Λευτέρης725 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Έβγαλα πρόσφατα 2 τηλεοράσεις από αποθήκη οικογενειακού προσώπου και μου είπαν να προσπαθήσω να τις φτιάξω ώστε να τις πουλήσουν. Αν δεν τα καταφέρω βέβαια θα αναγκαστώ να τις πουλήσω έτσι. Γνωρίζει κανένας τι φταίει και μου το κάνουν αυτό; Η μιά κάνει τις γραμμες τις κάθετες και η άλλη από τη μέση και κάτω κάνει οριζόντιες γραμμές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
graphist83 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Και οι δυο μοιάζει σαν να εχουν θεμα στο πανελ. Ειδικά η πρώτη. Σε πρώτη φαση ελέγχουμε εαν εχει κουνηθεί - φυγει καποιο ribbon απο την main προς την T-Con. Εαν οχι μετα βγάζουμε την μια απο τις δυο (μερικές φορες και 4 οπου πανε ανα δυο) ribbon της T-con ππυ πανε στο πανελ. Αν το μισο φτιάξει τοτε φταιει το πανελ. Αν οχι τοτε το θεμα μαλλον ειναι στην t-con αλλα κατα πασα πιθανότατα ειναι τα πανελ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ..... Εχεις κάποια επαφη με τα ηλεκτρονικά???? Αυτες οι δοκιμες πρεπει να γινουν οσο η συσκευή ειναι υπο ταση. Πραγμα μου σημαινει οτι εαν δεν ξερεις που ακουμπας πιθανότατα θα καταληξεις στην καλυτερη περιπτωση με νεο χτενισμα!!!! Χωρις πλακα οι τασεις σε μεικα σημεια ειναι επικίνδυνες για την ζωη σου.
Λευτέρης725 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Δεν έχω ιδέα από ηλεκτρονικά... Υπέθετα πως θα ήταν κάτι πιο απλό. Πόσο κοστίζει περίπου μια τέτοια επισκευη;
toyo73 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πως εγινε στα καλα καθουμενα ενω δουλευαν, η μετα απο χτυπημα, η μετακομιση. Τυχαινει να εχω μια KDL-32BX300 η οποια παιζει κατι χρονια χωρις κανενα προβλημα, και μια KDL-40D3500 απο το 2007 παλι χωρις το παραμικρο. Τα συμπτωματα τις πρωτης εικονας τα ειχα σε μια TV, οταν ο μικρος μου υιος πεταξε ενα κουβαδακι επανω.
Λευτέρης725 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μετακόμιση πιθανών. Είναι συγγενικού προσώπου, δεν γνωρίζω και πολλά.
graphist83 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Αν είναι πάνελ δεν αξίζει η επισκευή. Οι 32'' ειναι πολυ φθηνες πλεων.
Λευτέρης725 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Πόσο μπορώ να την δώσω; Εννοώ να την πουλήσω σε κάποιον μηχανικό κλπ.
graphist83 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Αν ειναι μονο το πανελ τα μονα χρησιμα ειναι το τροφοδοτικο της, η μητρικη και η main. Μονο που αυτα ειναι χρησιμα για καποιον που εχει αντίστοιχη TV προς επισκευη. Αρα πολυ δυσκολο να βρεθει αγοραστης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα