CrimsonSky_gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 ειπα εγω τετοιο πραγμα? ανεπτηξε λιγο την σκεψη σου γιατι μπερδευτηκα αλλο να μιλαμε για hi-fidelity συστημα , με προοπτικη αναβαθμισης , και αλλο να μιλαμε για ηχεια των 50-100 ευρο , για gaming και youtube. αλλο πραγμα να εισαι μουσικοφιλος με βιβλιοθηκες flac και αλλο να κατεβαζεις απο youtubetomp3 converter. Πού ησουν να τους πεις οτι δεν εχει διαφορα εννοω 1
HALF EVIL Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 H Xonar χαλασε γιατι διαγραφηκε το eeprom. http://www.alsa-project.org/main/index.php/Xonar_EEPROM_Failure Πας εκει και το ξαναφτιαχνεις. Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω, αν και η εντύπωσή μου είναι ότι κάτι έγινε με την τροφοδοσία ρεύματος. Να πούμε όμως και ότι αν τα έχεις συνδεδεμένα με usb τα cloud η κάρτα ήχου δεν παίζει κανένα ρόλο. Είτε έχεις 1000 ευρώ κάρτα ήχου είτε την onboard. Σαφώς. Τα headset τα έχω συνδεδεμένα με USB , αφενός γιατί το καλώδιο με το καρφί είναι τόσο κοντό που δεν αρκεί, αφετέρου από εκεί σπάνια ακούω μουσική, για games μια χαρά είναι και σε USB. Μουσική ακούω σχεδόν αποκλειστικά από τα ηχεία. ειπα εγω τετοιο πραγμα? ανεπτηξε λιγο την σκεψη σου γιατι μπερδευτηκα αλλο να μιλαμε για hi-fidelity συστημα , με προοπτικη αναβαθμισης , και αλλο να μιλαμε για ηχεια των 50-100 ευρο , για gaming και youtube. αλλο πραγμα να εισαι μουσικοφιλος με βιβλιοθηκες flac και αλλο να κατεβαζεις απο youtubetomp3 converter. Μουσικόφιλος είμαι και μάλιστα πάρα πολύ, αλλά όταν έχω όρεξη ακούω από βινύλιο στο ηχοσύστημα, όχι από το PC. 1
discoboyminimal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πού ησουν να τους πεις οτι δεν εχει διαφορα εννοω αργησα αλλα το πιασα Ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω, αν και η εντύπωσή μου είναι ότι κάτι έγινε με την τροφοδοσία ρεύματος. Σαφώς. Τα headset τα έχω συνδεδεμένα με USB , αφενός γιατί το καλώδιο με το καρφί είναι τόσο κοντό που δεν αρκεί, αφετέρου από εκεί σπάνια ακούω μουσική, για games μια χαρά είναι και σε USB. Μουσική ακούω σχεδόν αποκλειστικά από τα ηχεία. Μουσικόφιλος είμαι και μάλιστα πάρα πολύ, αλλά όταν έχω όρεξη ακούω από βινύλιο στο ηχοσύστημα, όχι από το PC. δεν εχεις βιβλιοθηκη με flac στα 24bit , 192khz αυτο θελω να πω. με dacs. amplifiers και hi-fi ηχεια των 5000 ευρο εχει μεχρι και ασημενια καλωδια με επιχρυσωσεις θα ειχες , θωρακισμενα , λαμπατους ενισχυτες , diy crossovers , cabins , και ηχεια τρελα. 'μουσικοφιλος' δεν εισαι μεσο του pc , οποτε 100ευρο για καρτα δηθεν , μην δωσεις καταλαβαινεις πως το λεω 1
HALF EVIL Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 αργησα αλλα το πιασα δεν εχεις βιβλιοθηκη με flac στα 24bit , 192khz αυτο θελω να πω. με dacs. amplifiers και hi-fi ηχεια των 5000 ευρο εχει μεχρι και ασημενια καλωδια με επιχρυσωσεις θα ειχες , θωρακισμενα , λαμπατους ενισχυτες , diy crossovers , cabins , και ηχεια τρελα. 'μουσικοφιλος' δεν εισαι μεσο του pc , οποτε 100ευρο για καρτα δηθεν , μην δωσεις καταλαβαινεις πως το λεω Meridian M1 , if you Know what I mean 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα