tarantules Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Με το ίδιο σκεπτικό μην δίνεις σε κανένα φίλο που έρχεται στο σπίτι σου πρόσβαση, διότι δεν γνωρίζεις που μπαίνει και τι κάνει. Ισχύει βέβαια και το ανάποδο, να μην σου δίνει κανένας γνωστός πρόσβαση από την δικιά του σύνδεση. Άλλο να έρχεται στο σπίτι σου ο φίλος σου που εύκολα μπορείς να τον επιβλέψεις και άλλο κάποιος που δεν είναι κολητός σου και μένει και στην απέναντι πολυκατοικία και δεν μπορείς να ξέρεις που μπαίνει. Αλλά και πάλι, ο καθένας κάνει ότι του λέει το κεφαλάκι του οπότε εσύ προσωπικά μπορείς ελεύθερα να κάνεις οτι θέλεις με τη δική σου σύνδεση.Για τους άλλους , άσε να έχουν τη δική τους άποψη για το πως θα το χειριστούν το θέμα...
jkoukos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 O TS ήδη δίνει στον γείτονα πρόσβαση (που δεν μας αφορά), δεν μπήκε να ρωτήσει αν πρέπει να δώσει, ώστε να εκφέρουμε γνώμη. Το πως φθάσαμε από το ένα θέμα σε κάτι εντελώς άσχετο, δεν μπορώ να το καταλάβω και μάλιστα να λες (εμμέσως) ότι δίνουμε λάθος πληροφορίες.
tarantules Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 O TS ήδη δίνει στον γείτονα πρόσβαση (που δεν μας αφορά), δεν μπήκε να ρωτήσει αν πρέπει να δώσει, ώστε να εκφέρουμε γνώμη. Το πως φθάσαμε από το ένα θέμα σε κάτι εντελώς άσχετο, δεν μπορώ να το καταλάβω και μάλιστα να λες (εμμέσως) ότι δίνουμε λάθος πληροφορίες. Αγαπητέ εγώ γνώμη εκφέρω και δεν θα σε ρωτήσω πότε και εαν πρέπει να την εκφέρω.Πόσο μάλον όταν δεν απευθύνθηκα σε εσένα προσωπικά αλλά σε άλλον.Γκέκε; Επίσης εαν δεν σου αρέσει να ακούς τη γνώμη μου δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό.Καπίτο;
Kavamarou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Εαν είναι αρκετά φιλικό σου πρόσωπο και ντρέπεσαι να του πεις το πρόβλημα που σου δημιουργεί , θα μπορούσες για αρχή να χαμηλώσεις αρκετά τo σήμα του WiFi στο 20% ώστε να κλειδώσει σε χαμηλή ταχύτητα.Εαν σου παραπονεθεί για αποσυνδέσεις και χαμηλές ταχύτητες , κάνε την κουκουβάγια. Το να μπεις στη διαδικασία να αγοράσεις καινούριο router όπως σου πρότειναν παραπάνω , δεν το βλέπω ορθή λύση.Και εν τέλη , ας βάλει και το χεράκι στην τσέπη ο γείτονας να έχει τη δική του σύνδεση. Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα ως προς τον γείτονα. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές/προτάσεις, αλλά δεν θα προσανατολιστώ σε λύση αγοράς καινούριου εξοπλισμού. Οπότε η λύση του tarantules είναι ενδιαφέρουσα: 1) Το να χαμηλώσω το σήμα είναι κάτι δύσκολο; Υπάρχει αναλυτικός οδηγός για το κάνω αυτό; Ελπίζω να μη "χαλάσω" κάτι άλλο στη λειτουργία της σύνδεσής μου κάνοντάς το.. 2) Εάν το κάνω αυτό, ενδέχεται να επιφέρει και ασύρματη δυσλειτουργία στις δικές μου συσκευές που συνδέονται μέσω wifi; Για παράδειγμα ενδέχεται το tablet της γυναίκας μου να δυσκολεύεται να συνδεθεί κάποιες φορές ή να λαγκάρει στην πλοήγηση; Μιλάμε πάντα για έναν χώρο ενός μέσου σπιτιού (διαμέρισμα σε όροφο).
tarantules Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν είναι δύσκολο, ούτε και χρειάζεται κάποιον αναλυτικό οδηγό.Απλά θα μπεις στο μενού του router σου γράφοντας στον browser την IP του που για το ZTE συνήθως είναι η 192.168.2.1 και αφού βάλεις το user name σου και το password θα πας στην ενότητα Network --> WLAN -->Basic και θα ανοίξεις το drop down μενού με την ονομασία transmitting power.Στο δικό μου ZTE H108N έχει τις κλίμακες 100% - 80% - 60% - 40% και 20%. Δοκιμάζεις από τη χαμηλότερη προς τη μεγαλύτερη και βλέπεις ποια είναι η ιδανική.
Kavamarou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δεν είναι δύσκολο, ούτε και χρειάζεται κάποιον αναλυτικό οδηγό.Απλά θα μπεις στο μενού του router σου γράφοντας στον browser την IP του που για το ZTE συνήθως είναι η 192.168.2.1 και αφού βάλεις το user name σου και το password θα πας στην ενότητα Network --> WLAN -->Basic και θα ανοίξεις το drop down μενού με την ονομασία transmitting power.Στο δικό μου ZTE H108N έχει τις κλίμακες 100% - 80% - 60% - 40% και 20%. Δοκιμάζεις από τη χαμηλότερη προς τη μεγαλύτερη και βλέπεις ποια είναι η ιδανική. Φίλε μου, υπάρχει ένα θεματάκι. Μπαίνω στο μενού wireless του ρούτερ μου και δεν υπάρχει τέτοιο drop menu. Μάλιστα σε κανένα μενού αυτής της καρτέλας δεν καταχωρούνται επιλογές τύπου % ούτε υπάρχει πεδίο όπου δέχεται τιμές από 0 έως 100 έστω. Και στα υπόλοιπα μενού του ρούτερ τα ίδια
tarantules Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ψαξε τα μενού μήπως και το έχει με άλλη ονομασία,διαφορετικά δεν θα την υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία.Υπέθεσα οτι επειδή είναι παρόμοιο μοντέλο με το δικό μου θα έχει και τα ίδια μενού αλλά μάλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο
Kavamarou Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ψαξε τα μενού μήπως και το έχει με άλλη ονομασία,διαφορετικά δεν θα την υποστηρίζει αυτή τη λειτουργία.Υπέθεσα οτι επειδή είναι παρόμοιο μοντέλο με το δικό μου θα έχει και τα ίδια μενού αλλά μάλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο Τίποτα :( . Τι διάολο; Το χειρότερο ρούτερ μού έδωσαν ρε γαμ#το;
jkoukos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2016 Άλλη συσκευή με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, chipset και firmware το ZTE H108NS που έχεις και άλλο το ZTE H108N. Το δικό σου δεν έχει δυνατότητα ρύθμισης της ισχύος στο WiFi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα