Chrisboss37 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα...θελω ν αγοράσω ακουστικά του dr dre.απλα εχω μπερδευτεί τόσο πολύ με τις κατηγορίες...δεν εχω πρόβλημα με τα χρήματα,απλώς θελω να παρω κατι αξιόλογο...κυρίως αυτής της μάρκας,λόγω design..στο Σκρουτζ μου εμφανίζει τόσα πολλά διαφορετικά μοντέλα,που πραγματικά εχω μπερδευτεί...θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει,να με καθοδηγήσει,για το ποια ειναι τα καλύτερα,αν ειναι ασύρματα,ενσύρματα κτλ!!!οπως επίσης θα ήθελα κάποιος που γνωρίζει να μου πει και για τα ακουστικά π βγαζει ο ronaldo(roc)-live life loud.. Ευχαριστω εκ των προτέρων!!
d151 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Τα πιο γνωστα ειναι τα Solo, Solo2 (με μικρες διαφορες απ οσο ξερω κυριως στην εμφανιση, τα 2α ειναι μεταγενεστερα της ιδιας σειρας), που υπαρχουν ενσυρματα και ασυρματα και ειναι on-ear και τα Studio, Studio2, τα οποια επισης υπαρχουν σε ενσυρματα και ασυρματα και ειναι over-ear (και πιο ακριβα προφανως). Απο κει και περα υπαρχουν και καποια αλλα μοντελα (Pro, Executive, Mixr), τα οποια δεν ειναι τοσο διαδεδομενα. Πρωτα πρεπει να διαλεξεις αν θες on-ear ή over-ear και μετα το μοντελο. Προσωπικη μου αποψη παντως ειναι πως τα συγκεκριμενα ακουστικα ειναι πιο πολυ "της μοστρας" και οχι τοσο ποιοτικα οσο αλλα στην ιδια, ισως και χαμηλοτερη τιμη (πχ τα Bose ειναι κορυφαια κατα τη γνωμη μου).
Chrisboss37 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Θελω να μου πεις,αν γνωρίζεις,ποιοτικά καλύτερα ειναι τα ασύρματα η τα ενσυρματα;;φαντάζομαι πως τα ενσύρματα ειναι καλύτερα!!!!οι διάφορες του on ear και over ear,ειναι καθαρά στο πως τα θελω εγω στα αυτιά μου;;αν θελω δλδ να γεμίζει το αυτί,η αν θελω να ειναι ακριβώς;;ποιες ειναι οι διάφορες τους;;και τέλος,απο αυτη την εταιρία ποιο μοντέλο θα μ πρότεινες εσυ,χωρίς να σκεφτείς το κόστος τιμής!!!ευχαριστω!!
d151 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Η αληθεια ειναι πως δεν ξερω αν εχουν διαφορα τα ασυρματα απο τα ενσυρματα στην ποιοτητα του ηχου, αλλα φανταζομαι πως δεν εχουν. Τα on-ear καθονται πανω στο αυτι, ενω τα over-ear το καλυπτουν ολο απομονωνοντας ετσι τους εξωτερικους ηχους, προσφερουν καθαροτερο ηχο κλπ. Προσωπικα τα on-ear με ενοχλουν και "πονανε" τα αυτια μου μετα απο καποια ωρα χρησης. Τα 2α ειναι προφανως και πιο ογκωδη. Εγω αν επρεπε να διαλεξω beats θα διαλεγα τα studio wireless αλλα φυσικα αυτο ειναι υποκειμενικο. Πρεπει να δεις εσενα τι σε βολευει.
Chrisboss37 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Σ ευχαριστω πολύ για την καθοδήγηση φιλε μου..το εκτιμώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα