windows tablet και 2 σε 1 συσκευές έχουν ακόμα μεγαλύτερη χρησιμότητα που είναι το πιο δυναμικό τμήμα στο χώρο των PC με συνεχόμενη αυξητική πορεία σε μια φθίνουσα αγορά των PC.

Επιλογές καλό είναι να υπάρχουν τώρα άμα δεν το χρησιμοποιείς /αρέσει μην το χρησιμοποιείς.

Απλά πράγματα.

Όχι όμως να μηδενίζουμε.

Με τα interactive tile θα αποκτήσουν μεγαλύτερη χρηστικότητα,λειτουργικότητα και φιλικότητα.

• Like 1
Δημοσ.

Έχει χάσει εντελώς τον δρόμο της, εντελώς όμως. Ότι έχει και οτι συνεχίσει να έχει είναι λόγω του παρελθόντος. Σχεδόν οτιδήποτε νέο έχει αποτύχει.

Τι tiles ρε που τα χουν απορρίψει όλοι πλην 5 ατόμων που γράφουν στο insomnia;

Τα win10 παίρνουν μερίδιο καθημερινά

Οι universal apps έρχονται με το τσουβάλι

Και το τμήμα surface ειναι κερδοφόρο, και έκανε την apple να copιαρει με ενα τεράστιο ταμπλετ με mobile os

• Like 1
Δημοσ.

τα tiles για mail, ημερολόγιο, καιρό πάντως εμένα με εξυπηρετούν, αρκετά συμπαθή είναι και αυτά με τις ειδήσεις και τα αθλητικά, σιγουρά πάντως δημιουργούν μια αισθητική ανομοιομορφία με το υπόλοιπο λειτουργικό

• Like 2
Δημοσ.

Ναι χρησιμοποιώ μόνιμα και iPad και android τα τελευταία χρόνια.(το screenshot είναι από το iPad μου αν δεν κατάλαβες.)

Πάνω από 20 συσκευές iOS και android έχω αλλάξει.

Το ότι δεν το χρησιμοποιούν πολλοί δεν σημαίνει ότι άχρηστο είναι.

Και τα Windows tablet και 2 σε 1 συσκευές έχουν ακόμα μεγαλύτερη χρησιμότητα που είναι το πιο δυναμικό τμήμα στο χώρο των PC με συνεχόμενη αυξητική πορεία σε μια φθίνουσα αγορά των PC.

Επιλογές καλό είναι να υπάρχουν τώρα άμα δεν το χρησιμοποιείς /αρέσει μην το χρησιμοποιείς.

Απλά πράγματα.

Όχι όμως να μηδενίζουμε.

Με τα interactive tile θα αποκτήσουν μεγαλύτερη χρηστικότητα,λειτουργικότητα και φιλικότητα.

Σορυ αλλα εννουσα σε dekstop οχι mobile. Δηλαδη Mac OS ή linux.

Σε mobile environment οντως μπορει να ειναι λειτουργικα και ομορφα, σε  desktop ομως που αναφερονται οι περισσοτεροι ειναι αχρηστα.

Το προβλημα με την MS σε ολες τις πλατφορμες ειναι οτι δεν εχει επαφη με την πραγματικοτητα και οτι συνεχιζει να βγαζει μισοτελειωμενα προιοντα (οπως τα 10).

Οσο για το οτι περνουν μεριδιο καθημερινα (καρκινος) κατσε να δουμε τι θα γινει οταν τελειωσει το τσαμπα γιατι στην MS τους εχει πιασει πανικος. Με αυτοματα upgrade σε 10 απο 7, με υποχρωτικη εφαρμογη για skylake και ακομα και νομιμοποιηση πειρατικων.

Οσο για το οτι η apple κοπιαρε την MS μαλλον ειμαστε αλλου. Με την ιδια λογικη η MS κοπιαρει την Apple οταν εβγαλε surface ή οταν προσπαθει διακαως να 'κλεισει' (end to end) την πλατφορμα (desktop).

Δημοσ.

Τα win10 παίρνουν μερίδιο καθημερινά

Οι universal apps έρχονται με το τσουβάλι

Και το τμήμα surface ειναι κερδοφόρο, και έκανε την apple να copιαρει με ενα τεράστιο ταμπλετ με mobile os

Τα windows 10 στο pc είναι windows. Δηλαδή το κυρίαρχο os στην πλατφόρμα. Κι εγώ είμαι από τους πρώτους που έβαλαν windows 10 στο pc τους αλλά δεν χρησιμοποιώ καμία metro εφαρμογή. Όπως και στα 8.1 που είχα απενεργοποιήσει την start screen κάνω σαν να μην υπάρχουν. Όπως και ο περισσότερος κόσμος. Στο έχω ξαναγράψει και πάλι εσύ νομίζεις οτι μόνο εγώ το κάνω ή η παρέα μου. Οι περισσότερες metro εφαρμογές είναι απαράδεκτες, δεν έχουν καν λόγο ύπαρξης. Το universal αφορά ελάχιστους κατόχους wp. Όσο τα υπόλοιπα os μπορούν πολύ εύκολα να συγχρονίζουν τα δεδομένα τους με τις desktop εφαρμογές... οι universal είναι περιττές.

Δημοσ.

wait, νομιζα τα tiles ηταν ανεκαθεν διαδραστικα, τωρα θα τα κανουν; δηλαδη τοσα χρονια, τα πολυδιαφημισμενα windows tiles δεν ηταν τιποτα αλλο παρα μεγαλυτερα,τετραγωνισμενα  app shortcuts?

α χαχα αχαχα ΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

L8SMoc5.jpg

ετσι παει να χτυπησει τον ανταγωνισμο η MS?

• Like 1
Δημοσ.

Όχι υπήρχαν Live Tiles, απλά ήταν τελείως αδιάφορα. Εδώ λέει οτι θα τα βελτιώσουν. Ο Καρκίνος θα υποστηρίξει ότι όλα ήταν τέλεια. 

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το λειτουργικό και τα tiles ρε πουτι μου. Αντι να φέρει καμία εφαρμογή στα wp μπας και τα αγοράσει κανένας άνθρωπος κάνει ηλίθια update για κάτι που ήταν σχεδόν τέλειο....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...